Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. december 04. 21:08

Dehogynem! Én minden nőnek adok tanácsot, csak nem mindegyik nőtől fogadok el érte jutalmat! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Igaz gyöngyögyszemem!? :DDDDD

liluxe · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. december 04. 20:09

Sziasztok!

Pécsi leszbikus vagy biszex csajt keresek szexpartnernek.18 és 25 év között.Én 20 éves vagyok :)

Érdeklődni privátban...:)

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2013. december 04. 18:21

De nekik nincs szükségük ilyen tanácsokra...
Ez most bebuktad... :D 

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. december 04. 18:12

Khhmmm !  :D

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. december 04. 18:10

Jobban belegondolva igen! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD De csak a vékony, igényes nők köszönhetik meg természetben! :DDDDDDDDDDDDDDD

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2013. december 04. 17:58

Neki(k) kell megköszönni, nem Neked ! :D :D

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. december 04. 17:56

ohhhhh! Köszönöm! :D :D :D :D :D

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2013. december 04. 17:53

Valakinek kezd előjönni a szakmai énje... :D
Szóval semmi jelentgetés, maximum egy nagy "köszönöm" Gubásnak ! :D

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. december 04. 17:44

De most semmi rosszat nem írtam!!!!!!!!!!!! Csak egy munkás leánykának az egészségére írtam pár megoldást! Hiszen a sok zsír, az egy idő után elzsirosítja az ereket, a szívet stb......! :DDDDD

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2013. december 04. 17:41

Mingyá' jól kimoderálnak majd, ha így folytatod ! :D

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. december 04. 17:29

Persze, hogy nem! De ő nagyon, de nagyon sokat költ magára!!!!!!!!!!! Így az a picike össze, ami után, még formája is lenne, mivel edzeni lusta ugye, így megérné neki! Mert ő nagyon, de nagyon sokat költ ám magára! :D :D :D :D :D

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2013. december 04. 16:06

Kezdődik... :D :D :D
Már hiányzott. :D

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2013. december 04. 15:59

Gondolom nem TB alapon. :DDD

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. december 04. 15:54

A Mecsekoldali magánklinikán vállalnak jóféle, hasznos zsírleszívást.......

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. december 04. 15:53

Most tanulod, a 3-4 éve kiment "XD" smile-t!? :)))))))) A szoli valóban nem helytálló, csak a többi....... Lehet, hogy költesz, de mivel, nem vagy egy egyetemet végzett "ember" valószínű, hogy rossz helyen költesz, rossz dolgokra! :D

Zorroka1 · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. december 04. 13:02

Pédé! Patacson rendel az a Kitti és a kolléga nője, nem fogod elhinni, de az a bizonyos

Kíra aki most nagyon próbálja itt fényezni magát fél, hogy nem lesz egy ügyfelük sem.

Ezek után nem csodálom mondjuk. Megértem, hogy arccal nem vállalták a hirdetésüket. (jobb is)

Én kétszer is meggondolom ezek után, hogy arc nélküli, vagy fotógarancia nélküli csajt felkeressek.

Különben Kittivel szerencséd volt nem tudott FOGAZNI francia közben. :)

danci13 · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. december 04. 12:40

Valaki tud ajánlani valami jó csajt aki árban is korrekt meg a szolgáltatás is jó????????

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2013. december 04. 10:10

ha befizetne 1 hajo utra,és a hajo elsüjedne,neki nem is adnának mentömellényt mert annyi uszogumi van rajta,hogy fölösleges adni neki a zsir fönttartja..

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2013. december 04. 10:05

kedves! az aranyláncom többet ér mint te meg az egész életed,meg amit költhetsz magadra,ugy ahogy elkeztél pécsen dolgozni arra se emléxik senki meg arra se fog amikor elvisz a str*cid más városba dolgozni,mert a hideg vizre valot nem keresed meg..

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2013. december 04. 09:14

Azért az hihetetlen, hogy nem lehet egy nomorult beszámolót írni, mert vagy moderálják, önreklámozásnak minősítik, vagy az illető esik neki az embernek, akiről a beszámoló szól.
Nem tudom, hogy melyik Kittire gondolt a "kolléga", de ha arra, aki Patacson rendel egy másik lánnyal (nem tudom ki az, milyen névvel hirdet itt), akkor azt csak alátámasztani tudom.
Írtam beszámolót a látogatásomról, szóval mégegyszer nem írnám le.
Szóval nem kéne az ember torkának esni, hanem korrekt szolgáltatást kéne nyújtani.
Elhiheti minden hirdető, hogy a vendég is szívesebben ír pozitív beszámolót, egy jól sikerült találka után.
De ahoy észreveszem Kicsiny városunkban egyre kevesebb a korrekt hírdető, egyre kevesebb pozitív beszámolót lehet olvasni. Nekem a multkori Kittis eset után el is ment a kedvem egy időre a próbálkozásoktól.
Maradok annál az egyvalakinél, akiben eddig még nem csalódtam. Egyszerűen azért, mert végtelenül korrekt és végig odateszi magát, nem csak azon van, hogy minél hamarabb megszabaduljon az embertől, hogy a pénzt a lehető leghamarabb zsebre tehesse.
Nevet írtam múltkor, most nem teszem meg, nehogy ezt is a "kedves" szerkeztők önreklámozásnak ítéljék meg.
Ezeken kéne elgondolkodni, nem a másikat rágalmazni, lehurrogni... 

Téma indítva: 2010.02.25., 8459 hozzászólás összesen