Beszélgessünk...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 02. 16:25

Szeva Pircsi, először azt hittem, hogy már kocsiban is vállalod :)))))))) aztán megértettem, hogy mit kérdezel, aztán csodálkoztam, hogy ilyen problémák akasztják meg az életed? :)))))))) dehogy meg ne akadjon, a megoldás: a madárnak együtt kell felgyorsulnia az autóval az utazósebességre, utána már csak lebegnie kell. Minden lassításkor és gyorsításkor a madárnak is változtatnia kell a sebességét, de ha már egyszer felgyorsultak és állandó sebességgel haladnak, akkor elég egy helyben lebegnie. 

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 02. 15:58

Katokám ment egy privi.....

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 02. 14:48

Sziasztok..

No  azt mondjátok meg nekem.. ha egy autoban, van egy madár, ami  nem leszállva  van.. akkor  neki is repülni kell ahogy az auto megy  ,olyan sebességgel?? valoban nem tudom??Ki kellene probálni...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 02. 12:48

Szevasztok, kisütött a nap, ömlenek a vendégek? Mieza nagy titkolózás Ilkóval?! Privátfotók áramlanak vágatlanul? :) Na így Ilko hamar kiüt engem a nyeregből, mondhatom!

Törölt felhasználó · 2011. március 02. 12:42

Ment válasz, gondolom, este olvasod el.

Törölt felhasználó · 2011. március 02. 11:16

Szép napot! Köszi. :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. március 02. 10:41
Jó reggelt!:) Azért olvasgatok ám, csak éppen eddig időm nemigen volt kommentálni. Szeirntem ma válaszolok is egyet!:D Szép napot!:)

Törölt felhasználó · 2011. március 02. 09:37

Jó reggelt! Nem Pierce Brosnan az esetem. Ha akarod, jössz, ha nem, nem. Puszi a távolból.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. március 01. 21:44

Kitti  (22) ? :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 01. 21:33

Kató, ne ad  fel..komolyan..  ha  Bush. nem megy . csak  megijjedt kicsit.... .

Küldök én olyan  vendéget neked,  hogy panasz nem lesz  ,hogy nincs szex,  az  tuti...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 01. 21:26

Jóccakát Kató, nincs szívem azt írni, hogy "tk. voltam Nálad, de nem szerepeltem vmi jól, ezér tagadom le", pedig nagy csavar lenne, de így legalább még van egy dobásom, hogy kiengeszteljelek, rendben? Pircsi! Irjá má neki, hogy ne aggya fel, ha majd eccer Pierce Brosnan felcsönget, fel legyen rá készülve!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 01. 21:18

Jut eszembe az edzésről, GK! Daniella elég dögösen néz ki, PP-vel ellentétben én szavaznék rá! A Nauszika sem rossz bőr, jöhetnek a tippek, mondom edzeni kő :)) Ja, korábban írtad, hogy 2 újonc van, kire gondoltál, mosmá elárulod? Vagy csak írd meg, hogy hány évest nézzek! 

Törölt felhasználó · 2011. március 01. 21:17

Jó éjt mindenkinek! Mentem, holnap kelni kell. Tényleg kár, Bush, de ez van.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 01. 21:14

Mekkora egy szexmániás csajt kell má megin rendbe tennem, hát komolyan nehéz az élet, de így szép, ha van feladat :))  Najóvan, GPSbe Veszprém, de sajna, most egy darabig nincs esélyem ilyen hosszú időre eltűnni, addig majd it tartom a frontot a fórumon, meg edzenem kell a környéken, hajjátok fijúk, nehogymá kevés legyen az amper, ha becsap Veszprémbe a villám :))

Törölt felhasználó · 2011. március 01. 21:14

Bush! Ismered a mondást: mindet az orrodra fogják húzni a pokolban, amit kihagysz. :)

Törölt felhasználó · 2011. március 01. 21:08

Tudtam, hogy nem voltál, nem azért, mert szépek, vagy nem, hiányzott valami. Kérlek szépen, ne hallgass most az egyszer grófra. Tényleg várlak és nem hiszem, hogy csalódnék, nem érdekel, hogy nézel ki. Igen, haragszom és arra vágyom, hogy végre idetold a képed, élvezd ki, amit kapsz és erőszakolj meg!!!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 01. 21:07

Eccómincáz, a fogadás egyelőre nyitott maratt, egyikünk sem nyert (majnem azt írtam: nyelt) így a lényeg, hogy: s o s e m tudhatod ezután, mikor jön a hurrikán (úristen mekkora költő vagyok)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. március 01. 21:03

Jól van Kató, az igazság nem csak odaát van, tehát elmondom. Pircsi, nem illik idefigyelni, ez személyes! Szóval egy nap lett volna esélyem egy dunántúli kirándulásra. Akkor esett az a hülye sok hó, ha emlékeztek írtam is, hogy elcseszte a terveimet. De nem akartam elárulni, hadd izgujjatok :)) De eléggé bosszús voltam miatta! Aztán teltek a napok és rájöttem. Mintha GK-t hallanám, elméleti síkon ütött be a mennykő: SOKKAL jobb, Kató, hogy nem tuttam elmenni! Olvasd vissza amiket írtál: egy tiszta Pierce Brosnant vártál volna a helyemben (aki csak a tesóm :)) de nem én vagyok. A non-vizuális csetelés során jól összehangolódtunk, de a valóság nem tud felérni a képzeleteddel! Igy aztán tuti izgi dumabarátok maradhatunk jó szaftos laza poénkodásokkal, amit nagyon élvezek Veled.               GK tutira vágja, de sztem Te sem haraxol......?     Mer ha igen, kocsiba ülök és úgy elkaplak, hogy két napig párnán ülve fox reggelizni!! :)))))))))))

Törölt felhasználó · 2011. március 01. 21:00

Mi ez a hirtelen csend? :) Pénteken volt egy Attila, őt nem tudom már hova tenni, tehát nem Te voltál. Biztos emlékeznék rá. Bush szívem, nekem elég gyatra a nemi életem, a legtöbben kézi levezetést akarnak, vagy már a masszázságyon kivégzem és hiába akart volna többet. :) Nem voltál az utóbbi 4 napban, ez egész biztos. Hétvégén senki, tegnap egy jól megszokott, ma is egy ismerős, mindkettő veszprémi. A többi kézimunkás, mondom.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 01. 20:55

Vond ki a kardod,, neked  van:)))

Téma indítva: 2010.02.25., 10910 hozzászólás összesen