Ebben nem kételkedem Kedves, de ha valaki jót nyújt, annak egyrészt ki fog alakulni stabil vendégköre, akik megbízhatóak, és innentől nincs olyan, hogy valaki nem jelenik meg, másrészt el lehet mentegetni a számokat és nyilván a lányok között is van információcsere. Azt ugyanis nem hinném, hogy valaki hetente telefonszámot cserél csak azért, hogy újra és újra átverjen lányokat. Ha viszont ugyanaz a száma, akkor egyszer tud átverni, többször nem, hiszen a következő alkalommal már a telefont sem szükséges felvenned neki.
Tovább pedig nem lehet maradni! Én is jártam már úgy nemegyszer, hogy (nem direkt) észre se vettem, hogy elrepült az idő, de ilyenkor a lány szól, és ez természetes is. Aki ezen megsértődik, az nem normális (már bocs). A korrekt vendégek pontosan tudják, hogy a jó lányok mennyire betáblázzák magukat. Bár azért tegyük hozzá, hogy luft időt is kell hagyni (általában fél órát szoktak a lányok két vendég között), mert az nem működik hogy ugyanakkorra jön az egyik vendég, amikor a másik végez, mert innentől viszont nem a mi hibánk, hanem a lányé...
Üdv