Azt úgy értette, hogy 45 év felettieket már nem vállal! :P Nem a távlati terveire célzott vele. :D
Azt úgy értette, hogy 45 év felettieket már nem vállal! :P Nem a távlati terveire célzott vele. :D
Ennyire ne legyél ostoba, kérlek..
Értette ő, csak 45 felett van az a gondja :D
Köszi a magyarázatokat. Valóban 45 felett vagyok, de ez ( hála istennek) még nem gond. Csak a fogalmazásra hívtam fel a figyelmet. Úgymint az pl.: Magántelefonszámot nem áll módomban fogadni - ez azt jelentheti, hogy csak vállalati , hivatali telefon számot fogad a hölgy.
Ezzel ezt a fajta nyelvészkedést le is zárom!
Aranyos vagy, de ha magamról írtam volna, akkor "koromig" és nem "korig"!
Eddig mindenki számára érthető volt..:D
Üdv
Üdv!
Én is teszteltem Szofit(20) és egész jó volt. Igaz a fogai nem a legszebbek dehát. én pont nem smárolni mentem. Testre nagyon jó és lelkesedik is amennyire kell, bevállalt minden pózt, semmi finnyákolás. Én nem vagyok az a dominálós fajta, de így is kellemes volt. Kicsit ki is csúsztam az időből, de nem lett tőle idegbeteg. Ajánlott. :)
Sziasztok.
Keresek olyan vállakozó szellemű makktarsat, akivel közösen kereshetnenk fel szolgáltatókat....
kiara 22 röl tudtok infot?
Már többször voltam nála, így nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy igencsak ajánlott. A képei valósak, szép az arca is és ehhez párosul egy kedves hang és az úgynevezett barátnő feeling.
Ugyanakkor arra is készülj, hogy mindent csak gumiban vállal tehát francia is csak úgy van.
Nehogy helyben érjen csalódás.
Egyébként tényleg kedves, dekoratív és nagyon normális lány. Ajánlott kategória.
Sissyt ne hagyjátok ki! Úgy komplett nagyon jó!
Köszi!
Ki ez a hölgy?
Csatlakoznék az előttem szólokhoz! Kiaránál én is voltam már többször, csak ajánlani tudom, korrekt, kedves, csinos, és tényleg barátnő feelinget érezhetsz!
Kiaráról írtam én is, épp róla volt ugyanis szó.
Akkor úgy látom Kiara ügyben elég nagy az egyetértés a köreinkben. Aztán most nehogy az legyen, hogy összekoztunk egy + reklámot és a végén annyi vendége lesz, hogy már nem fogunk bejutni hozzá!
Akkor még én is hozzászólok vele kapcsolatban, ha már Kiara a téma: tavalyelőtt áprilisban voltam nála egyszer, és én is ugyanolyan jól éreztem magam vele, mint ti. :)
Csak, hogy ellenvélemény is legyen, én annyit mondok, hogy túl sok rózsaszálat kér olyasmiért, ami másoknál nem kerül rózsaszálba. Nem rózsahatékony..
Igaz, de korrekt, és így rendben van. Magyarán nem a tetthelyen derül ki, hogy ez sincs benne, az sincs benne, így eleve el tudja dönteni az ember, hogy meg akarja-e látogatni, vagy sem.
Ninettke most akkor Aliz25el egyenlo?kenyszerfranciajarol valaki tud valamit? Ninettke es Szofi kozott vacilalok. Kernek nemi segitseget.