Mi a franc! Hexe Miskócra költözött!!
Mi a franc! Hexe Miskócra költözött!!
Zsák esete, végre összejöhet.
..mondom én, van aki figyel! :)
Tiszteletem, megjöttem.
Igen füstös, Miskolcon vagyok, sokat tudnék mesélni, de inkább asszem írok Somogyinak, azt majd a showder club... xd
Miskolcról tudni kell, hogy itt is emberek laknak. A tulajtól megtudtam, hogy 240 ezren, de mindjárt rákeresek.
A kilátás nem mondom, hogy olyan, mint Fehérváron volt, de hiszitek, vagy sem, nem megszokhatatlan, és értelmes emberek is vannak szép számmal. Leírnám, engem a halálba rémisztgettek, hogy hova jövök, meg túl fehér vagyok ide, senki még nem bántott, és nem veszélyesebb hely, mint Fehérvár, vagy Budapest. Az ügyintézés lassú, inkább időutazáson érzem magam (visszafelé a 70-es évekbe), de már elintéztem szinte mindent, tehát a nehezén túl vagyok.
A látogatók meg jók, mert a nagy számok törvénye működik.
Most, hogy van net, igazán semmi bajom. Mondjuk Gárdony nyár végéig hiányzik, utána nem fog. Meg 2 ember pótolhatatlan nekem itt, de van vonat, meg lehet, autónk is lesz. Fiam remekül érzi magát a cégnél, jól keres, én se panaszkodhatom, és a miskolciak segítőkészek, tehát sok mindent megtudtam, hogy fordítva működik, mint nálunk. Röviden ennyi, vagy megszokom, vagy megszököm, de már semmi sem idegesít, mert tudom, hogy én vagyok túlpörögve (mondta a tulaj). Szerintem meg itt megy lassan minden.
Vannak vicces dolgok is, pl. kocsma, aminek a neve "Nekem8", oda az megy be, akinek már minden mindegy.
Szép hely az a Miskolc.Zsaluztam az uszodájukat....
Még nem jártam be, mert akármit kérdek, mindig azt mondják, arra ne menjek, mert veszélyes.
A Fő utca hosszú, meg van villamos is.
Kérdeztem, miért van itt ennyi szolárium? Mind megél? Azt mondták, pénzmosoda. Nem tudom.
Ami zavar, 3 perc csend nincs, zúgnak a buszok, autók, meg egész nap szirénázik a mentő, hetente egyszer alszom végig
egy éjszakát altatóval, sörrel veszem be. Utána alszom jól. :)
Győzd le a kudarc fölött érzett félelmedet. Nem fogsz félni a kockázatvállalástól, ha rájössz, hogy a hibáidból tanulhatsz.
te meg ki vagy? mi bajod??
Próbáld megérteni a helyzet tényeit mielőtt döntést hoznál. Nyitott elmével, előítéletek nélkül értékelj ki dolgokat, és légy kész meggondolni magad.
Szia, na végre! :D
Ki ez az újabb régi idióta vajon? xd
dehogynem :D
Miskócra mikor jössz? xd
26-28-ig nem lesz melegvíz, ez Miskóc, lehet, meglátogatlak.
Adj címet! :D
Bátorságra van szükség olyan dolgok megtételére, amelyet mások lehetetlennek tartanak. Ne aggódj, hogy mit gondolnak majd az emberek, ha te más vagy.
nekem is ez volt, ez az út vezet felfelé :)
csak büdös sajt nem tudja
Ne ülj a fenekeden arra várva, hogy majd valami jó történik. Légy kész elérni, hogy az meg is történjen!
Írjad még a hülyeségeidet, nélkülem meghalnál. Ki mással lennél elfoglalva?
De, majd állva írok. A saját tükrödbe néznél bele egyszer büdös sajt!
Esetleg a 75 éves 150 centis anyámmal összehozhatlak, aztán fél mondatig nem jutsz el, a porba aláz.
Légy türelmes másokkal ha csak lehet, de magaddal szemben mindig légy türelmetlen. Várj el magadtól sokkal többet, mint másoktól.