Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Acer87 · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. január 06. 16:41

Nekem mind1 hol írja az illető. 

piszkosfred · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. január 06. 16:13

Szia!

Miért akarsz privátot? Ez nyilvános fórum.

Amúgy ha kicsit visszaolvasol találsz róla infót. Aki volt nála,dicsérte.

Acer87 · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. január 06. 15:06

Bocs.

Meryll-ről vki* tudna nekem írni vmi infót privátba?
Köszi.

Acer87 · Újonc (24 hozzászólás) · 2014. január 06. 15:05

Szevasztok.

Meryll-ről tudna nekem vmi infót mondani privátba?
Előre is köszi. 

Mc Duglac · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. január 06. 11:26

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

Sziasztok!

Most voltam egy Lyra nevű csajnál és még frissiben leírom az élményt.  Külföldön melózok és az évek során már megszögeltem

néhány profit, de ez úgy volt kerek, ahogy kell ! A lány aranyos, van esze és humora is, így amíg újratöltődött a szerszám, addig is

tök jól el lehet vele lenni. A környezet ahol a műsor megy, bárhol a világon megállná a helyét. Nem mondom, hogy nem voltam már

fiatalabbal vagy sportosabbal, de ez a baba igazi NŐ. Az mondjuk már csak bonus, hogy baromian feldobó a jó kis szőrös pinája !

Megraktam elölről és hátulról is. Persze előtte betámadtam a rést nyelvvel is. Öreg róka vagyok, nehéz átverni, így meglepett, hogy mindegyiknél tutira elélvezett. Az is ritka, hogy ha a melleit jól megdolgoztam, akkor gerjedt piszkosul és ennek hangot is adott.

Ezek után inkább ráf*z*ttem még egy kicsit, hogy megnézzem milyen tele szájjal, de ezen sem bukott meg. Nyelte az anyagot !

Megdumáltam vele, hogy még amíg itthon vagyok, addig kipróbálunk néhány extrát, amit csinál. Van neki néhány !

tamó · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. január 06. 10:34

Valaki meg tudná adni a komlói Patricia telefonszámát?Sajnos nem mentettem el és fel szeretném hivni,és jelenleg nincs a hirdetök közöt.

csődör32 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. január 06. 08:06

Sziasztok tud valaki infót Lily36-ról

Előre is köszi

Mexxx · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. január 05. 19:41

Csak simán bejönnek a fogszabályzós csajok, nem sokkal másabb ez szerintem mint hogy valakinek a piercinges csajok jönnek be stb.

béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. január 05. 19:28

Miáról infot csak anyit tudok hogy hívtam különbözö napokon és mindig 1-órát mondot hogy ráér vissza hívtam 1-óra mulva akkor azt mondta 45-perc helhívom megint 45-perc mulva akkor meg azt mondta 30-perc na akkot többet nem is érdekelt!ő IS BÍZTOS  FANTOM HIRDETŐ MINT A DÓRI 22.ILYENEK NE IS HIRDESÉK MAGUKAT!

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2014. január 04. 19:20

:DDD Miért kellene neked fogszabályzós lány? :D Ez nálad valamilyen fétis? Még ilyenről se hallottam, hogy valakit felizgat a fogszabályzó.

szabeee1987 · Újonc (25 hozzászólás) · 2014. január 04. 18:41

Üdv emberek! :) Mia,Lina,Moncsi és Adri közül melyik a leginkább ajánlott kategória? illetve melyiküket érdemes meglátogatni? Aki volt már náluk kérem írja le a véleményét! :) Köszönöm!

StaropraMAN · Újonc (27 hozzászólás) · 2014. január 04. 16:04

sziasztok!

Míráról érdeklődnék, máshol nem látok hírdetést tőle, és ezen a fórumon is mindössze két bejegyzés említi, mint a kettő ugyan attól a felhasználótól! 

Köszi előre is gyerekek! 

parocska · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. január 03. 16:10

sziasztok lányok.mi egy fiatal pár vagyunk.szeretnénk kipróbálni hármasban még egy lánnyal.leginkább a barátnőm örömére. de gondolom itt senki nem csinálja csak élvezetből.

Kyle · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. január 03. 04:24

Üdv! Maráról érdeklődnék, volt valaki már nála, nagyon csini a képek alapján? Vagy régebben hírdetett ő más néven?

béka20 · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2014. január 01. 13:57

van olyan csaj aki ma rendel?

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2014. január 01. 09:36

Valamennyi itt hirdető kedves Hölgynek és fórumozó társaimnak nagyon boldog és sikeres Újévet kívánok!

Eliza · Újonc (17 hozzászólás) · 2013. december 31. 17:22

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja.

Képzeld el, hogy ott állunk és a Piciny Birtokunkról Boldog Új Évet Kívánunk!

Elizáék :)

linde3 · Lelkes újonc (66 hozzászólás) · 2013. december 31. 15:25

Vivienn (22) jó választás volt, nem bántam meg a vele töltött időt. Korrekt, tiszta, türelmes, figyelmes és szép csaj. A képek abszolút megfelelnek a valóságnak. 

just4fun · Kvázi-tag (104 hozzászólás) · 2013. december 31. 13:25

Üdv!

Viviennről már írtak,  mosolygós, jófej, vékony alkatú gyönyörű cicik, falatnyi popó. Ajánlott ! :)

Jessikánál is voltam nemrég, ő is szép, korrekt. Nem szereti ha kicsúszol az időből és nála csak gumival van minden. Szerintem ő is jóó.

Ahhoz képest h milyen fiatalkák, ügyesek. Mondjuk Vivienn durván népszerű , szal sztem gyakorol eleget ;))

Fanny-nál még nem jártam.

hajó · Tag (257 hozzászólás) · 2013. december 31. 08:50

Eliza! Elküldöd privátba amit kimoderáltak?

Téma indítva: 2010.02.25., 8464 hozzászólás összesen