De szotyoládé nyítónak nem tudna elmenni...... :'(
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De szotyoládé nyítónak nem tudna elmenni...... :'(
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezen most besírtam... :D :D :D
De inkább nem képzelem magam elé. :D
Remélem hamar rájön, hogy ez nem neki való és keres valami más kenyérkeresetet magának. :D
A fogatlan Ork......! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pedig aktív még a hirdetése, de ne is beszéljünk róla, mert a hideg kiráz... :D
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mondjuk ennek a Kittinek, nem találtam már meg a hírdetését....! ':( :DDDDDDDDDDDDDDDD
Az a "vicc", hogy vagy a szerkeztők részéről keveredek a gyanú árnyékába, miszerint Én hirdető vagyok, vagy a csajok fúrják egymást és jelentgetik a pozitív beszámolókat.
Szóval, rohadtul nem lehet írni semmit.
Pedig negatív vélemény esetén inkább utánajárhatnának.
Mondjuk valaki Kittit is meglátogathatná a szerkeztők közül.
Utána nagyon szívesen meghallgatom a tapasztalatait... :)
Jah és Pédé!
pacsííííííííííííííííííííí! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezért is osztottam meg, mivel ez felháborító a számomra, amit leírtál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagy vagy Gubás ! ;)
Vajon meddig bírja, mikor moderálják ki ? :D
Írjál rá privátban és akkor kikerülöd ezt a problémát.
Üsd be a keresőbe, h Eliza és tudsz mindent. Van egy 20éves barátnője is, tudom ajánlani!
Uraim! Valaki! Csak látogatta már Őket!!! Lara (paksot adta meg címnek), Eliza ( szekszárdot), mit tudtok róluk???
Figyelj kis gyerek én a saját email címemet adtam meg ,milyen alapon törölted --a szaros haverjaitok azt írnak amit akarnak azt nem törlöd le, mi ebben a sértő meséld már el!!--érthetetlen a hozzá állásotok kishaver--vagy talán küldjek egy ezrest és akkor ott hagyod amít írtam??--Valószínű erről van szó!!!
PÉDÉ---szeretném ha elküldenéd nekem --Édes Csillag emaiíl címét ha neked nem gond, -- a következő címre---***moderálva***--köszönöm !!!!
Sziasztok!
Adriról milyen véleménnyel vagytok? Volt már valaki nála?
Olvastam, többen érdeklődtök Mia25-ről.
Én voltam nála kb. 1 ével ezelőtt. Kertvárosban az ANK közelében van, mosolygós, beszélgetni nem szeret, csinálja amit kell. Mindent csak gumival.
Teste gyönyörű, 10/10. Nem egyedül volt, egy férfi lehetett még a lakásban. Ahogy hallottam.
Urak!!!---Engem Norina érdekelne,bármilyen információ ami csak van róla!!!!! Köszi előre..
Nem tudom ki mit gondol róla,én még nem voltam,de sokat gondoltam már rá,hogy meglátogatom.Itt van jó is meg rossz is róla,de még nem próbálod nem tudod meg ebből.Az amit láttam a facebook lapján,nem igazolja F.G.-t. én ott egy elég dögös csajt láttam.Nem nehéz felismerni,mert az a képe van fent ami itt is megvan,csak nincs kitakarva.Bár elvileg kapcsolatban van pár napja,remélem még elérhető lesz mikor arra járok.Utána majd megosztom milyen volt.
Én egyszer voltam nála.Kertváros,a lakás rendben.Akkor egyedül volt,de vannak vele fiatalok is néha.Egy igazi 40-es MILF.És még beszélgetni is lehet vele két menet között.Én azt mondom próbáld ki nem bánnod meg.Ha otthon leszek én biztos nem hagyom ki.
Hella,bár azt mondanám több mint amit ír korban,de nagyon ajánlott.Azok a mellek és amit nyújt az önmagáért beszél.