Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2012. március 28. 10:50

Nos, 

ez mind igaz, amit leírtál. Miért is van a legtöbb vállalkozó minimálbérre lejelentve?

Legalább 15 éve, minden választás előtt a kampány során (rám szavazzatok!!!) az összes létező párt azt ígéri, hogy támogatni fogja a kis és közepes vállalkozásokat. Mi hülyék elhisszük, aztán úgy meg leszünk támogatva, ha kormányra kerül, hogy padló, vagy vért pisilsz.

Vegyünk egy példát. Szeretne felvenni alkalmazott József hitelt. Keres 82.525 Ft nettót, kérik a bérigatolást, folyószámlakivonatot...

Minimum 3 hónap munkaviszony. Legalább valami személyi kölcsönt fel tud venni, a bank eldönti, hogy  mennyit, legyen mondjuk 450.000 Ft.

Vállalkozó bemegy, 0-ás APEH igazolást kérnek! A legtöbbnek olyan nincs (hidd el!:)), valamennyivel lóg. Már elutasítva.

Amúgy, én indig azt mondom, aki irigy a vállalkozókra, legyen ő is az! Megteheti, csak sokan nem merik. Bezony. Ez van.:)

Persze egy beosztott lehet jó beosztásban is, nem minimálbérért, esetleg jó főnöke van, csak úgy a statisztika (ami mindig hazudik:)) alapján írtam, amit írtam. 

Vállalkozó jelentkezését várom! :D

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. március 28. 11:15

Na látod, most leírtad a tutit!

Ha van, amivel 1000%ig egyetértek, az az, hogy aki irigyli a vállakozókat, legyen ő is az!

Ráadásul a másik oldalra is lehet azért példákat írni. Ha egy alkalmazott kicsit is beteg (sőt, van olyan, hogy nem is beteg:D), elmegy táppénzre, azt annyi. Ha vállalkozó lesz beteg... Vagy ha sok a meló, az alkalmazott megteheti (normál esetben, persze), hogy leszarom, majd megcsinálom jövő 7en, a vállalkozó ezt nem teheti meg. Stb.stb.

Törölt felhasználó · 2012. március 28. 11:16

Ilko, köszönöm, Megvilágítottad az elmémet! Miben van a pénz, már tudom.

Csináltatok APEH-os bélyegzőket (asszem 19 megye van).

0-ás APEH igazolást fogok árulni olcsón. Nagy biznisz lesz benne! 

Allah legyen Veled! :D

Törölt felhasználó · 2012. március 29. 18:39

Bush, Gróf! Éltek még? (Bush él, olvastam)

Levágattam a hajam. 

Olvasom, Debrecenben támad a herpesz, ráadásul ajakherpesz, ami nem láccik. :D

Ti láttatok már olyat, amelyik nem látszik? Én nem. Sőt, nekem is nőtt már párszor csak úgy.

Rohadtul viszket, ég, és biza látszik, de nem nemi betegség. XD

Viszont lehet 3 oldalt rémüldözni "Ajjaj, most mi lesz?" Elmúlik. Az lesz.

Törölt felhasználó · 2012. március 31. 11:20

Fiam szerint úgy nézek ki, mint egy bérgyilkos :) (majd megszokják)

A tegnapi első vendéget megkérdeztem, hogy marad-e, vagy fél? Maradt, azt mondta, tök jó, mi bajom vele??

Szerintem inkább fiamnak van igaza :D, viszont van egy jó tulajdonsága, hamar kész, nem fújja a szél a képembe..

Utolsó hozzászólásodhoz csak annyit, hogy mi 80 évesen is itt leszünk (ha lesz még VL), mint akiket idebetonoztak.

Már nem akkora szórakozás, mint az elején, de nem szünök meg. XD Te se!

Törölt felhasználó · 2012. április 01. 21:43

Gróf!

Merre vagy? A chaten várlak!

Törölt felhasználó · 2012. április 05. 11:10

Szia, amúgy minden ok. Nem tudom, mire gondoltál, de én egy pozitív ember vagyok. :)

Megéred a 80-at, én is, csak  (én legalábbis) nem ebben az országban, remélem.

Az eszem már nem biztos, hogy ép, vagy csak kilógok a tömegből.

Figyu, hacsak nem az őserdőbe mész nyugalmat keresni, vagy bizniszelni, mindenhol van net.

Má csakazértis írunk, remegő, májfoltos kézzel.

Optimistán nézek a jövőm elé, ennél csak jobb lehet (fiam röhög :)), majd tőle kapok nyugdíjat.

Érdekből nyalom ki a seggét (nem tudja:))

Törölt felhasználó · 2012. április 06. 21:23

Hát, Gróf úr, te télleg eltűntél a ködben!

De majd előkerülsz. :)

unclepeter · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. április 06. 22:53

Sziasztok! A debreceni "Szia! Tuti Masszázs" nevű lányról szeretnék érdeklődni ismeri valaki?

Törölt felhasználó · 2012. április 07. 11:47

Tuti Masszázs
(30) ***moderálva***szemben van. Parkolás itt is max ok. A hölgyet egyébként Timi-nek hívják. Kaptam egy kis masszírozást és egy levezetést. Nagyon elégedetten távoztam. Pont amit szeretek. Masszázs közben jót beszélgettünk, a hozzáálálsában meg hiba nem volt. Végig ott volt. Rám figyelt. Egy percre nem kalandozott el. Jó példa arra, hogy a hozzáállás, a vendéggel való foglalkozás mit dobhat a dolgon. Az ő esetében pl. a kisebb ciciket max-ra feledtette a kedvesség és a figyelem.

Törölt felhasználó · 2012. április 09. 11:52

Szia,

Fehérvár? És nem engemet akarsz felfedezni?? Mi ez, megcsalsz?

Haljon meg a lovad! XD

Törölt felhasználó · 2012. április 09. 19:46

No, csak nem? :)

Törölt felhasználó · 2012. április 09. 21:02

Azér szójjámá előtte, ne hálóingbe legyek! XD

Törölt felhasználó · 2012. április 09. 21:05

18-án Andrea nap van! :) Az a régi neven, tudod! Torta Brockyval :)

Törölt felhasználó · 2012. április 09. 21:10

Te sokat tudsz rólam. Honnan tudod h a borzas a kedvencem (legalábbis az volt, rég volt, szép volt)

Magyar Király, még a régi. a 17-es szobáról is tudsz???

Mi ez KGB?

Törölt felhasználó · 2012. április 09. 21:11

Mindenki lesz@rja. Nem baj.

Törölt felhasználó · 2012. április 09. 21:13

Te voltál a recepciós, aki a régi személyimet olvasgatta?

Törölt felhasználó · 2012. április 09. 21:15

Nehogy leírd!!!

Törölt felhasználó · 2012. április 09. 21:18

Kapd be te! :)

Törölt felhasználó · 2012. április 09. 21:19

Tudom, lüke! :D

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen