Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Johnny Rock · Kvázi-tag (160 hozzászólás) · 2014. január 28. 08:28

hat azert van, mert a sok csíra aki odamegy fel orara, mert az "occsob", aztan alig lehet kirgni egy ora mulva. A masik meg, hogy mivel sokan nagyon *rerzekenyek, az rovidebb idot *lcs*bban kapjak meg, igy aki kinal 20percet, ill 15 percet, az lehalassza ezeket a vevoket is. Es bizony! Illik betartani az idokorlatokat! Sztem.

xperiamale · Újonc (7 hozzászólás) · 2014. január 28. 04:14

A 20 perces lehetőség milyen hülye divat? Lassan már mint a szoliban percre lesznek leosztva az árak.

Törölt felhasználó · 2014. január 27. 19:01

Nekem szimpatikus volt ezért felhívtam és nagyon kellemes volt a hangja, viszont olvastam róla egy régebbi negatív kritikát akkor most mi az igasság? esetleg az nem róla szólt?szóval érdemes felkeresni fiatalos csini?

Törölt felhasználó · 2014. január 27. 15:04

Ha jó masszásra vágyok azt megkapom jóval k*ves*bbért és az csak maszás,de a kiverésért nem f*z*tek a dupláját a masszásnak---nem is a tesco gazdaságosról van szó hanem külön kell választani a dolgokat--de ha többre vágyom egy masszásnál akkor viszont legyen benne minden,legyen fullos!!--nekem ez a véleményem,lehet hogy Lexy csinos és szép kedves nő ,de az amit kapsz az mégis csak egy kiverés közepes szinten!!!

Törölt felhasználó · 2014. január 27. 12:52

Ha franciára és szexre megyek,akkor nem kell masszázs,ha masszázsra megyek,akkor  azért,mert jól esik. Nem azért járok lányokhoz,hogy azt lessem,mint a teszkóba,hogy mi akciós és mi éri meg. Még lányban sem kell a teszkó gazdaságos.

kuksi · Újonc (38 hozzászólás) · 2014. január 27. 11:31

Így van ahogy írod...ezért ajánlanám Évit, a Zsolnayban. üdv

Törölt felhasználó · 2014. január 27. 10:51

Háát én meg azt mondom hogy teszek kicsit ahhoz amit Lexy kér és akkor dughatok is meg francia is lehet más nőknél ha már ő erre nem képes--azért ne mondja senki hogy megéri *nny*ért kiveretni----vannak helyek ahol k*v*sebbért már maszzást is kapok a végén franciával szájban a vége--egyszerű matek!!!!--csak számoljatok

snowman · Újonc (31 hozzászólás) · 2014. január 27. 10:20

Sziasztok!

Moncsi 30 és Lilu 28 lányokról milyen tapasztalataitok vannak?

Érdemes meglátogatni őket?

Köszönöm!

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2014. január 26. 20:29

Meg tudpm erősíteni az előttem szólók tapasztalatait Lexyvel kapcsolatban. (*r/érték arány pedig kimagasló.)

Törölt felhasználó · 2014. január 26. 18:32

Teljesen egyetértek. Lexy nagyon kedves és a hozzá állása is remek. Én úgy éreztem imádja csinálni. Persze a szépsége mellet sem szabad elmenni,mert nem  semmi csaj! Semmi lehúzás,semmi óranézés. Nekem a fél órából lett majdnem egy egész,de semmi fel*r. Ilyen szolgáltató kellene,nála éreztem,hogy értem van.

TNS · Újonc (134 hozzászólás) · 2014. január 26. 17:52

Én január elején jártam Lexy-nél, kifejezetten pozitívan csalódtam benne. A lakás tiszta, rendezett. Korrekt feltételek vannak, ***moderálva*** fél óra masszázs, kézi levezetéssel. Kellemesen el tudtunk beszélgetni, a hozzáállás is nagyon pozitív volt, számomra kellemes csalódást okozott! Más hölgynél még a masszsázst nem próbáltam ki, de szerintem ilyen témában nagyon nem is fogok menni máshoz!

Ha valaki úgy gondolja, őt bátran merem ajánlani.

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2014. január 26. 07:55

Nem nagy szám, mondhatni gyenge átlag.

ibrahimpasa · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. január 25. 21:47

Nemrég jartamBella20 nal nagyon elbűvolo ahogy fogadott és szép es mosolygós. Nagyon jól éreztem magamat vele. A képen gyonyorű de élőben még csodalatosab.  Ajanlommindenkinek!

mogyorókRém · Újonc (35 hozzászólás) · 2014. január 25. 19:38

Kedves MT-k!

Reni(34)-vel valakinek tapasztalata?

Bence33 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. január 25. 13:01

Volt valaki Linánál? Mik a tapasztalatok?

lauri · Újonc (20 hozzászólás) · 2014. január 23. 22:29

egy rusnya lehuzos leányzo ugy nézi az orát mint 1 másodikos gyerek az iskolába,mndenért plusz p*nzt szeretne közelebb lehet a 30 hoz vagy csak két végén égette..   de menj probáld ki és akkor majd a saját börödön tapasztalod ezeket..

köszönömattila · Lelkes újonc (50 hozzászólás) · 2014. január 23. 20:54

Meglep, mert Sunny egy kivételesen kedves és kimagaslóan korrekt Szolgáltató. Szerintem.

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2014. január 23. 19:31

Nem tudok róla különösebben se jót se rosszat írni, átlagos szolgáltatás. Mondjuk nekem nem az esetem.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. január 23. 15:57

just4fun!

Sunnyt biztosan pont akkor kerested, mikor piros napok voltak. Próbáld többször!

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. január 23. 15:53

Szerintem nem baj az, ha nevet is írunk, hisz ez a fórum pont azért van, hogy tudathassuk általa egymással azt, hogy hol mire számíthatunk. Aztán mindenki eldönti, hogy azért vagy annak ellenére is felkeresi a hölgyet

Téma indítva: 2010.02.25., 8476 hozzászólás összesen