Tudod mit, Hát pont lesz@rom. Ha a főnökei itt kutakodnak, biztos nem autót, vagy lakást keresnek.
Akkor meg??? Szóval megy a lazaság, mert ez így tök értelmetlen.
Tudod mit, Hát pont lesz@rom. Ha a főnökei itt kutakodnak, biztos nem autót, vagy lakást keresnek.
Akkor meg??? Szóval megy a lazaság, mert ez így tök értelmetlen.
Ha jobban bele gondolsz még ezt is megengedik, de bármikor ......
Vannak kivételek ahol nem lehet, de aki oda ki akar menni hát lelke rajta az az ő dolga. Én felettük sem ítélkezem hisz saját döntésük.
De egy biztos én inkább híd alá mennék élni, minthogy vala his mosdatlanul a kellő higiénia nélkül bármit is tegyek. Még a saját párommal sem vagyok hajlandó. De a mai világban sokmindent olvas hall és lát az ember. Sajnos tenni ellene nem lehet mert mindig van akinek ez hoz hasznot :S
Sajnos ezzel szerintem te is tisztában vagy, hogy sokan azt hiszik amit a mondás is mond. "amit szabad Jupiternek....."
Aztán meg minden ok nélkül jön az, hogy bocs de nem felelsz meg.
Lehet lazára venni dolgokat de jól átgondolva. Hisz nem csak magadról van szó.
Szal ja. Jó a lazaság de mindig a határokon belül amíg másnak ezzel (főleg hozzánk közel állónak) nem okozunk problémát :(
Na ja, ez már másik dolog. Meg a hogyan se mindegy, meg a kivel se, meg a mit se...
Az újság is egy vicc. "...ismerkedne" :) Mindenki tudja h mit jelent, tehát burkoltan lehet, akkor nyíltan miért nem??
Csak a szomszédba kéne átkacsintani, azt itt is be lehetne úgy szabályozni mindent, ennyi. 1999-2012-ig ez nem ment.
Na egy dolog azét még szabad!
Kacsintgatni azt lehet XDDDD A szonszédokról meg annyit, hogy azért náluk se fenékig tejfel. Ott is vannak azért gondok. Csak jobban kezelik :)
Határokon belül volt, ha olvastad, csak lazább, és én is a telefon ezen oldalán.
Most meg azt se tudom, ki van a másikon. Amíg a srác otthon programozott, semmi ciki nem volt benne.
Szólni nem fognak neki, de akkor is ciki, viszont ebből így nem sok jóság lesz.
Én meg, ha hülyeséget is, de valamit dógzanék, mert itt aztán tényleg 1 db ismerősön sincs.
Meg hát jó az a masszázs egy kis desszerttel, de anélkül nem soknak.
A képeimen se raktam ki magamat, csak mértékkel. Ennél visszább venni már nem lehet, vagy lejár a hirdetésem,
aztán voltam. Azért mondom, ha ők nézik, akkor nézzék! a fotóim visszafogottak.
A vendégeket úgyis megválogatom, ennél többet már nem tudok.
A vicc, hogy máshol a tulaj, meg a szomszédok miatt kellett óvatosan, itt a tulajnőt nem érdekli semmi,
a szomszédok meg egymással se beszélnek.
jeee asszem javítás kell mind az írásomra mind a klavira XDDDDDD
Na de most ráfogom a melegre XDDDDDDDD
Én mondtam h lenne ötlet de nem akarok ide a sok kultúrálatlannak ötletet adni te meg hát vagy olyan amilyen de azért intelligens szal max ha érdekel mi a tippem írj mailt és leírom mire gondoltam :)
Már nem tejfel, de volt jó világ régebben. Olvastam :)
A szabályozásra gondolok. Sőt, a vendégek hozzáállása is más, mint nálunk.
Mondjuk én tényleg nem 20 évet, csak szösszeneteket voltam kint, és ez nem titok,
csak aki utál, annak mindegy h a 2 évből vegyél le 2-szer 4 hónapot, meg én egyetlen helyen voltam
hosszabb ideig, de szakaszokban, aztán 3 nap kint, 4 itthon, tehát annyira azért nem merültem bele, és ha összeadnám, talán 3 hónap ha kijönne a 2 évből, és az se egyszerre. Csak beleszagoltam abba a világba is.
De nem magyarázkodom, most inkább gondolkodom.
Itt tovább, vagy újság, Mert nekem az oldal se mindegy, meg tényleg azért masszíroznék is.
Azért ez egy kulturált portál.
Na, most megyek a boltba, utána jövök, lehet a cseten is dumálni.
Ha gondolod, és kösz, hátha..
Nem tudom mennyire vetted észre de én meg a chat nem igen vagyunk együtt. Na de majd meglátom. Bár sztem max majd holnap leszek újra vagy majd csak este, mert a délután már dolgaim vannak és hát azokat is kell intézni :)
Na de addig is jó és szép napot mindenkinek..... lehetőleg erotikában és kinek saját megítélése szerint jó napot :D
én vagyok, meg este is
a cseten is néha, attól függ, kik vannak fent, és mi a téma :)
Ti nemrég még "ütöttétek" egymást...peace?
igen, ebből is látszik, hogy ellenségekből akár jó ismerősök is lehetnek... :)
aha.értem.tanultam,megint.
A miértet nem írtam le. Régen valamit, amit nem neki szántam, hanem azoknak, akik komoly masszázst hirdetnek, és nem, hogy nem tanulták, nem is azt csinálják, magára vette. Tényleg bosszantott, hogy, miért?? Hisz itt nem masszőrt keres a férfinép többsége...
Nos, most a Legyet se neki szántam, mégis. Aztán beírtam, hogy nem=Dark Angel.
Dark Angel tudja, hogy nekem ilyen borzalmas természetem van, de ... a többit leírta.
Dark Angel egyenes, nem kígyó, ő szemből támad, és én ezt szeretem.
A vélemény úgyis szubjektív, és mi tényleg nem ismerjük egymást, akkor minek is háborúzzunk.
Most meg ki tudja, mi lesz? Talán még beszélünk is, normálisan egymással?? :D
igen,emlékszem a masszázsos történetre,meg most láttam a legyest is.ja,háborúzni minek?valaki itt írta is,ne háborúzz,szeretkezz.ha jól emlészem.hallod,ha ilyen könnyen mennek itt a félreértések tisztázása,nem is értem mi folyik itt néha....??
Demagóg! Hajítófát se! Még mindig itt vagy leragadva? Nyer és veszít?
:-)
Akkor te jó nagy szajha vagy! Soha nem érhetek a nyomodba. Hú, de bánom.