Kifogtad a gyengébb felét, azokhoz menj, akikhez még mennél, Virágot nem tudom, a többi OK. Ha Vivienn bejött, ők is bejönnek majd neked.
Kifogtad a gyengébb felét, azokhoz menj, akikhez még mennél, Virágot nem tudom, a többi OK. Ha Vivienn bejött, ők is bejönnek majd neked.
Sziasztok.
Tegnap este jártam ANITA 33-nal Pécsen.
Egy kis infó róla. Telefonon megbeszéltuk mit lehet mennyiért.
Hangja kedves és meggyőző volt, úgyhogy gondoltam meglatogatom.
Erkezesemkor egy nagyon vidám lány várt rám az ajtóban.amint észrevette h bőrig vagyok
Azva azonnal egy forró kávéval kínált és felajanlott egy jó meleg tusolast hogy testem atmelegitsem.
Magáról a lányról:szerintem sokkal jobban néz ki előben mint a képeken,aki extra
Nagy cicik közé kíván bújni annak Anita 33 tökéletes választás.Hatalmas mellekkel
Csùszkalt rajtam,nem sietett,nem kapkodott.Franciaja tökéletes.Mindent teljesített amit
Megbeszéltünk.Nem unott arcal végzi a munkáját. Gyorsan repül vele az idő,amellyet mellesleg teljesen
Kitolti(nem 20 perc a felora).sex nincs nála ugyan de nem is bántam.amiért mentem megkaptam.
Teljesen ajánlott kategória.
Szerintem is (az egyébként gyengülő) mezőny leggyengébbjeit fogtad ki.
Akiket e végén írtál, azokkal próbálkozz, ott teremhet némi babér, némelyeknél nem kevés. Kivéve Virág, őt nem ajánlom.
Sziasztok!
Szerintem minél több helyen érdeklődsz ill. mész annál jobban érzed, hogy gyenge a sz*lg*lt*t*s.
Koszos törölköző, átlag alatti sex, 10-15 évvel fiatalabb a hirdetésben...
Néhány negativ kritikát néhányan lepontoztak? Nem is értem....
folytatom
Nem értem.., hogy kinek érdeke az, hogy ezen a fórumon ne olvasson valós "negativ" megjegyzést.
Legfontossabb, hogy jobb oldalt felül a keresést használjuk.... Tapasztalat, hogy akiről nincs információm oda nem megyek.. Szerintem nem mindenki számol be a rossz élményéről, pedig ezzel nem tisztul a pi*c!
Nekünk az az érdekünk, hogy információt kapjunk a lányokról pl. Andi40 nem 40 hanem 55 körüli és egy nulla sz*lgált*tó. Kendra 1 órát vársz rá a megbeszélt időponttal, kicsomagolod és szétfolyik + átlag alatti együttlét...
hol van az hogy rózsaszál után mehetsz a pics*ba...
Ki az aki egyszeri próbát megér.
A korábban itt hirdető Kamilla etalon lehetne korrektség, higénia, hozzáállás téren....
Írjuk továbbra is a véleményeinket.
Teljesen igazad van! Én is gondolkodtam, hogy megírjam-e a negatív tapasztalatomat. Gondoltam, előbb megpróbálom levélben személyesen rendezni a dolgot, de miután a leányzótól magyarázatként csak egy gyenge maszlagot kaptam leírom. Főleg, amiért egy elnézést sem volt képes kérni. Az új lányról, Amandáról van szó, aki kezdőként hirdeti magát, de ez ellen ő tiltakozott. Az ő kérésére már előző nap lebeszéltük az időpontot, mivel nem pécsi vagyok, ehhez igazodtam, mivel készpénznek vettem. Vártam a megbeszélt címen, ő azonban minden lelkiismeretfurdalás nélkül be sem kapcsolta a telefont. Képes volt fodrászra hivatkozni! Még csak nem is orvosra. Arra pedig, hogy miért nincs bekapcsolva fél napokra az elérhetőségi idő alatt, azt mondta, hogy az csak tájékoztató jellegű, sok lány így csinálja. Ezek szerint azért jött, hogy bővítse az ilyen lányok táborát. A megbízható, jó szolgáltatók / pl. Moncsi, Mara. Lilu, Vivien, Alma / bizony nem így csinálják kedves Amanda! Kár, mert a képek alapján sokkal többet vártam, de újra bebizonyosodott, hogy ez magában mit sem ér. Pécsett egyel több a megbízhatatlan szolgáltató!
Juhéj, tegnap újra összebújtam Veronikával! Továbbra is egyetértek Lecsóval és jómagammal - hiába, nagyon kifinomult az ízlésünk :)
Egyszerűen POMPÁS volt!!! Úgyhogy pacsi Lecsó, de persze leginkább pacsi Veronika! ;)
Világosan elmondtam, hogy programom van délelőtt, te erőltetted mindenképp a 11.15 - ös időpontot. Én 10. 00 - re mentem fodrászhoz. Említettem, hogy mielőtt elindulsz hívj,hogy tudlak -e fogadni, ha nem értél el, és nem tudtál megerősítést kapni, hogy végzek a megadott időre, akkor minek álltál a megbeszélt címen? Itt is, és az eléggé kioktató modorú e - mailedben is számon kéred az elérhetőségemet. Sajnos a megadott "m*nkaidőmben" van módom ügyet intézni, körmöshöz, szoliba, stb. menni, ilyenkor nem vagyok elérhető.
Itt reagálnék Jonathan 49 beszámolójára is: köszönöm a dícsérő szavakat, jól esett, az azonban kicsit bánt, hogy rosszul ítélted meg a faji identitásomat. Elszomorít, hogy a szolis barnaságom, és a festett sötét hajam ennyire megtévesztett. Könnyen meggyőződhettél volna az ellenkezőjéről, a szolárium nem barnít mindenhol.
Kár, hogy ebből semmi nem igaz! Még, ha igaz volna is, akkor is téged minősítene. Gratula a 20perc alatti 8 like-ért! Világcsúcs, biztosan a régi helyedről jött, korrigálva, hogy eddig szerinted csak ők nyomkodták a negatív gombot. Eddig inkább csak azt kaptál, hirtelen pár perc alatt fordult veled a világ. Alig ennyi a tetszés számod, amióta itt vagy. Lehet, hogy mégis kezdő vagy, mert komoly sz*lg*ltató soha nem kezd nyilvános vitát egy negatív beszámoló miatt, hisz abból nehéz jól kijönn és lejáratod magadi! Igaz a negatív kritika is reklám.
Mindezt elintézhetted volna egy elnézést szóval, de lehet, hogy azt nem ismered?!
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
A csevegést ne itt hanem a Csevegés Fórumban tegyék meg. Ha megoldható a vitát kerüljék el!
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztőség
Végre felpezsdült a fórum, legalábbis gomb nyomogatásban.. Megdőlt az előbbi rekord. Pár perc alatt kaptam 13 negatív kritikát az írásomért! Amanda ***moderálva*** nyomogatók hajrá!
Én is el fogadtam a negatív kommenteket... :)
Apróban hirdető Barbi ról van valakinek infója?
Ma ismételten én is csodás időt töltöttem álmaim hölgyével :) köszönöm Drágám :)
Hi!
Érdekes, hogy zozi19 Hirdető érdeklődik Barbi iránt, / hirdető érdeklődik hirdető iránt /
meg az is érdekes, hogy Barbi ma kezdte de már van 3 emberke aki negatív kritikát adott neki
de leírni senki nem írta le a véleményét ha rossz volt akkor ugyan miért is nem ragadott tollat, hogy más ne járjon porul.
Irigyellek érte Lecso 12 én kb 150szer próbáltam hívni vagy foglalt volt vagy nem vette föl annyir dícértétek gondoltam kipróbálom de nem tudom elérni
Egy nagyon pozitív értékelést szeretnék írni egy pécsi lányról: Virág (22)-ről.
A telefonos egyezetetés rendben és korrektül zajlott, egyértelműen és pontosan fogalmazott mindenről, a hangja kedves volt és bizalomkeltő.
A találkozó is a megbeszélt időpontban létrejött, zökkenőmentesen. Az ajtóban egy gyönyörű és rendkívül csinos lány nyitott ajtót. A lakás teljesen rendben volt, igényes, rendezett, úgy mint a fürdőszoba.
Virágnak nagyon finom masszázsa van, közben jól el lehet vele beszélgetni, jó a kommunikációs készsége. A dolgok további részét nem elemezném ki, de teljesen odaadóan és kedvesen kezelte a dolgokat, miközben gyönyörű látványt nyújt. Az *** moderálva *** az átlag felettiek, viszont *** moderálva *** arányban még így is verhetetlen, egyértelműen megéri a szolgáltatás a *** moderálva ***.
A búcsúzás is a megszokottól sokkal kedvesebben zajlott, teljesen emberi oldalát mutatta meg.
Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani a hölgyet, negatívumot ha akarnék sem tudnék megemlíteni.
Korrekt, megbízható szolgáltató.
Nyilvánosan megkövetem Amandát! Most is leírom: kíváló szolgáltató és szép is!
Bocs nem vagyok HIRDETŐ csak rosszul regisztráltam!
Üdvözlet mindenkinek! Véleményt szeretnék kérni Melani 35 Nóri 38 Sophia47 és Evi33 hölgyekről?