A tutit:))
Puszka Drága...Bizony tudod volt szokatm mondani amiről tudom, azt tudom,bár azt sem hangsúlyozom:))
Tévedsz nem értünk mindenhez,,, csak én a legtökéletesebb liba!!!!Bár vannak itt még libábak:))És mond a telefonszámom megvan még??
A tutit:))
Puszka Drága...Bizony tudod volt szokatm mondani amiről tudom, azt tudom,bár azt sem hangsúlyozom:))
Tévedsz nem értünk mindenhez,,, csak én a legtökéletesebb liba!!!!Bár vannak itt még libábak:))És mond a telefonszámom megvan még??
Szép estét a meseszép hölgyeknek :)
Láttom nincs,vagy mélyre rejtetted:))
Sziasztok!
Csak, hogy tudjátok, Fehérváron vagyunk, élünk, és Veszprém nekem azért nem sok jót adott.
A vendégeim többsége FEHÉRVÁRI, PESTI, GYŐRI, meg a szélrózsa minden irányából, mint már ezt korábban leírtam.
Most meg Veszprémet, én itt vok itthon, bocsi. És külön bocs, de nekem senki semmit nem adott ott, nem hogy otthont!
Majd jelentkezem, de nem onnan.
Üdv.
Gróf, Rád sokat gondolok ám, tudod, a feketebárányok összetartanak. :)
A fő, már tudom, hogy nem csak én, de fiam is golyóálló.
Na, csá, dolgom van.
Hexe elöző irásai egy kétségbeesett ember segitségkérö mondatai voltak.Aki nyilvánosan elbucsuzik a világtól igazán nem meghallni akar hanem mentőövre vár...Megoldotta gratula Nehéz az élet de mindig van kiút !!!! Légy erős és ha nem is magad miatt gondolj a fiadra a te döntésed volt hogy megszülessen egyengesd az útját amig tudod hisz a te véred
Helló!
Hány milliád ember van a Földön? Miért gondolhatja bárki (azaz most egy valaki), hogy éppen őrá, vagy az utódjára bármekkora aprócska szükség lehetne bárhol is, ismerve az egyéni "kedvességét"?
A színdarab negyedik felvonása az ismert feltámadással ért véget!
"Gróf, én befejeztem.
Szia, ha lopok, megmentettem volna az életemet, a fiam meg elindítom.
Inkább gyorsan, mint kínok közt lassan.
Matt. Linda élt majdnem 50 évet.
Vége! "
Egy újabb felvonás.
Köszöntünk megint a fedélzeten, jó olvasni ismét megnyugtató soraidat
Örülünk, hogy rendeződőtt a történet és megtaláltad helyed eme topicban. Amen.
Sok más dologra is emlékezem, de nem ezt mondtam.
Hasonlót említettem, igen. De Te mintha más szlogent emlegettél volna!?
Arhiválva, mint a Nagy szónokok legkiemelkedőbb mondatai!
Akkor most mi is az igaz? :)
Egy tükör vagyok. De bizony tudhatod, hisz részese voltál akkor.
De mind-ez a múlt!
Beszéljönk a Nőkről! :)
Őstagok, jól elvagytok.......
Kicsit nehéz követni a sorokat, no meg az eseményeket.......
Viszont!! Tanúsgos.
Szia Gróf!
Megint ott a pont, mint mindig, vagy majdnem mindig.
Elvagyunk, élünk, mosolygok, mert végre itthon vagyok, nekem Fehérvár az otthonom. és mosolyt is kapok. :)
Végre!
Veszprémben én csak laktam, ennyi, de akár megsértődnek, akár nem, nekem falusiak, buták, sok bunkóval.
Ha tudnád, mit játszottunk végig vasárnap óta, de Hexe életképes :)
Most panziózunk, majd mesélek.
Puszi
Figyelj, semmit se fogsz te fel, nem tudom, miért nem hallgatod a dalt, amit neked küldtem???
Bródy Haggyá má békibe! Tudod, hallgasd! :)
Na kérem, így kell ezt csinálni! :D
Nos, kedves QCp, neked az a bajod velem, hogy nem segítek osztani Grófot.
Azt hittem, ennél sokkal intelligensebb vagy, hát tévedtem.
Kedves Pircsi!
Tevagy itta szeretetet osztó, kétszínű, hazudozó kakikeverő.
***moderálva***
Elég ennyi, vagy folytassam? Hívtak ám pasik, meg írtak,akik beszéltek veled, eddig többektől hallottam, hogy nem vagy ép teljesen.
De TE megmutatod, megmondod az igazságot! Nagyokos. Csak így tovább. :D
" No kérem tisztelettel! A mi helyünk Budapesten van, már nem is Fehérvárban gondolkodunk. "
Hexe:) Hirdető (360 hozzászólás) írta Január 14, 12:00
A túra neve: Huszonhatodik Túlélőverseny
Időpontja: (péntek estétől vasárnap estéig)
A versenyt két kategóriában rendezzük meg: Kishalál és Nagyhalál.
A terep közös, a feladatok könnyebbek, illetve nehezebbek. A megteendő táv a csapattól függ. A Túlélőverseny terepe titkos.
Hexe a világ megosztó, felkavarja az áló vizet és az érzelmeket, nincs akinek ne lenne véleménye lényéről és viselkedéséről.
Pál-Pusztai a kérdés ki a versenyző vagy versenyzők. Ha valaki túl éli, mindenki túléli?
Valaki olvas, valaki néz és van aki lát.