Johnny Rock· Kvázi-tag (160 hozzászólás)· 2014. január 28. 08:28
hat azert van, mert a sok csíra aki odamegy fel orara, mert az "occsob", aztan alig lehet kirgni egy ora mulva. A masik meg, hogy mivel sokan nagyon *rerzekenyek, az rovidebb idot *lcs*bban kapjak meg, igy aki kinal 20percet, ill 15 percet, az lehalassza ezeket a vevoket is. Es bizony! Illik betartani az idokorlatokat! Sztem.
xperiamale· Újonc (7 hozzászólás)· 2014. január 28. 04:14
A 20 perces lehetőség milyen hülye divat? Lassan már mint a szoliban percre lesznek leosztva az árak.
Törölt felhasználó· 2014. január 27. 19:01
Nekem szimpatikus volt ezért felhívtam és nagyon kellemes volt a hangja, viszont olvastam róla egy régebbi negatív kritikát akkor most mi az igasság? esetleg az nem róla szólt?szóval érdemes felkeresni fiatalos csini?
Törölt felhasználó· 2014. január 27. 15:04
Ha jó masszásra vágyok azt megkapom jóval k*ves*bbért és az csak maszás,de a kiverésért nem f*z*tek a dupláját a masszásnak---nem is a tesco gazdaságosról van szó hanem külön kell választani a dolgokat--de ha többre vágyom egy masszásnál akkor viszont legyen benne minden,legyen fullos!!--nekem ez a véleményem,lehet hogy Lexy csinos és szép kedves nő ,de az amit kapsz az mégis csak egy kiverés közepes szinten!!!
Törölt felhasználó· 2014. január 27. 12:52
Ha franciára és szexre megyek,akkor nem kell masszázs,ha masszázsra megyek,akkor azért,mert jól esik. Nem azért járok lányokhoz,hogy azt lessem,mint a teszkóba,hogy mi akciós és mi éri meg. Még lányban sem kell a teszkó gazdaságos.
kuksi· Újonc (38 hozzászólás)· 2014. január 27. 11:31
Így van ahogy írod...ezért ajánlanám Évit, a Zsolnayban. üdv
Törölt felhasználó· 2014. január 27. 10:51
Háát én meg azt mondom hogy teszek kicsit ahhoz amit Lexy kér és akkor dughatok is meg francia is lehet más nőknél ha már ő erre nem képes--azért ne mondja senki hogy megéri *nny*ért kiveretni----vannak helyek ahol k*v*sebbért már maszzást is kapok a végén franciával szájban a vége--egyszerű matek!!!!--csak számoljatok
snowman· Újonc (31 hozzászólás)· 2014. január 27. 10:20
Sziasztok!
Moncsi 30 és Lilu 28 lányokról milyen tapasztalataitok vannak?
Érdemes meglátogatni őket?
Köszönöm!
köszönömattila· Lelkes újonc (50 hozzászólás)· 2014. január 26. 20:29
Meg tudpm erősíteni az előttem szólók tapasztalatait Lexyvel kapcsolatban. (*r/érték arány pedig kimagasló.)
Törölt felhasználó· 2014. január 26. 18:32
Teljesen egyetértek. Lexy nagyon kedves és a hozzá állása is remek. Én úgy éreztem imádja csinálni. Persze a szépsége mellet sem szabad elmenni,mert nem semmi csaj! Semmi lehúzás,semmi óranézés. Nekem a fél órából lett majdnem egy egész,de semmi fel*r. Ilyen szolgáltató kellene,nála éreztem,hogy értem van.
TNS· Újonc (134 hozzászólás)· 2014. január 26. 17:52
Én január elején jártam Lexy-nél, kifejezetten pozitívan csalódtam benne. A lakás tiszta, rendezett. Korrekt feltételek vannak, ***moderálva*** fél óra masszázs, kézi levezetéssel. Kellemesen el tudtunk beszélgetni, a hozzáállás is nagyon pozitív volt, számomra kellemes csalódást okozott! Más hölgynél még a masszsázst nem próbáltam ki, de szerintem ilyen témában nagyon nem is fogok menni máshoz!
Ha valaki úgy gondolja, őt bátran merem ajánlani.
köszönömattila· Lelkes újonc (50 hozzászólás)· 2014. január 26. 07:55
Nem nagy szám, mondhatni gyenge átlag.
ibrahimpasa· Újonc (8 hozzászólás)· 2014. január 25. 21:47
Nemrég jartamBella20 nal nagyon elbűvolo ahogy fogadott és szép es mosolygós. Nagyon jól éreztem magamat vele. A képen gyonyorű de élőben még csodalatosab. Ajanlommindenkinek!
mogyorókRém· Újonc (35 hozzászólás)· 2014. január 25. 19:38
Kedves MT-k!
Reni(34)-vel valakinek tapasztalata?
Bence33· Újonc (14 hozzászólás)· 2014. január 25. 13:01
Volt valaki Linánál? Mik a tapasztalatok?
lauri· Újonc (20 hozzászólás)· 2014. január 23. 22:29
egy rusnya lehuzos leányzo ugy nézi az orát mint 1 másodikos gyerek az iskolába,mndenért plusz p*nzt szeretne közelebb lehet a 30 hoz vagy csak két végén égette.. de menj probáld ki és akkor majd a saját börödön tapasztalod ezeket..
köszönömattila· Lelkes újonc (50 hozzászólás)· 2014. január 23. 20:54
Meglep, mert Sunny egy kivételesen kedves és kimagaslóan korrekt Szolgáltató. Szerintem.
just4fun· Kvázi-tag (104 hozzászólás)· 2014. január 23. 19:31
Nem tudok róla különösebben se jót se rosszat írni, átlagos szolgáltatás. Mondjuk nekem nem az esetem.
hajó· Tag (257 hozzászólás)· 2014. január 23. 15:57
just4fun!
Sunnyt biztosan pont akkor kerested, mikor piros napok voltak. Próbáld többször!
hajó· Tag (257 hozzászólás)· 2014. január 23. 15:53
Szerintem nem baj az, ha nevet is írunk, hisz ez a fórum pont azért van, hogy tudathassuk általa egymással azt, hogy hol mire számíthatunk. Aztán mindenki eldönti, hogy azért vagy annak ellenére is felkeresi a hölgyet
Téma indítva: 2010.02.25., 8476 hozzászólás összesen