Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
precíz · Újonc (7 hozzászólás) · 2016. január 18. 13:41

Aranyos, kedves pici lány. Nekem kellemes csalódás volt a korához képest. Szerintem próbáld ki nála.

precíz · Újonc (7 hozzászólás) · 2016. január 18. 13:43

Kissemmy-nél volt valaki? Milyen volt?

massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2016. január 18. 16:25

régen , még más néven hirdetett , akkor borzaszto hozzáállás és 0 higiénia volt a jellemző. nem ajánlom

Törölt felhasználó · 2016. január 18. 19:59

A Chanel (20) fedőnevű hölgy jaj, de jó, hogy tett fel képeket! Így már tuti nem veszélyeztet az a lehetőség, hogy meglátogatom. ;)

Törölt felhasználó · 2016. január 18. 20:04

A helyzet az, hogy korábban apróhirdetett. Azaz nem új.

Meglehetősen jó helyen van most. Azt kell elmondanom róla, hogy egy ropogós fincsi csaj néhány szépséghibával. (fogak) De egyébként egy szerethető, kiváló képességekkel bíró csaj. Elbeszélgethetsz vele, de jobb, ha irányítod. Jót d×ughatsz vele, de azért mindenestől itt is jobban jársz, ha irányítod: nem rossz indulatú, csak kell neki az irányítás. Én azt vettem észre, hogy ha nem veszed a kezedbe a gyeplőt, akkor ahelyett, hogy elfújnák a szimfóniát a csodafuvolához, akkor csak elhúzzák  a nótádat. Ha viszont hátulról megküldöd, akkor nagyon jó élményben lesz részed.

Azoknak ajánlom, akik tudják, hogy mit akarnak és inkább dominálnának. Nem az extrém értelemben. ;)

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2016. január 18. 20:26

Köszi a véleményeket Szofi-ról.Telón már beszéltem is vele az árakról is és sztem a héten fel is keresem.

Kristóf99 · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. január 20. 17:50

Sziasztok! NINETTKÉRŐL esetleg valakinek valami infó? A képei elég jók és meglátogatnám. Elöre is köszi :D

Ferike33 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. január 20. 19:58

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***

Chanel 20 nevu hölgyet nem ajánlom senkinek meglatogattam bef*zettem nala 1 orat erre a holgy 20 perc utan olyan uruggyel jott hogy itt a föberlo elkell menjek majd vissza hiv hogy mikor mehetek vissza de ez meg nem is lett volna gond meg elmentem tusolni o is bent volt velem addig gondolom a baratnoje kiment a ruhamhoz es 50 ezer forintot kilopott a tárcámból. a kocsiba vettem eszre amikor mar elindultam hivtam de a szamot nem birtam mar elerni mentem hozza senki nem nyitott ajtot ha  nem akartok igy porul jarni mint en inkabb ne probaljatok ki a holgyet nagy csalodas ert :( inkabb kendrat vagy amandat ajanlom.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2016. január 20. 20:30

Kicsit érdekes a hozzászóló személye! És ha elolvassátok az előző hozzászólását akkor méginkább.

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2016. január 20. 20:36

Főleg akkor, ha rákattintunk a nevére, mert előugrik a hirdetése (Monika)! :P

massfun · Újonc (48 hozzászólás) · 2016. január 20. 20:47

mintha mónika és chanel egy helyen lettek volna , csak ö mint volt munkatárs most bemártja :D

precíz · Újonc (7 hozzászólás) · 2016. január 21. 14:13

Ninettke aranyos, pici, vékony lány, klassz cicikkel és még szebb fenékkel. Nekem igazából az nem jött be, hogy a két menet között rágyújtott. Meg közölte, hogy ő lovaglást nem vállal, mikor az a kedvencem. Különben rendben van, ajánlható kategória.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2016. január 21. 15:57

Tökéletesen sikerült elvarázsolnod bennünket kedves Mónika!:)))

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2016. január 21. 17:11

Az baj, mert nekem is a lovaglópóz a kedvencem. :D

Törölt felhasználó · 2016. január 21. 18:23

Most nem is értem, fiúk, hogy mi a bajotok itt.

A hölgy egész egyszerűen magához nyúlt, ami olyan jól esett neki, hogy ezt velünk is meg kellett osztania.

Aztán hozzányúlt a kolléganő, az meg nem esett jól neki. Örihari. Ezt is meg kellett osztani.

Minden a legnagyobb rendben nem? Nem.. :D

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2016. január 21. 19:15

Miért nem vállal lovaglást? Lusta? Hát most nekem is kicsit elment tőle a kedvem, pedig rajta volt a listámon..

Aero14 · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. január 21. 19:23

*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! (Vanessza22 - Veszprém) ***

Szia Ferike 33!

Én biztos, hogy visszamentem volna a p*nzemért. Egy ott lakó a kaputelefonnal beengedett volna. Addig ütöttem volna az ajtót, amíg kinyitják. Eddig nem volt hasonló esetem! De nem hagytam volna ott a p*nzt a hölgyeknél. Tanultál belőle. Én pont ezért viszem magammal iratot és p*nzt a fürdőszobába, aztán leszámolom és az aktus alatt végig velem van a tárca. Légy óvatos legközelebb!

HÓVETTED? · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. január 22. 05:42

Kedves Aero! Az eset nem történt meg. Fikció. A télapó se létezik. Sajnálom.

Aliz_Pécs · Újonc (25 hozzászólás) · 2016. január 22. 08:40

Köszönöm az értékelést! 

Igen lovaglást nem vállalok, mindenki egyénileg dönti el hogy mit vállal! 

A Dohányzäs miatt pedig elnézést kérek, de ha jol emlékszem megkérdeztem hogy zavar e, mert ha nemet mondtál volna akkor eleget tettem volna a kérésednek! 

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2016. január 22. 13:07

Dior azt írja:  45 éves korig találkozom.

Ugye ezt úgy kell érteni, hogy most 30 éves, tehát még 15 évig fog dolgozni ezen szakmában. Gratula!

Téma indítva: 2010.02.25., 8455 hozzászólás összesen