Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2014. február 14. 10:47

Ez a kép retusálás olyan,mint ha ***moderálva*** egy szép autóért egy rakat ***moderálva***,amit képen láttál,aztán a helyszínen meg egy lepukkant tragacs várna. Nem engedném meg az ilyen mértékű változtatásokat. Fordultam már ki így több lánytól is.

béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. február 14. 07:52

Én is voltam Heninél de azért a képei fel vannak turbózva van benne roma beütés azért van benne de a szolgálatásával nincs gond.Réka képei is fel vannak szépitva

Csupaszpisztoj · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. február 10. 09:36

Heló

Én a hétvégén voltam Heninél!! Nagyon rendes aranyos, ő van a képeken, és még kerekebb a segge mint a képen :) eszetlenül jó alakja van nagyon jó csaj és nem ***moderálva***!! Csak ajánlani tudom, nem kell félni h átver, a lakás nagyon pöpec, liftes az épület, szóval nem most voltam ott énse utoljára szerintem!!

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2014. február 07. 17:37

Üdv!

Zsani (18) esetleg Alexa(22)-ről valakinek tapasztalat? 

Lily baba · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. február 07. 17:35

Lányok!

06-20/80-1*****

A fenti számról Balázs néven bejelentkezőnek,sajnos nincs jobb szórakozása,mint időpontot kérni....

Ezúton is gratulálok,a szánalmas kis játékaihoz :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. február 07. 17:28

Szia Laura!

Ha nem baj én mégis jobb szeretem a valódi besziket!:))

Szép Estét!:)

Törölt felhasználó · 2014. február 07. 16:25

Koszonom Neked is a dicsero szavakat Dragam,varlak maskor is oriási szeretettel!!!

Törölt felhasználó · 2014. február 07. 16:23

Kincsem, kiralynonek erzem magam,ahogy irsz rolam!:-) Koszonom szépen a soraid es megigerhetem,hogy a jovoben is a kedvedben, illetve a jelenlegi es a jovobeni Kedves Vendegeim kedveben fogok jarni! Hetfore mar jobban leszek,megfaztam picit. Csokollak Kincsem!!!

linde3 · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2014. február 06. 23:57

Ez hülyeség. Voltam Viviennél (és előtte másoknál is, így van összehasonlítási alapom) és teljesen rendben volt a csaj. Kedves és előzékeny volt (pedig alig találtam meg), végig mosolygott és kedves volt, minden kívánságom leste, ő maga is tiszta és kellemes volt és a lakást (főrdő / szoba) sem érhette rossz szó. Az meg, hogy nem sorolnád a fehér emberek közé nonszensz, megkockáztatom azt sem tudod kiről van szó. 

Tammmy · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. február 06. 20:56

Én is ezt mondtam...

Tammmy · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. február 06. 20:35

Köszi!Ez jól esett..

Kicsi Laura · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. február 06. 19:30

Ugyan már! Miért ne lehetne magával elégedett???
Legalább jófej volt és belátta, hogy hibázott...

tutajos · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. február 06. 14:13

űdv!az apróban név nélkül hirdető fekete tangás csajszi kamú!!!megbeszéltük a talit. odaérek a megbeszélthejre felhivom .asztmondja 20 perc türelmet kér elúgrot a boldba .erre kettö percmulva látom az erkélyen dohányozni a barátnöjével!felhivom,aszt válaszolja  kérmég 5 percet véletlen kizártamagát!kishilyán elkűltem a fenébe.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2014. február 06. 13:52

Lehet, neked ez jut eszedbe az önreklámról, én inkább nem írom le mit gondolok róla, mert nem tűrné a nyomdafestéket...

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2014. február 06. 11:51

Egyébként az igaz,hogy a kéz elárulja a kort ,persze ha nem földmíveléssel foglalkozik az ember.

Én is jókat nevetek,hogy 30-35 ös képhez kiírja valaki hogy 20 éves.

A masik meg az hogy nem mindenki szereti a 20 éves tinilanyokat,nem tudom miért kell erre a vonalra ráállni.

Jonathan49 · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2014. február 06. 11:39

Én voltam Viviennél (22) Kedves, aranyos, normális lány volt; és az együttlét is jó volt vele.

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2014. február 06. 09:07

grátzot nem ismerem de vivien 22 egy gusztustalan ,elég szagos neki a nemi szerve  és még kretén is élete végéig ***moderálva*** egyépként meg a hozzáállása is siralom ugy nézi az orát mint 1 diák kicsöngetés elött az iskolában  nem sorolnám a fehér emberek közé...

Törölt felhasználó · 2014. február 06. 07:43

Vivien22--Fogalmad sincs arról hogy én kivagyok,csak lövöldözöl vaktában de nem is kell velem foglalkozni,szeretem ha egy nő kúltúrált módon viselkedik--a véleményem nem változik nincs benne semmi rossz,ha ez bánt téged akkor felejts el--én részemről lezárt az egész!!!!

Conscience · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. február 06. 00:00

Grátz te sportos alkat? Na hagyjuk, van egypár sportos alkatú ismerősöm, nem hasonlítasz rájuk! Azt amit rólam írtál nem hat meg, írt már más konkurencia sokkal csúnyábbat rólam. Aki ismer tudja, milyen vagyok, és ezért szeretnek, vagy pont ezért nem, mert nem tetszhetek mindenkinek egyszerre. Amúgy szerintem elég jól ismerjük egymást!

Lovelace · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. február 05. 22:43

Csak a tárgyilagosság kedvéért.

Viky 30  vendég volt Pécsen és a képei alapján nehézbombázónak tűnt.

Voltam vele és tényleg bombázó, aranyos és  hihetetlen , valódi kebleire ölelt, bár teltebb volt, mint vártam.

Mindez nem csökkenti az élmény  értékét, csak remélem, elfogadja a barátnői invitálását a jövőben is!

Drága Uraim, aki lemaradt az csak bánhatja. :-)))

Aki meg nem hiszi, járjon utána.:-DD

Téma indítva: 2010.02.25., 8477 hozzászólás összesen