Hol leszel március közepén? És a szülinapi bulimmal mi lesz, kihagyod? :)
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2011. február 20. 12:17
Törölt felhasználó · 2011. február 20. 12:15
Szia! Na végre! :) Hiszed, vagy sem, hiányoztál. Az, hogy kimoderáltak, várható volt, hiszen válaszokat adtál a másik félnek és így nem tudják olvasni a népek a veszekedéseteket. Én nem tudom, ki kicsoda, de nem is azért vagyok itt, hogy kiderítsem.
Legfeljebb Debrecenben nem írsz, bár Bush is hiányolt, ha jól emlékszem. Maradj itt náunk! :)
Képzeld, csináltunk új képeket, majd meglátod, ha aktiválják a hirdetésemet. Nem volt időm lemenni a bankba, majd holnap, vagy kedden, lejárt a hirdetésem. Olyan fotók, hogy na! A szöveg is változni fog valószínű, majd még átgondolom. Utána várom szíves véleményedet! Az igazi Linda lesz fent, a kedvenc képeid maradnak természetesen. :)))
Igen, a mi kapcsolatunk különleges és mi legfeljebb vitatkozunk néha egy kicsit, de jól esik, nem? :)
Törölt felhasználó · 2011. február 19. 21:06
Gróf, gyere vissza! Mindenki Téged vár! Itt szeretünk.
Törölt felhasználó · 2011. február 18. 22:52
Bush, várlak ide mielőbb! Megjelensz és nem elég, hogy már fülig ér a szám, de kegyetlenül kívánlak!! :) Te lennél az én emberem, de csakis gumi nélkül!! XD
Törölt felhasználó · 2011. február 18. 22:21
Jó éjt, sok jó vendéget! :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 22:20
Katókám én elbucsuzom tőled..Jó éjt neked!!
Törölt felhasználó · 2011. február 18. 22:16
Én ennél perverzebb lennék. :)))
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 22:14
Nem ugy gondoltama két pasit,, igen én voltam már kettővell,, ugy érettem hogy 2 pasi együtt,,, mint 2 nő együtt:)):))
Törölt felhasználó · 2011. február 18. 22:10
Azt mondtad, próbáltad már két pasival. Én lehet jobban járnék, az már 6 másodperc :)))
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 22:07
Tegnap leszbiztem,, találtam egy barátnőt, munkatársat,, megigértem pár vendégnek, hogy keritek, egy olyat mint én:)) Nekem ez természetes.. de pl két férfit elképzelni nem tudok!!
Törölt felhasználó · 2011. február 18. 22:00
Úgy látom, a srácok ma elfoglaltak. Nem baj, beszélgetünk mi. Az a helyzet, Pircsim, hogy belőlem hiányzik minden leszbi hajlam, a fiúkat szeretem a szexben és csak őket. Hozzá se tudnék nyúlni egy nőhöz úgy. Majd visszaveszek, kipróbálom, hogy úgy bírják-e tovább, bár nemrég még bírták így is. Hogy most mi van???
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 21:54
Még felcsatizható csincs,, az nekem olyan ufós..:))
Törölt felhasználó · 2011. február 18. 21:53
De neked nincs kukid. Beszélgethetünk, de én már szeretnék egy igazán jót....!! Bush az.
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 21:51
Katókám velem kell beérned:)))
Törölt felhasználó · 2011. február 18. 21:50
Busht akarom!!!
Törölt felhasználó · 2011. február 18. 21:49
De én a maratonhoz szoktam. Most mi van? Legyek egy fadarab?
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 21:45
Te Drága te legalább eljutsza zokniig, én addig sem általában,, esküszöm, ma 5 vendégem volt... ebből 2 jutott el a punciig...
Törölt felhasználó · 2011. február 18. 21:40
Szia! Majdnem másfél órát gyúrtam a fiút, de nagyon tünemény volt, az az igazi kellemes értelmiségi, akiket szeretek. A szex elég rövidre sikerült, de én vagyok a boszorkány állítólag, adj tanácsot, mert valamit elcseszek. Az előjátékot nem számítva egy ideje, nem is tudom le merjem-e írni, de 1-3 másodperc és bummm :((( Mit csinálok én?! Legalább egy fél órás szexet szeretnék, de elmennek már akkor, mikor húzom fel a zoknit. Lassan nem lesz libidóm. ÉLVEZNI AKAROM!!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 21:20
Szioka---
TE szegény másfél óráig gyursz valakit...... hogy birod??én 2 letudok addig:))) bár a zsé biztos kevesebb:)):))
Törölt felhasználó · 2011. február 18. 18:45
Szia!
Miért haragudnék? Csak ritkán vagy itt. Olvastam, hogy jól telt a heted, örülök neki. 1/2 8-9-ig vendégem lesz, utána visszanézek, hátha itt lesz valaki. Srácokkal beszélgetünk, néha komoly dolgokról is. Most ez történt, de Bushom azért adja a formáját. :)