Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Petyus35 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. március 03. 11:54

Sziasztok valaki tudja Babett milf (uránba) telefonszámát????  A VL-en nincs fent!! valaki kűldje el köszi!

Törölt felhasználó · 2014. március 03. 08:25

Tisztelt Szerkesztőség!!--Nem értem hogy miért engednek olyan hírdetést mint a MIA-21 hírdetése,aki elolvassa rögtön tudja hogy a csaj azt hírdeti hogy nála lehet gumi nélkül *** moderálva *** létesíteni!!!Miért segítik hozzá hogy ez a nő *** moderálva ***???--Nagyon nem jó ez így,szólitsák fel hogy változtasson a hírdetésén!!!!

massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2014. március 03. 08:23

Srácok , Kimberly ! 

Jómagam , csak örülök ha valaki körül ekkora hiszti van , mert már csak kiváncsiságbol felkeresem a hölgyet . Bevallom , volt már hogy valakiröl én is félve adtam ki infot , ha privátban rámkérdeztek  , mert pi..na irigy vagyok :D . A jó csajokat mindenki igyekszik megtartani magának . Ki-ki a maga módszere szerint , hallgatással , vagy félreinformálással , akár lejáratással . A névváltás biztos ne jó ötlet , de ha valaki több városban is jön -megy gondolom alkalmazkodik a helyi nevekhez .

Kimberlynek csak egy tanács , ne reagálj semmire , nyugalom én pl menni fogok hozzád . Egy aprocska megjegyzés a helyi fiuk szexuális kulturájárol : Egy másik *** moderálva *** oldal pécsi forumán squirt, spriccelés kerult szóba . Néhány kommentel feljebb már hasonlóan pisilösként volt a nevezett hölgy emlitve , mint itt lentebb . No comment !

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. március 02. 19:53

Igen! Csak kint, komoly cél miatt van az, ami van, itt meg pár rongyos papír pénzért......

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2014. március 02. 19:50

Elég puskaporos itt  a forumon a levegö mint ukrajnába...

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. március 02. 19:28

Lehet nem csak az! Vagy egy nagy b*szás mindenkinek!?(Nem a vendégekre gondoltam) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2014. március 02. 18:46

Ahogy elnézem a fórumot elkélne itt egy dühöngő... :D

robot róbert · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. március 02. 17:24

Mr. ilko és Herr gubás,akik ketten 1534-x írtak ...., "Östagok" !  Túl sok az idötök,esetleg "prémiumot"

kaptok a foralom után? 

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. március 02. 16:13

Tisztelt Szerkesztőség!

Miért nem büntetik a nem idevaló beírásokat (mondjuk ocsmány stlus, káromkodás stb) 1-2 napos (hetes) eltiltással? Lehet, kevesebb lenne belőlük. (Máshol van rá példa, nemcsak ilyen jellegű fórumokon.)

Üdv

ilko

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. március 02. 16:08

Helló grátz!

Szerintem nem kell semmit bizonyítanom, elég ha elolvasod a "hölgy" kommentjeit, önmagáért beszélnek. És hogy miért az idézőjel? Mert ha ezt a fröcsögő nőszemélyt annak nevezném, akkor megsérteném az összes többi nőt!:) Leírtam már sokszor, de úgy látszik nem elégszer, egy hsz mindig azt minősíti, aki írja, és nem azt, akiről szól!!! A sértésekre és a káromkodásokra sosem reagálok, megteszi azt a modi (mint látható nagyon helyesen már meg is tette), és aki csak így tud kommunikálni az tartsa meg a stílusát saját magának! (Te mit gondolsz, ha valaki olvassa a fórumot mit fog gondolni arról akinek a káromkodásban és a mások szidásában ki is merül a fórumbeli tevékenysége?)

Aki normális (lásd pl noémike) annak reagálok, és semmi bajom vele. Lehetnek különböző vélemények (miért ne lehetnének?) de a mocskolódók semmiféle fórumra nem valók (így ide sem).

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. március 02. 16:06

Amúgy, ha mindneki végezné rendesen a kib****** munkását, akkor nem lennének fikázások nem!?!?!? :DDDDDDDD

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. március 02. 16:01

Bossplayer barátom ne haragduj, hogy nem írtam, de tudod, eléggé besürüösödött a munkás nálam az elmúlt időben! De tudod, nekem sok a munkásom, nem úgy, mint a sok olyan szolgáltatónak, akik itt vannak és írogatják az aznapi agymenésüket, mert vagy semmit nem dolgoztak, vagy keveset.... Este levezetik vmi üveg nem éppen minőségi borral és utána itt elkezdenek betyárkodni.....! :DDDDDD ÉS ugye, ha vki dolgozik, akkor az alap lenne, hogy fürödjön meg! Használja a borotvát minden nap, ha már a gyantáztatás túl fájdalmas neki! :D De azért ne hagyjuk ki, a gumi nélküli szexet! Az nálam eléggé szemet szokott szúrni, én személy szeirnt nem nagyon tenném be olyan likba, ami eléggé már bejáratos gumi nélkül...... Poposzex!?!?! Itt Pécsett!?!?! Ha el is kezdené az ember már menne a rinya, hogy fáj...... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2014. március 02. 15:55

Ez itt a BALKÁN! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szlunkin · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. március 02. 14:46

Kedves férfi társaim ezuton szeretném keresni azt a partnert akinek lenne kedve együtt meglátogatni szexmasázs48 at két farok egy vaginában felálásal.jelentkezéstek várom ***moderálva*** cimen

Kimberly23 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2014. március 02. 14:22

Nem tudom kiről beszélsz Zsoltikám, de inkább írd be a keresés kulcsszóba, hogy lauri! :D

lauri · Újonc (20 hozzászólás) · 2014. március 02. 14:18

és viszed magaddal a kedves hugyozos m*damot is akinél dolgozol ... aki fenyegetözik  nehogy forditva süljön le a dolog..

Kimberly23 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2014. március 02. 14:07

Persze h nem, 7végén Székesfehérvárra megyek! :)

Kimberly23 · Lelkes újonc (49 hozzászólás) · 2014. március 02. 14:06

Neked normál életed és munkád? Aki állításod szerint 11 évet ült emberölélést? :D Téged mindenki ismer ebben a városban kedves ***moderálva*** :D 

lauri · Újonc (20 hozzászólás) · 2014. március 02. 14:04

Kedves fogas,még értelmezni se tudod mit irtam,sötét vagy mint az északa,azt irtad, hogy én strici vagyok én meg erre hogy nem foglakozok r*bikkel... sztm nem leszel a városba még 1 hétig se...

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2014. március 02. 13:59

Siralmas ami itt megy,hiányolom gubás barátomat ö az az ember aki mindig az éleset mondja....   megy a szájkarate mindenki mondja a magáét és nem érdekli a másikat..  de most tényleg  a szolgáltatoknak az a dolga hogy szolgáltassanak ,ne az hogy itt irgogassanak,ök ezért pénz kapnak ugyhogy ha nem tetszik váltsanak szakmát  a másik ugyan már nem lakok a városba de végignéztem a szolgáltatok képeit hát sokaknak nem nagyon van önkritikájuk,öregek,  gusztustalanok, kissebségiek ritka szép foguak.. az én véleményem hogy maximum 8 olyan szolgáltato van  a városba kép alapján akit érdemes lenne fölkeresni. a többinek meg el kellene gondolkodni,hogy labdába se rugnak,probálkoznak mindennel alapba popo ,guminélküli sex stb na ezek végképp kiesnek a szorásbol  meg a 0-24 be dolgozok is na azok az igazi p*nzlehuzok szalag szerüen minnél több p*nzt probálnak keresni,de esélyük sincs mert kutya nem keresi fel öket,az igazán jo szolgáltatok napi 3-5 fix kuncsaftal rendelkeznek és mind visszajáro vendég nem ülnek nonstopp a telo mellet és görcsölnek,hogy vajon  lesz e ma   még madár a városba aki felhiv és el is jön..   de ezek a söpredék kategoria.... 

Téma indítva: 2010.02.25., 8477 hozzászólás összesen