Szexpartner fórum pécs

Pécsi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
kíra vagyok · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. december 03. 22:44

XDXDXDXDXDX!!TE IS VOLTÁL MÁR NÁLAM????KICSIM, LEGALÁBB 15X ANNYIT KÖLTÖK MAGAMRA MINT TE AMENNYIT EGY HÓNAPBA  KÖLTESZ AZ ASSZONYRA!!!!ÁLLITÓLAG R..A SZÁRMAZÁSU VAGYOK ÉS IGÉNYTELEN?!MÉGIS JÓL ESETT A R..A, IGÉNYTELEN PI..A!!!SZOLI NEKEM????MOST VICCELSZ?!!!!EGY HÜLYE 100-AT CSINÁL!!!!XDXDXDXDXDXD

kíra vagyok · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. december 03. 22:34

Na mi a fene!!!!Mért nem inkább csuklós busz!!!xdxdxdxd EGYÉBKÉNT TÖK ÉRDEKTELEN AMIKET IROGATTOK UNATKOZTOK?????Ezek szerint TE is jártál már nálam!!!!!TÉGED IS SZERETETTEL VÁRLAK!!!PUSZIKA

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. december 03. 22:28

Hááááát! Kíra, őszintén szólva egy kis konditerem, szoli, manikür-pedikür-fodrász nem ártana neked...... :)))))

kíra vagyok · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. december 03. 22:23

Ha jártál nálam az jóóóóóó!!!!!Akor mégsem vagyok annyira igénytelen,lepukkant,stbstb mert én nálam még olyan vendég nem volt hogy sarkon fordult volna az ajtóban!!!!!De még olyan sem, aki nem akart volna orálisan kielégíteni!!!!Örülök hogy"megtiszteltél"a kis jogaroddal!!!Máskor is szeretettel várlak TÉGED!!!!

bossplayer · Újonc (47 hozzászólás) · 2013. december 03. 22:15

hát kira nem 1 fönyeremény ,dömper inkább mint nö olyan mint aki citromba harapott,látszik rajta,hogy csak a p*nzt szeretné kiénekelni minnél hamarabb az ember zsebéböl,régen  a bule angelbe voltak ijen kinézetű és kaliberü nök....

Törölt felhasználó · 2013. december 03. 22:05

Igen jártam nálad!!!!----bár ne tettem volna.

Psion · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. december 03. 21:02

Vajon miért vannak a rossz hosszászólások?
Ez a kérdés nem ilyen egyszerű, ahogy annak látszik. Én ffi létemre nehezebben képzelem magam egy nő bőrébe, de ha elképzelem, hogy válogatós létem ellenére kellene fogadnom bárkit, hát lehet én se lennék annyira feldobott. Néha eszembe jut ez és akit meglátok az utcán vagy bárhol máshol és elképzelem, hogy ha én is szolgáltatnék és ő jönne hozzám a szolgálataimért hát milyen képet vágnék, hogy ne sértődjön meg és ne hányjam el magam némely esetben.

Nem lehet könnyű ezeknek a lányoknak sem és hogy úgy álljanak a rendelkezésünkre ahogy mi azt elvárjuk. Így elképzelhető, hogy mire mi megyünk (én még nem voltam senkinél se, csak olvasója vagyok a fórumnak), hogy vajon hogy fogadnak minket azok után, hogy már x pasit kellett boldoggá tenniük. Persze tanulhat a legtöbb magatartásforma és gyakorlat és akkor robotként állnak a rendelkezésünkre. kinek megy helyből, kinek igen csak rá kell játszania.

Vajon mit várunk mi pasik?

Ha válaszoltok, akkor most az egyszer ne csak a farkatokkal gondolkozzatok. Persze lehet, mert ugyebár azért van ez a szolgáltatásforma is, hogy had gondolkozzunk a farkunkkal.

Psion · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. december 03. 20:54

Bővebben?
Mi nem tetszett?

kíra vagyok · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. december 03. 18:05

Szia drága grátz!Te már jártál nálam?!?!(kétlem)!!!!Melyikötök  nem keres rendesen hogy elkezdtétek a lejárató hadmüveletet????ja bocs itt a karácsony?!xdxdxdxdxdxd/csak egymás hülyeségére alapoztok ahelyett hogy meggyőzödnétek hogy mi is az igazság!!!!!!!!/Sajnálatra méltóak vagytok IGAZÁN!!!!AKINEK AZ ÚTJÁBA ÁLLOK TEHET EGY SZÍVESSÉGET----------CSONTIG!!!!!!!

Psion · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. december 03. 18:02

Sziasztok
Anet 23-nál járt már valaki? Aranyos kedves lánynak látszik.

Hanga · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. december 03. 17:46

Üdv az Uraknak!!Felhívnám figyelmetek megint nehogy valaki belefusson az ENIKŐ 21 Nagyon szar a csaj Sőt annál is!!!!Soha ne költsétek a pénzetek rá!!További szép napot

Törölt felhasználó · 2013. december 03. 12:22

Figyelj ezek nem fognak rájönni--itt uralkodik a női sovinizmus--igen elfognak innen menni a normálisabb emberek a másik (***moderálva*** oldalra)--zárójelbe tettem hogy könnyebb legyen a moderátornak,már én is jobban vagyok ott---itt csak lovat tesznek a semmitérő nikhaj szolgáltatok alá---valakinek ez érdeke---a moderátorok között biztos a nők vannak többen!!!---még annyi hogy a Kira és társairól mind igaz amit írtak,de csak védjétek őket!!!!!---kretének..

BALADEVA · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. december 03. 10:43

Sziasztok.
Én eddig nem igazán írtam egyik forumra sem de egy kis tapasztalat csere reményében írok.
Nos Adri 20,Eliza 20,Fanny 21,Míra 22,Patrícia 22 ezek a lányok képek alapján piszkálják a fantáziám!

És akkor jöjjenek a személyes tapasztalatok.(Előre szólok hogy ami nekem tetszik az másnak már nem biztos)

Először jöjjenek a csalódások és lehangoló dolgok amik engem értek!

Dóri 22 telfonos egyeztetés minden ok időre ott vagyok a megbeszélt helyen hívom nem veszi fel gondoltam várok egy 5 percet mivel ő is emberből van és pont nem ér rá.Letelt az 5 perc hívom és a hívott szám jelenleg nem elérhető kérjük ismételje meg a hívást később.Azóta még egyszer megtörtént ez az eset!De még nem mondtam le róla teljesen mert ha az a csaj fogad majd talán egyszer aki a képen van és még a szolgáltatása is megfelelő :)

Lina 18 kép alapján nagyon bejővős meg is látogatnám csak nagyon a városon kívül van.(Mondjuk nem mostanában beszéltem vele)

Sunny 23 kép alapján tetszetős mondjuk az a csúszka masszás nagyon érdekel meg is látogattam volna csak van egy kis bibi telefonos egyeztetéskor azt mondta nekem hogy nincs szeretkezés pedig az adatlapján ott van de mindegy.

És most akikhez sikerült el jutni.

Nati szerintem nagyon jó teste van de a teljesítménye ingadozó tapizni nem mindig szabad de a teste látványa engem mindig kárpótolt.

Katrina nekem élőben jobban tetszik francia tetszett az ágyban aktív törekszik hogy széles mosollyal távozz!Ja és még egy pozítívum 1 órára mentem de kb 40 perc alatt leamortizáltam magam már indultam volna zuhanyozni és rám szolt hogy van még 20 percem ne siessek annyira és megkérdezte hogy mit szólnék egy masszázshoz?

Zorroka1 · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. december 03. 09:28

Szia Kedves Kíra!

Leszögezem mégegyszer nem futtatok senkit, én a tapasztalataimat írtam le ezekben a sorokban.

Nem lejáratásnak szántam.

Sajnos nálad- nálatok ezt tapasztaltam és miért írnék olyat ami nem igaz.

Ha gondolod, kiírom ide az utca nevét és a házszámot, bizonyítva, hogy sajnos jártam ott.

Arról pedig, szerintem csakis te- ti tehettek, hogy igy dolgoztok.

Én személyszerint nem éreztem jól magam, de ez nem jelenti azt, hogy másnak ez nem jön be.

Különben nem szoktam ócsmárolni. :):) (Ócsárolni se)

Üdvözlettel:

Z

kíra vagyok · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. december 02. 23:03

Szia kedves Zorroka!!!!!Nem t

udom hogy honnan veszed hogy "lepukkant lakásban vagyok,(rendelek)ez még mindíg egy kétszintes klímás ház!!!!Ha valamiről vagy valakiről nem tudsz inkább ne irogass fel valótlan állitásokat,ne járass le senkit!!!!és ezt nyugodtan merem írni minden egyes kolléga nőm nevében akiket itt megpróbálsz ócsmárolni!!!!Mit vétettem én, vagy netán ezek a lányok neked akiket így megsértesz a kamu állitásaiddal?????

Pédé · Tag (327 hozzászólás) · 2013. december 02. 22:21

Miért van egy olyan érzésem, hogy ezt a hsz-t is valaki moderálásra küldi majd ? :)
Amúgy szerintem mindenki szeretne ilyen, és ehhez hasonló beszámolókat látni, de úgy elég nehéz, hogy kb. mindegyik ki van moderálva... 

Zorroka1 · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. december 02. 14:38

Sziasztok kedves Makktársaim!

LESZÖGEZNÉM NEM VAGYOK SENKINEK A FUTTATÓJA!

CSAK AZÉRT ÍROK, MERT SZERINTEM ERRÖL KELLENE SZÓLNIA ENNEK A FÓRUMNAK!

Szeretnék veletek megosztani egy-két tapasztalatot.

ABC sorrendben.

Adri, Dóri, Hella, Katrina, Korina, Laura, Lina: Telefonon tudtam velük beszélni, de mikor menni szerettem volna valahogy sose volt jó nekik.

lehet, hogy az én hibám mert általában délelötti órákban szerettem volna meglátogatni őket. (munkámból adódóan átutazóban járok erre).

Kingácska: Szerintem az egyik legkorrektebb a városban 5* Szép teste van, feszes fenék jó cickók.

Kíra+Kitti: Hm, hogy is fogalmazzam meg, hogy ne legyek sértő?

NAGYON NEM AJÁNLOTT kategória annak, aki nem szereti a R..A lányokat, lepukkant lakást, nem azt kapod amit megbeszéltetek, szakadt ruha, harisnya igénytelenek.

Klaudia36: Hát igen egy igazi MILF szerintem a másik 5* azt kapod amit vársz. Francia tudása valóban egyedi szerintem.

Lilu: Szép kedves, szerintem egy kicsit visszahúzodó a szexben.

Pincur: Nem a legformásabb leányzó, viszont nagyon jó vele, nála azt kapod amit megbeszéltek.

Remélem, tudtam segíteni legalább egy Férfi társamnak, mert akkor már megérte leírnom ezt a pár sort.

Valami hasonló beszámolót én is szívessen olvasnék itt a fórumban.

Üdv.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2013. december 02. 09:24

Helló!

Ennek nincs értelme, előbb-utóbb maguknak kell rájönni, hogy valami nem jó. Ha nem lépnek, akkor a normális hirdetők át fognak menni máshova.

Törölt felhasználó · 2013. december 02. 06:54

Urak!!---Engem Norina érdekelne --valamilyen tapasztalat????

farkaska · Újonc (7 hozzászólás) · 2013. december 02. 02:07

Hanga!Teljesen igazad van,Enikö 21 egy szélhámos.Nem lehet hozzá érni,nevetséges amit csinál.Engem is átvágott,és olyan *ron dolgozik amilyennel még nem találkoztam.Aki teheti kerülje el!

Téma indítva: 2010.02.25., 8459 hozzászólás összesen