Beszélgessünk...

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. november 20. 17:58

Összeadva 54.  3-as ikrek!  :P

H2Co3 · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. november 20. 19:12

Fiúk v. lányok?

Niki Cica · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. december 12. 10:29

sziasztok !!szeretném megosztani veletek..a mai "incidenct" egy győri fiatal ember..(zoli)wv passat (***moderálva***) minden féle jelzökkel iletett csak azért mert nem válalltam a popo sexet...illetve avval fenyegetett hogy irni fog a forum oldalára...űdv niki ♥

Törölt felhasználó · 2013. december 13. 10:32

Bizony értékelni kell őket, akiknél ez a szokás! Van egy kedves hirdető, aki napi 6-nál limitál, úgy mindennek meg tudja adni a módját. ( a tisztálkodásnak és a lepedőcserének is)

ügyféllel! Onnan jobb, ha azonnal kifordulsz, bármit is ígértek. Van aki 5 perces SOS franciát is lebonyolít, míg fürdesz, aztán jöhetsz. Kiváncsi lennék, mit f*z*t az 5 perces!

Azt tapasztaltam, hogy szinte minden nagyobb városban van ilyen.

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2013. december 13. 17:44

ez mi,telefonban igérik,egy ora benne két aktus.a helyszinen félora lesz benne egy aktus,és midez csak ***moderálva***.persze én vagyok hülye,rájöhettem volna,hogy csak csalpogatás az ajánlatt.. másik gond fiatal nagymellü hölgyett akarok ,erre mindig középkoru és kis mellünél kötök ki,szoval hagyom a francba,mindig hiányérzettel jövök el.na jó természetesen nem mindig,de ma igen,megujjaztam a csaj punciját ő erre felháborodott,jol tettem ha már nincs aktus,akkor ujjazás legyen,sőt ezután mindig ujjazok,igen mert jó.és nem zavar ha ezzel egy kicsitt szemtelen vagyok,

sziasztok

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2014. január 14. 19:36

Ez még mindig működik?

Ma kaptam ezt a levelet! :)

Csupaszpisztoj · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. február 16. 09:25

Helló, van valaki mohácsról aki pécsre menne témázni??

Csupaszpisztoj · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. február 17. 09:12

Ha van az írjon pmben!! Fontos lenne, hogy a hétvégéig feljussak!! A diszkréció az természetes, és a benzin ***moderálva***! :D

Törölt felhasználó · 2014. február 20. 10:34

Nem kellene kritizálni azokat a hölgyeket,akik bemerik vállalni a testüket ,és a korukat.

Törölt felhasználó · 2014. február 21. 07:51

Nem bizony! Ők azok, akikben nem csalódunk, ha már válsztottunk! És  mindenkinek más az igénye, izlése, ideálja! Aki engem elvarázsol, lehet, hogy másnál nem 10 pontos!

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. március 04. 08:53

kedves hirdető az milyen?meg miért limitál hatnál?majd én is kedves leszek meg limitálok,vagy forditva. mert van értelme...................

jozsikaaaa · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. március 04. 23:25

kamilla drágám nagyon jo volt veled miden vágyam kielégitetted ez a lány garantált mély torkos és az agyban pedig egy szex gép, mindenkinke ajananám figyelmébe mert nagyon tapasztalt lány!

jozsikaaaa · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. március 04. 23:27

kamilaa drágámnak üzenném hogy nagyon dögös vagy és nagyon jo vagy az ágyban mindenkinke ajánlanám mert nagyon brutális garantátan a torkát fogod érezni!

sunike · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. március 08. 05:59

Szisztok. Kaposvári Hölgyek között nincs olyan aki jól néz ki és nem nagyképű??? Néztem a képeket és pffff.... 

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. március 11. 08:19

nagyon trendi az elefántos ágy takaró,(vagy mi a neve)tul sok p*na mögött van ez.

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. március 11. 08:20

nagyon trendi az elefántos ágy takaró,(vagy mi a neve)tul sok p*na mögött van ez.

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. március 11. 08:21

mármint jó sz*ft*s p*nák mögött, a p*na csak jó sz*ft*san jó.na többet nem irok ide,irjon a ,irj te!te aki ezt olvasod

Törölt felhasználó · 2014. március 14. 06:04

Kedves urak meg kellene tanulni,kulturáltan érdeklődni,minimum köszönni előtte és utánna is,ja és nem beszélve arról,hogy nem olvasod el a lehetőségeket..megkérdezed popot.guminélkül,lenyeled???hogy mit kérdezem erre rám nyomja a telefont.Tisztelet a kivételnek.

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2014. március 14. 07:16

Ez már luxus lenne sajnos:)

Andrew45 · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. március 14. 15:20

Kedves Lányok!

Én elszoktam olvasni a lehetőségeket..... de mikor felhívom az adott hölgyet, telefonon keresztül hamar kiderül, hogy a felét sem v*llalja annak, amit az adatlapján feltüntetett. Kérdem ; - Miért?  Válasz: - Nem én csinálom a hirdetésem!  :-)  Most sajnáljam őt vagy legyek mérges rá? :-)  

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen