Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
coarse · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. január 12. 17:53

Sziasztok

xavér szaunában vannak még bulik?

kösz előre is

Törölt felhasználó · 2016. január 12. 19:36

Ha nem mondasz neveket, akkor az sajna nem sokat ér nekünk. KB. annyi, hogy van egy eladó autóm, de nem mondom meg milyen, mennyit kérek érte, meg azt se, hogy hol nézheted meg. :(

mtékáink · Újonc (34 hozzászólás) · 2016. január 12. 19:48

Istenem, mi a fasz van itt már megint? Inkább megyek Pestre egy jó nőt nem sikerül itt felvonultatni 2016-ban sem...

Whitlock · Újonc (28 hozzászólás) · 2016. január 12. 20:25

Ahogy látom, a két új lány, Ivone (22) és Barby (30) "egy csapat". Azért az a hármas felállás annyira nem is lehet rossz.

Nati (20), Chanel (20) és Mónika (23) bemutatkozása viszont annyira pitiáner módon, felháborítóan, átlátszóan azonos.. Döbbenet. 

Minden nap egy meglepetés. 

farkaskoma · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. január 12. 23:55

Sajnos rossz hirem van,Ivone a mai napon ugyanezzel a profilal egy *** moderálva *** Miskolcon hirdet.Valószinű a " csapat" kamu! Gondolom nem repked onnét ide,vagy a Pécsi szokásoknak megfelelően ellopták a fényképét?! Ennyi inkorekt és drága hirdető talán egy városban sincs.Régebben sokkal jobb volt a kinálat,sokan többet kérnek mint a Pesten dolgozók lányok.De a szinvonal gyatra,tisztelet e kevés kivételnek. 

farkaskoma · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. január 13. 00:00

Teljes mértékben egyetértek. A hölgyek jelentös része el van tévedve az *rakkal és a szolgáltatás minőségével.

farkaskoma · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. január 13. 00:42

Ma sajnos lukra futottam mert meglátogattam Barbi 18-at,aki a kisebbséghez tartozó ápolatlan lány.Veleményem szerint a képei erősen retusáltak,különösen a melle ami nincs is neki.Ugyhogy inkább távoztam.

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2016. január 13. 12:01

Barbi (18) esetében számítanod kellett volna rá, hogy pofára fogsz esni: csak két képpel hirdet, ezeken is alig látszik belőle valami, részben a fényképezés szögéből, részben pedig az erős "vízjel" (vagy minek nevezzem) miatt is.

Vannak Pécsen nála sokkal megbízhatóbb lányok is, akikről 100%-os biztonsággal lehet tudni, hogy nincs bennük vonó és emellett még korrektek, kedvesek is.

Bár aki szeret kockáztatni...

macskakaja · Újonc (36 hozzászólás) · 2016. január 13. 15:13

Miért nem használja senki a keresést, mielőtt kérdezne? Elnézésetek, de komolyan nem értem.

Egyébként jártam nála, keress rám, vagy a hölgy nevére!

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2016. január 13. 16:59

Le vagyok DÖBBENVE! :O Az ilyennek talán halványlila fogalma sincs, hogy miért írjátok ki a bemutatkozásotokba azt, hogy "Diszkréció adott és elvárt!" A szűklátókörű fejével arra nem gondolt, hogy nektek is lehet magánéletetek??? :O

Kicsi Laura · Újonc (24 hozzászólás) · 2016. január 13. 21:30

Sajnos vannak olyanok is, akiket ez egyáltalán nem érdekel...

tibi007 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. január 14. 00:42

Én a keresésnél csak annyit találtam, hogy rágja a körmét..ezért bátorkodtam megkérdezni !

macskakaja · Újonc (36 hozzászólás) · 2016. január 14. 08:56

Cool story bro, pls tell me more.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2016. január 14. 11:15

Lehet, hogy Te nem kívánsz neki semmi rosszat Kamilla, én igen! Hogy miért? Mert az ilyenek miatt minden vendég szív, a normálisak is! Csodálkozunk, hogy bizalmatlanok a lányok, mikor ilyesmik megtörténhetnek? A minimum amit megérdemelne, hogy ha ír valamilyen fórumba, akkor oszd meg velünk a nicknevét.

Üdv

ilko

kurvapecér12 · Újonc (15 hozzászólás) · 2016. január 14. 15:40

Kedves Kamilla!

Hát ez döbbenet amit veled csinált.

Én magam is többször összefutottat az itt hirdető valamelyik hölggyel a városban s ilyen kor fel sem merült bennem, még az sem hogy odaköszönjek, nem hogy csevegésbe elegyedjek velük, veletek. 

Talán ez azért is volt, mert én is megtapasztaltam mikor a másik oldal hozz kellemetlen helyzetbe. De az számomra még kezelhető volt messze nem ilyen, mint ami veled történt.

Ahogy én megismertelek egy közvetlen kis HÖLGY vagy.  Egyike azon Pécset praktizáloknak, akik még csalodást nem okoztak.

Remélem, ha visszatérsz - s sokan bizunk benne-   ismét a régi vidám, kiegyensulyozott KAMILLÁval találkozunk. S a lenti cselekedetet elkövető személyt már csak a volt vendégeid között tudhatod.

Addig is a legjobbakat kivánom veled:

Üdv:

Ferike33 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. január 14. 16:24

*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***

Voltam ma Monika (23) -nál  PÉCSEN GYönyőrű arcal rendelkezik lenyügözö hölgyemény őt csak ajánlani tudom !  Eredeti foto ! Hosszu fenékig érő haj nem kamu ! Az a baj hogy most hétfőig van KÁR mindig hozza jártam volna!

Törölt felhasználó · 2016. január 14. 16:50

Ez nagyon fájt , hogy valaki ennyire hülye legyen.Ha nem értitek miért irom ezt nézzétek meg ki irta.

Törölt felhasználó · 2016. január 14. 20:49

Namármost amiatt, mert te rosszul írod be a nevet, nehogy más legyen a felelős. A csaj neve TIFFANI, azaz 2 darab "F" betűvel. Amire egy kicsit több hozzászólás jön fel, mint egy, és pont a körömrágós nem. Na most, hogy a keresésénél ilyen fantázianeveknél (Ó, bocs, ezek nem az igazi neveik, remélem nem meglepetés) kell egy kis kombináció a tipikus egy mássalhangzó, vagy kettő között, illetve "i" vagy "y" a végződés esetében, az szerintem természetes kéne, hogy legyen. De ha nem az és az esetleges találatok után van kérdés, akkor hívd fel a csajt és kapsz egy alap benyomást.
Ha ez nem lenne elég, akkor: sok rózsaszálat igényel és alap dolgok nincsenek benne, a képeit pedig 2 éve nem frissíti. Szerintem kerüld.

Törölt felhasználó · 2016. január 14. 21:02

A helyzet az, hogy én szoktam köszönni azoknak a lányoknak, akiket ismerek. De azt hiszem, hogy tudom, mik a korlátai ennek. Mondjuk egy hölgy kísérő, aki azonos korú vele, vagy valaki, aki éppen nem felénk néz, bőven belefér. De az, hogy valaki beszédbe elegyedjen valakivel akit nem ismer, max rokona az adott hölgynek, na az elképzelhetetlen. ( Más kérdés, hogy ilyesmit honnan tudott? )Vannak alap dolgok, de ezek között a DISZKRÉCIÓ a leleslegalapabb! A büdösmindenit! Ha valaki ennyit nem fog fel, azzal nagy baj van. Sajnálom, hogy vannak köztünk ilyen ostobák is. A hölgyek is élnek és velünk megegyezően van életük ezen kívül. Ha meg valakinek nincs, akkor gondoljon már bele, hogy van egy élet az ő önfelfogásán kívül is!

(Mielőtt valaki akármivel is megvádolna: nem voltam sose Kamillánál, egyszer telefonáltunk. A véleményemet alapvetően amiatt posztoltam, mert megütköztem az olvasott magatartáson.)

Lánykereső Szerkesztőség · 2016. január 15. 07:58

Tisztelt Hirdetőink / Látogatóink!

Jogos volt a téma amit kitárgyaltak, de szerintünk már elég részletesen körbe lett járva :) Aki akar ért belőle ;)

Kérjük a csevegésben folytassák ezt az eszmecserét.

Köszönjük!

Téma indítva: 2010.02.25., 8457 hozzászólás összesen