Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Zoola · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. január 05. 19:41

Nicol-ról infó van valakinek?

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2016. január 05. 22:28

Üdv! A Lili viszonylag közel van oda.

kovand · Újonc (18 hozzászólás) · 2016. január 06. 18:24

Részemről csak annyit tennék hozzá a témához... ha már folyton csak erről van szó, hogy Gina remek lány, én nagyon bírom.  :)

Voltam már nála, nem a levegőbe beszélek.

Mostmondom · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. január 06. 23:59

Sziasztok! Az apróban hirdető Vanessa (33)-val van valakinek tapasztalata? Masszázsra van nála lehetőség.

macskakaja · Újonc (36 hozzászólás) · 2016. január 07. 16:00

Ha külsőre annyira nem is, hozzáállásában abszolút megnyerő és profi. Tudom ajánlani!

jeges62 · Újonc (7 hozzászólás) · 2016. január 07. 18:43

Ja megváltozott sokkal jobb lett  :D

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2016. január 07. 22:35

Feltűnt már ez a túlzott aktivitás Gina körül. 

Gondoltam én is megszólalok, egyszer kerestem fel, és nem értem az itt látott, dicsőítő hozzászólásokat. Nem volt semmi gond vele, de semmi extra. Szerintem erős közepes! Voltak itt már sokkal tutibb lányok! Mondjuk talán azért kap ilyen sok pozitív értékelést, mert pécsen elég silány a felhozatal, a jó lányokból. Legalábbis más hasonló méretű városokhoz képest. SZERINTEM!

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2016. január 08. 14:52

Köszi a véleményedet. Talán ez azért van mert mindenkinek más az igényei :) Az általad írt tzti lányok jelenleg nincsenek itt..  Arról meg hogy milyen lányok vannak itt nem én tehetek.  *** moderálva *** Ha nem tetszik valakinek a városban lévő lányok el lehet menni másik városba is.    Ilyen egyszerű. De nem kell attól még be feketiteni a lányokat kamu profilokrol. 

görbe_vastag · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. január 08. 22:21

Sziasztok! Pécsett hirdető Daniella nevű hülgyről van tapasztalatotok, vagy véleményetek? A hangja, és ahogy beszél az nagyon bájos, és csábító! :)

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2016. január 09. 01:54

Szia Gina. Ez a hozzászólás inkább a férfi társaimnak szólt, nem volt szükséges reagálnod rá. Aranyos vagy, hogy megengeded, elmehetek másik városba, de ez hogy jött ide? Senki sem mondta, hogy te tehetnél róla, hogy Pécs szűkölködik az első osztályú szolgáltatókban, de sajnos ez van. A kamus profilos befeketítésről, szintén nem az én hozzászólásom válaszában kellene szótejtened. Ha rákerestél a hozzászólásaimra, tudhatod, hogy nem azért jöttem itt létre, hogy téged gyepáljalak. De azért a véleményezésből látszik, ki hogy vélekedik a megnyílvánulásomról! Puszillak.

zsozso33 · Újonc (31 hozzászólás) · 2016. január 09. 02:03

Szia. Régebben volt szerencsém egyszer hozzá. (Sajnos).

Van egy kis játék a fejében, tuti sárgalapos. Külsőre sem a képen látható szinvonallal találkozol.

Rengeteget dumál, de nem olyasmiről amire lehetne figyelni. Vízszintes aktivitás nulla.

Törölt felhasználó · 2016. január 09. 12:38

Maximálisan egyetértek az előttem szólóval, kivéve a vízszintes aktivitással, mert azt én nem vártam ki. Amikor megláttam a lógó mellű, ráncos hasú csajt, inkább eljöttem. Akkoriban Enikő néven hirdetett. Soha többé...

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2016. január 09. 19:16

A változatosság kedvéért irok néhány mondatot Bellus (21)-ről, mert ismét meglátogattam, hogy felfrissítsem a nála szerzett korábbi élményemet. Továbbra is tartom róla az október 11-én 12:05-kor írt véleményemet. Azt kapod, amit látsz, a régebbi és az újonnan felrakott képei tényleg a teljes valóságot tükrözik. Még mindig bombateste van, odafigyel az alakjára (pont a legjobb: nem deszka, de egy kiló felesleg sincs rajta). Tiszta, ápolt lány. Ráadásul még mindene eredeti, sehol sincs plasztikázva és egy pixelnyi tetoválás sem található a bőrén. Jó az ágyban, kedves, simulós, megadja a barátnő feelinget. Az arca is szép, nekem nagyon tetszett (bár nem az a kislányos, ártatlan, szendeszűz tekintetű lány), erős a szexuális kisugárzása. Mikor orrtávolságból mélyen és hosszan a szemembe nézett lovagló pózban, szó szerint teljesen kész voltam tőle, VÉGEM VOLT. Az egyórásra tervezett együttlétből most is másfélórás lett.
Nem utolsósorban a lakás is teljesen rendben van, ahol fogad. A célnak jól megfelel.

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2016. január 10. 12:53

Együtt még nem voltam velük, "csak" külön-külön. Írtam már mindkét lányról véleményt (a Bellusról éppen tegnap), de ha ezeket összeolvasod, akkor szerintem sejtheted, hogy mi lesz a végkimenetel, ha közös közösülésre készülsz hozzájuk. :D Élvezet a négyzeten!

Viszont javaslom, hogy ne délelőtti időpontot próbálj lefixálni, mert az Emília nem szokta elhamarkodni a felkelést.

jamesbond007 · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. január 10. 22:34

Érdekes ez az egész hírdetős/fórumos dolog. Amint olvasok valakiről a fórumban hogy jó, valahogy nem található a hírdetők között. Mondhatni senki igazán jót nem találni. Nagyon leesett a minőség a városban....

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2016. január 11. 22:02

Hmm kit hiányolsz? Szerintem kb. ugyanazok vannak akik eddig. 

Butterfields · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. január 11. 23:05

Sziasztok,

Holnap átutazóban leszek Pécsen és gondoltam ha már van egy felesleges pár órám meglátogatnék egy olyan hölgyet akitől kapnék egy finom masszázst és befejezésként egy natúr franciát. Aki tud valaki felejthetetlent kérem ne hallgassa el! :)

Üdv!

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2016. január 12. 13:27

Sajnálom Barátom. Jelenleg nem r*nd*l a városban senki, akinek igzán jó erotikus masszázs szerepel a repertoárjában.

kurvapecér12 · Újonc (15 hozzászólás) · 2016. január 12. 13:52

Egyetértek az előttem szólóval.

Az én tapasztalatom is az, hogy "régen minden jobb volt", és ez nem csak afféle mondás. mostani tapasztalaim a következőek: több p*nzért kevesebb sz*lgáltatás.

Név nélküli eset: elmegyek a hölgyhöz a megbeszélt időpontban a hölgy kicsit más mint a képeken, de még nem a sarkon fordulok kategoria. Elkezdjük a műsort kb 2 perc után közli velem nem mentél el ?? Nem hiszem el meddig birod még. Mikor fejezzük be? Na ilyet én korábban csak nagyon ritkán tapasztaltam, a hölgy egyszerűen Nem akart dolgozni, de a p*nz az kell.

Sajnos az ilyen hölgyek létrejöttét az a kevés jó sz*lgáltató hozza létre azzal, hogy drasztikusan megemelték az *raikat, és mellettük feltünhettek ilyenek. Én személy szerint ismerek olyan hölgyet, aki 1 év alatt 50 %-kal emelte *rait, de többlet sz*lgáltatást nem nyújt régi önmagához képest, így többé már nem látogatom őt, bár régen még jó volt a produkció.

Várjuk vissza a minőségi sz*lgáltatókat.

76B · Újonc (54 hozzászólás) · 2016. január 12. 14:34

Nem ajánlott.... :D

Téma indítva: 2010.02.25., 8459 hozzászólás összesen