Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Tomika74 · Újonc (3 hozzászólás) · 2015. november 23. 15:02

Sophiáról tapasztalata valakinek?

mtékáink · Újonc (34 hozzászólás) · 2015. november 23. 22:01

Sajnos egy kellemetlen tapasztalatot kell leírnom...Nati-val beszéltem meg egy idopontot. Ott vagyok a megbeszélt helyen hívom a biztonság kedvéért már korábban. Nem veszi fel. 15 percen át tobbszor is hívom, semmi. 

Az ilyenre szerintem kár pazarolni az idot..gondoltam a képei alapján egy menetet megért volna de hát ez van, szerencsére vannak lányok akik betartják amit telefonban mondanak, de o nem az a kategória.

Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2015. november 24. 10:12

En irtam rola korabban, keress ra.

Törölt felhasználó · 2015. november 24. 18:24

Örülj neki, hogy nem jutottál be: így csak időt vesztettél. Ha visszaolvasol, látsz majd tapasztalatokat róla.

mtékáink · Újonc (34 hozzászólás) · 2015. november 24. 21:05

Ja visszaolvastam...most ugrik be, hogy pár éve mintha lettem volna már nála, ilyen derékfájós csaj volt, na mindegy megmaradt a pénz legalább. Cindy vagy Chanel érdekelne. Valaki volt már náluk?

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2015. november 25. 19:41

Nem tudom mostanában mi a helyzet, valszeg nagyobb lett  a rajongótábora. Régebben voltam már nála utoljára talán 1-2 hónapja,  minél többször mész annál kedvesebb :) A testét imádom, az arca is szép, viszont negatívum hogyha jól emlékszem nincs nf.

belga2 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. november 25. 23:43

Sziasztok srácok, még új vagyok a honlapon! kérdezném hogy vannak ***moderálva*** lányok és ha vannak kit ajánlanátok, 30-alatt?

Kedvenc · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. november 26. 20:54

Sziasztok!

Esetleg Hannáról tud valaki valamit?Egy ideje sajnos nem látom fent.És telefonon se elérhető.

macskakaja · Újonc (36 hozzászólás) · 2015. november 27. 11:13

Nagyon kacsintgatott nyugat felé, valószínűleg már ott van.

Törölt felhasználó · 2015. december 02. 09:12

Drága Emília!

Köszönöm az estét. Már megint fantasztikus szexben volt részem.
Csodás volt ellazulni a nagy hajtásban egy csöppet (na jó, több csöppet...) veled.
Egyszerűen imádom az ajkaid! Mindegyiket! Az egyik legjobbak, amiket életemben ízleltem ;)
Csókoládé!

Jaj, kedves Mikulás! Kérlek, hozz ilyen elő-ajándékot gyakrabban.. akár minden héten. Köszi

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2015. december 02. 13:52

Ha nem tévedek, akkor Emília nemrég még Veronika volt. Nem tudod mitől változott át?

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. december 02. 21:37

Emília az Istennő csak megerősíteni tudom 

minden tekintetben Ő az akit nyugodt szivvel ajánlok a városból :)

ui.: én is örülnék Neki ajándékba!

Törölt felhasználó · 2015. december 03. 09:34

Pontosan nem tudom. Talán, mert hirdet még egy Veronika itt és ne legyen ebből gubanc. Igazából who cares!?
A lényeg, hogy Emília szolis képe elég ütős lett. Odabújnék egész szorosan kis testéhez. Egy szoligépben igencsak pompás lenne, he? Szoktam is kábítani a szolárium iparban dolgozó alkalmazott hölgyeket, hogy félek egyedül ott bent a dobozban, kicsit bújjanak mellém. De sajnálkozva rám néznek és csak annyit mondanak "Inkább nem, köszi." Hát ilyen szomorúságok vannak ám a világban. olykor nagyon sajnálom, hogy a vonásaim nem annyira emberszabásúak.

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2015. december 03. 15:22

Valóban nem a neve a lényeg, biztosan van igazi is, bár az sem lérdekes. Inkább amit nyújt, az a lényeges, egy szolgáltatót inkább a teljesítménye alapján kell megítélni. (Bár láttam már Őt egy harmadik néven is :) )

(Tényleg nem kötekedni akartam a sok névvel, csak mint érdekesség tünt fel...)

Lecso12 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2015. december 04. 19:21

Mindig is imádnI foglak :) :*

madafaka · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. december 07. 15:45

Hellát vagy Katit keresd.

madafaka · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. december 07. 15:48

Meryll száma engem is érdekelne, hozzá mindig is el szerettem volna jutni.

Whitlock · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. december 07. 23:51

Volna itt olyan vállalkozó kedvű férfitársam, aki benne lenne abban, hogy ketten látogassunk meg egy hölgyet egyszerre...? :-)

Whitlock · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. december 08. 16:14

Privát üzenetben várom a bátor jelentkezőket. ;-)

Whitlock · Újonc (28 hozzászólás) · 2015. december 09. 12:49

A hölgyeket is kérdezném egyúttal: volna köztetek olyan kalandkedvű, aki bevállalna két urat egyszerre...? :-)

Téma indítva: 2010.02.25., 8456 hozzászólás összesen