:DDDDDDDDDDDDDDDD Életed nincs, nemhogy NORMÁLIS munkád.
Veled sem találkoztam még, mit írogatsz f.szságokat? Hogyne foglalkoznál már velem, azt se tudom, hogy ki az a hyppi, de te állítod, h neki meloztam. :D Vááá...:D
:DDDDDDDDDDDDDDDD Életed nincs, nemhogy NORMÁLIS munkád.
Veled sem találkoztam még, mit írogatsz f.szságokat? Hogyne foglalkoznál már velem, azt se tudom, hogy ki az a hyppi, de te állítod, h neki meloztam. :D Vááá...:D
Dehogy foglakkozok r*bikkel,nem lehet azokbol megélni tudod van normál életem munkám ,nem kell a testem áruljam ugy a hogy te ami elég otvar....
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük szíveskedjenek abba hagyni a marakodást, egymás lejáratását!
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Komolyan elgondolkodtam már rajta, hogy papírzacskóval a fejemen szabadna csak kimennem az utcára amolyan Rizsa stílusban, de úgy meg nem látnék ki eléggé a fejemből, így el kell viselniük a velem szembejövőknek a hihetetlenül ronda fejemet. :D :D :D
"Annyira ocsmány..." :O :O :O :D
Akkor hozzád végképp nem megyek, mert rámcsapnád az ajtót és félnék tőle, hogy betörne az orrom. :D :D :D
Kempelton. Szerinted rossz vagyok? Akkor minek könyörögtél annyit? Nem tudtalak kitenni a lakásból, könyörögtél, h szexeljek veled... Most így véleketsz? :D
Annyira *** moderálva *** vagy, hogy még a *** moderálva ***sem akartam szexelni veled... Kb 15 perces nyavajgásod után beleegyeztem, mert megsajnáltalak, fél perc alatt*** moderálva ***, de ugy tettél, mintha nem történt volna semmi, és tovább csináltad teli gumival, kb 5 perc után vettem észre...
2önk közül ki a rossz? Pont te mondassz véleményt? Az összes lányt mentse meg tőled a jóisten!!!
És te mondtad, h Kempelton vagy a fórumon. Egy életre megjegyeztelek, a számoddal együtt.
pont téged zavar a legjobban. nézdmár, miket írogatsz rólam. vagy neked, vagy a "csajaidnak" vagyok konkurencia. Kinek meloztam??? :D
kedves ILKO!!!!!!
Én csak egy példát hoztam fel neked ami velem megesett--de adnák azért egy tanácsot,bízz magadban a megérzéseidben és győzödj meg személyesen. Nem kell rögtön bedőlni a stricik dumájának,hiszen az természetes hogy haza beszélnek,ez az érdekük!!!!--Jó pár lánnyal jó a kapcsolatom és elmondták hogy azért váltogatják a helyüket mert sokszor pécs lent van a béka segge alatt kuncsaft szempontjábol!!! Van köztük jó pár aki össze akarja szedni magát anyagilag minél elöbb és új életet akar kezdeni!!!
Persze, a rossz hír is lehet reklám. Nem hiszem el, h azért váltogat valaki annyiszor várost, mert húú de jó neki ott. Ha tényleg olyan jó szo1gáltató, akkor lenne állandó vendégköre és nem kellene mindig új madarakat találnia.
Te most mit hiszelmagadrol, idejössz a városba és istenited magad az se érdekelt senkit,hogy idejöttél az se fog senkinek fetünni ha elmész! nem rég még a hyppinek meloztál...
Így sem érdekel senkit a véleményed, Mr. Mindenkirőlmindentudokmindenlébenjóóóónagykanál! :D
Olyan vagy, mint egy k.csög szónok! :D Nem bírod elviselni, hogy nem hisznek neked, és mindent megmagyarázol! De vicces!
Egyébként a fórum neve fórum, nem pedig vendégfórum, nincs külön vendégeknek címkézve, szóval pont én ne írhatnék ide, aki aktív f*z*tős regisztráló? :D
Te is csak azt írd le, amit tapasztaltál! Ne mindenféle összekukázott félinfot kerekíts ki egy krimire!
És még valami Kedves Kimberly, nekem mindenkivel rossz volt? Hány beszimet olvastad? Itt is van jópár, egy *** moderálva *** meg még több, és pl az utóbbiak között egy rossz besorolású sincs! Vagy ha valakivel rosszul érzem magam, akkor jó besorolást adok neki??? Te miről beszélsz??? Tudod én (úgy látszik ellentétben veled) tájékozódni is szoktam, mielőtt leírok valamit...
Rólad is olvastam 2 beszit (mindkettő más városban született), és azért a stílusodról már azokból is kiderült egy-két dolog. Szóval nem meglepő, ahogy nekem támadtál, inkább azon csodálkoztam volna, ha nem teszed!:))
Helló grátz!
Hol olvastál tőlem olyat, hogy rossz csaj? Hol olvastál olyat, hogy nem voltam meglélgedve azzal, amit nyújtott? Azt írtam le, hogy sok néven hirdetett már és sok városban, ami igaz is, azóta több helyről is megerősítették (tudod azért privátban is levelezek ezzel-azzal itt is, meg másik oldalakon is). Illetve, hogy ez nem sok jót jelent, mert ennek nyilván oka van, ami szintén igaz. Konkrétumot hol írtam róla, mikor nem is voltam nála (és nem is leszek)? Leírjam mit gondolok? Azt, hogy valaki(k) iszonyatosan tolják a csajt, és ezért most össztűz zúdul rám, mert kritizálni merészeltem. De nem baj, kaptam már ennél cifrábbakat is, úh nem igazán érdekel!:) De tudod mit? Írd le, hogy mit tapasztaltál nála, és ha leírják még sokan mások is,akkor az én véleményem a kutyát sem fogja érdekelni, hiszen olyanok írnak pozitívakat, akik jártak nála. Ez ennyire egyszerű, erről szól a fórum!:)
Persze, az lett volna a furcsa, ha nem. Ez ugyanis úgy működik, hogy ha rosszat írsz valakiről, akkor konkurrencia vagy, ha jót akkor futtatod! Szerinted miért nem írok már jó ideje élményeket ide? Mert elegem lett ebből! De engedtessék már meg néha leírni néhány infót. Vagy előtte engedélyt kéne kérnem a lányoktól??? Nektek pedig amúgy továbbra is javaslom a vendégek szidásához a "hirdetők egymás között" nevű topikot.
Szép Estét
Helló, látom újra itt!:)
Érdekes van, aki mindig akkor jelenik meg, amikor engem fikáznak!:))) Jó szórakozást hozzá!:)
Kedves Kimberly!:)
Látom valóban szeretsz köteledni, hát akkor legyen, ha azt hiszed, hogy megijedek, vagy éppen kussba maradok egy olyan fórumon ahova (elvileg) vendégek írnak élményeket h*rdet*kről és nem fordítva, hát tévedsz!:))) Nem kedvelsz? Szíved joga, én sem kedvellek téged. Nem találkoztunk? Ez igaz, nem is fogunk, de ugye az a fránya stílus sok mindent elárul... Ja igen, légy szíves idézd már hol írtam, hogy roma vagy, én nem látom, de tudtam eddig is, hogy te szájalni, vitatkozni és sz*rt kavarni azt nagyon tudsz...
Sajnos rengeteg néven hirdettél már, és nagyon sok városban, ez tény. Én ezt írtam, semmi mást. Illetve még annyit, hogy ez nem sok jót szokott jelenteni, ami szintén igaz. Nem tetszik, hogy vendégként beírok egy vendégeknek szóló fórumba??? Bocsánat, nem tudtam, hogy ide csak h*rdet*k írhatnak és fikázhatnak, aki pedig lányokhoz ját annak kuss a neve...
Most visszaolvastam Ilko,a régebbi hozzászólásokat,azért rólad is érdekes dolgokat irtak fel a lanyok,meg a fórumozok,úgyhogy te sem panaszkodhatsz.
Az a baj hogy túl sokat akarsz a lanyokról megtudni,azert az ember is változik,változhat,az idő elteltével,magatól is rájöhet,h valamit elcs.szett,lehet hogy akit egy éve szidtak,mára már összekapta magat,csak igy hogy változzon bárki is,ha a negatívat nyomjatok folyamatosan?esélye sincs.
Másik meg h képröl azert megismerni a lanyokat,hiaba vált nevet.meg en nem akarom elhinni h ennyi kamucsaj lenne fent,pár lehet h van,de több nincs.
Azert az életed ne függjön attól h ki mit csinal,keress magadnak egy rendes csajt,akivel elvagy,a többire meg sz.rni kell aztan ennyi,ez egy dolog,ami idővel mindenki életeben lecseng,úgyis jönnek az újak,a mi életünkben meg már más lesz a fontos.kár ezen idegeskedni,engem meg azert nem érdekel ha átcs.sznek, már vissza se hívom aki bejelentkezik,és nem jön el,mert vissza kapja elöbb-utóbb az élettől.
Szerintem kezelhetned te is lazábban a dolgokat,engem is már vertek át,de azert eret nem fogok vágni,meg idegesiteni se fogom magam a sok b.rka miatt.
Kedves Ilko!!!--Hidd el az ember néha melléfog,de ha belátod akkor és elismered az nemes dolog--Én is voltam hogy bedőltem itteni hülye dumának pedig nem is voltam a hölgynél---nem szabad!! Mondok egy példát----régebben Noémihez szerettem volna elmenni ezért rákérdeztem hogy mi a tapasztalat,hát voltak bőven negatív dumák,de ez még nem elég ráadásul még én is alkottam egy véleményt annélkül hogy egyáltalán tudtam volna hogy milyen is NOÉMI--nagy hiba volt---de befogtam a pofámat és eldöntöttem hogy utánna járok a dolognak--elmentem a lányhoz és marha jó volt nála és vele lenni!!!--Igaz nem írtam meg ide hogy az ellenkezőjét tapasztaltam mint amit itt írtak róla,viszont privátban ajánlottam sokszor másoknak--és mindjárt van egy friss információm is mert egy ismerősöm most volt nála tegnap,és én javasoltam neki...felhívott és nagyon megköszönte hogy Noémihez küldtem---Látod Ilko van ez így is !!!!--Ja és Kimberlyvel én is beszéltem és azt beszéltük meg hogy most húztak egy fogat neki és ezért majd egy hét múlva felhívom---mi ebben a nem hihető???--emberi dolgok szerintem--.-nos ennyi többet nem írok és nem is foglalkozom a témával tovább!!!!!!!!!!!!!!!
kimberly23 jo csaj,,,es okos is,,,