Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Kedvenc · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. október 23. 07:56

Kedves Ilko!

Talán azért nem működik az előre egyeztetés ,mert vannak kedves Makktársak akik csak egyeztetnek de elfelejtenek elmenni ,de még szólni is hogy más dolguk van.Volt rá példa hogy ezért kellett mást választanom mert időpont egyeztetés volt ,de aztán kiderül nem ment a delikvens.Na már most ha egy egész nap be lenne fixálva és a fele nem jön az kiesés illetve ha tovább maradna a vendék akkor mi a helyzet,*lló *ákoval elindulsz haza mert mögötted van valaki aki fix időre jött?

Üdv

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2015. október 23. 11:02

Ebben nem kételkedem Kedves, de ha valaki jót nyújt, annak egyrészt ki fog alakulni stabil vendégköre, akik megbízhatóak, és innentől nincs olyan, hogy valaki nem jelenik meg, másrészt el lehet mentegetni a számokat és nyilván a lányok között is van információcsere. Azt ugyanis nem hinném, hogy valaki hetente telefonszámot cserél csak azért, hogy újra és újra átverjen lányokat. Ha viszont ugyanaz a száma, akkor egyszer tud átverni, többször nem, hiszen a következő alkalommal már a telefont sem szükséges felvenned neki.

Tovább pedig nem lehet maradni! Én is jártam már úgy nemegyszer, hogy (nem direkt) észre se vettem, hogy elrepült az idő, de ilyenkor a lány szól, és ez természetes is. Aki ezen megsértődik, az nem normális (már bocs). A korrekt vendégek pontosan tudják, hogy a jó lányok mennyire betáblázzák magukat. Bár azért tegyük hozzá, hogy luft időt is kell hagyni (általában fél órát szoktak a lányok két vendég között), mert az nem működik hogy ugyanakkorra jön az egyik vendég, amikor a másik végez, mert innentől viszont nem a mi hibánk, hanem a lányé...

Üdv

BALADEVA · Újonc (13 hozzászólás) · 2015. október 23. 13:41

Üdv.

Az elmult idő probálkozásaim tapasztalatát osztanám meg.

Ninettke Több időpontban is hívtam nem sikerült elérnem 2x nem vette fel 1x kinyomott

Sissy  Jelenleg nem látom a hirdetését őt sem sikerült elérnem nem vette fel

Lili (nem biztos hogy így van fenn)Jelenleg őt sem látom hirdetni. Viszont őt sikerült meglátogatnom élőben szerintem sokkal jobban néz ki.

Hozá állása hát vegyes érzéseim vannak az ápoltságra nagyon ki van hegyezve ami abszolut nem lenne baj ha kicsit rejtettebben csinálná így inkább zavaró volt.

Igazábol ami meg volt beszélve az úgy is történt ennek elennére ha még egyszer meglátogatom az csak a teste miatt lesz!

Gina  Igaz őt kicsit régebben látogattam de csak pozitív élmények törnek fel bennem!

Ha lesz rá mód őt biztos meglátogatom még!

etalon · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. október 23. 21:05

Üdvözlet Mindenkinek!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, info, tapasztalat az alábbi hölgyekről esetleg, hogy melyikük a legjobb:

Regi(24), Alma(38), Veronika(21), Adél(23), Gina(24), Bella(21)

Mit gondoltok?

vnyiktor · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. október 25. 09:23

Boldog szülinapot Gina24 :)

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. október 25. 12:59

Nagyon szépen köszönöm :) .

Meg jegyezném hogy nem értem ezen mi nem tetszik másoknak :D nekik is további szépet kívánok..  :) 

vnyiktor - Újonc (12 hozzászólás) írta 3 órája

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. október 25. 23:01

Szerintem, csak azért kapta, mert nem biztos, hogy jó ötlet egy szolgáltatóról olyan információkat közölni egy nyílvános fórumon, mint pontos születési dátum. Az inkognitód egy fokkal gyengébb innentől.

vnyiktor · Újonc (15 hozzászólás) · 2015. október 26. 23:11

T.zsozso megnyugtatlak nem azért kapta.Semmi rossz szándék nem vezérelt,az inkognitó inkább nekem szólt ö neki nem kell ha megnézitek a hirdetését válalja az arcát.Én egyszer láttam egy nyilvános müsorban azonnal felismertem nagyon aranyos volt ennyi.Soha nem jártam nála.Sajnos sok a rossz indulatu ember a helyett hogy roszra gondolnátok inkább csatlakozhattatok volna felköszönteni.Remélem nem sértettem meg senkit és amit irtam publikus marad.

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2015. október 27. 11:20

Engem nem kell megnyugtatni, túlzottan nem érdekel, csak leírtam szerintem miért! :) De látszik nem egyedül gondolom így!

titi99 · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. október 28. 18:40

Sziasztok! Tudtok olyan hölgyet ajánlani Pécsett aki vállal dominát? Esetleg valakinek valami tapasztalat??

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2015. október 28. 18:46

Nem hinném hogy az egyetlen hirdető vagyok akiről tudják hogy valójában hány éves :) 

Törölt felhasználó · 2015. október 29. 06:31

A múltkor írtam, hogy Nóri (25) felkeltette az érdeklődésemet, s ha már nemrég éppen Pécsett járt, akkor úgy döntöttem, hogy én majd nála járok. Alapban a közvetlen, kedves, jókedvű stílusával fogott meg a telefonban. Nos, ugyanezzel személyesen le is hengerelt. Magas csajszi, s egy kicsit "izmosabb" is, mint a képein, de a hozzáállás csillagos hatos, a technika úgyszintén. Egy valóban mindig mosolygós csajszi, akivel többet nevettem, mint azon a héten összesen. Biztosan lesni fogom, mikor tér vissza, hogy újra mehessek.

- CD.

Törölt felhasználó · 2015. október 29. 07:10

Sziasztok! Babett-ről tud valaki valami infót? köszi előre is!

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2015. október 29. 21:42

Én voltam Bellánál egy órás együttlétre. Extrákat nem vettem igénybe, így szerintem az alap*ra teljes mértékben a pécsi átlag. Más lányok is átlagosan annyit kérnek egy óráért a városban.

titi99 · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. október 29. 22:28

Szia! Pár éve jártam már babett-nél! Kedves aranyos milf csaj! :) Az *ra is korrekt. Uránvárosba van egy panelba. Csak hétköznap délután 3-4-ig rendel. Csak annyi volt a problémám hogy kicsit tág volt a punci, de összeségébe jó! :)

titi99 · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. október 29. 22:34

Valaki volt már hella-nál? Érdekelne a hölgy! :)

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. október 30. 14:30

Hella nagyon ugyes!

jamesbond007 · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. október 31. 19:06

Sziasztok,

Lilien (27), illetve Beatrix (27) hölgyekről valakinek tapasztalata? 

Törölt felhasználó · 2015. november 02. 09:26

Ok, ismerem Babettot, csak nem tudom, h dolgozik-e még, jó lenne nála relaxálni, ha van rá lehetőség... 

Balázs1983 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. november 03. 20:20

Sziasztok! Nincs valakinek felesleges ***moderálva***, hogy kipróbálhassam Kendrát, Amandát, Moncsit, Ivettet és Lilit is, mert csak egyikükre futná most? :D

Téma indítva: 2010.02.25., 8464 hozzászólás összesen