Összeadva 54. 3-as ikrek! :P
Összeadva 54. 3-as ikrek! :P
Fiúk v. lányok?
sziasztok !!szeretném megosztani veletek..a mai "incidenct" egy győri fiatal ember..(zoli)wv passat (***moderálva***) minden féle jelzökkel iletett csak azért mert nem válalltam a popo sexet...illetve avval fenyegetett hogy irni fog a forum oldalára...űdv niki ♥
Bizony értékelni kell őket, akiknél ez a szokás! Van egy kedves hirdető, aki napi 6-nál limitál, úgy mindennek meg tudja adni a módját. ( a tisztálkodásnak és a lepedőcserének is)
ügyféllel! Onnan jobb, ha azonnal kifordulsz, bármit is ígértek. Van aki 5 perces SOS franciát is lebonyolít, míg fürdesz, aztán jöhetsz. Kiváncsi lennék, mit f*z*t az 5 perces!
Azt tapasztaltam, hogy szinte minden nagyobb városban van ilyen.
ez mi,telefonban igérik,egy ora benne két aktus.a helyszinen félora lesz benne egy aktus,és midez csak ***moderálva***.persze én vagyok hülye,rájöhettem volna,hogy csak csalpogatás az ajánlatt.. másik gond fiatal nagymellü hölgyett akarok ,erre mindig középkoru és kis mellünél kötök ki,szoval hagyom a francba,mindig hiányérzettel jövök el.na jó természetesen nem mindig,de ma igen,megujjaztam a csaj punciját ő erre felháborodott,jol tettem ha már nincs aktus,akkor ujjazás legyen,sőt ezután mindig ujjazok,igen mert jó.és nem zavar ha ezzel egy kicsitt szemtelen vagyok,
sziasztok
Ez még mindig működik?
Ma kaptam ezt a levelet! :)
Helló, van valaki mohácsról aki pécsre menne témázni??
Ha van az írjon pmben!! Fontos lenne, hogy a hétvégéig feljussak!! A diszkréció az természetes, és a benzin ***moderálva***! :D
Nem kellene kritizálni azokat a hölgyeket,akik bemerik vállalni a testüket ,és a korukat.
Nem bizony! Ők azok, akikben nem csalódunk, ha már válsztottunk! És mindenkinek más az igénye, izlése, ideálja! Aki engem elvarázsol, lehet, hogy másnál nem 10 pontos!
kedves hirdető az milyen?meg miért limitál hatnál?majd én is kedves leszek meg limitálok,vagy forditva. mert van értelme...................
kamilla drágám nagyon jo volt veled miden vágyam kielégitetted ez a lány garantált mély torkos és az agyban pedig egy szex gép, mindenkinke ajananám figyelmébe mert nagyon tapasztalt lány!
kamilaa drágámnak üzenném hogy nagyon dögös vagy és nagyon jo vagy az ágyban mindenkinke ajánlanám mert nagyon brutális garantátan a torkát fogod érezni!
Szisztok. Kaposvári Hölgyek között nincs olyan aki jól néz ki és nem nagyképű??? Néztem a képeket és pffff....
nagyon trendi az elefántos ágy takaró,(vagy mi a neve)tul sok p*na mögött van ez.
nagyon trendi az elefántos ágy takaró,(vagy mi a neve)tul sok p*na mögött van ez.
mármint jó sz*ft*s p*nák mögött, a p*na csak jó sz*ft*san jó.na többet nem irok ide,irjon a ,irj te!te aki ezt olvasod
Kedves urak meg kellene tanulni,kulturáltan érdeklődni,minimum köszönni előtte és utánna is,ja és nem beszélve arról,hogy nem olvasod el a lehetőségeket..megkérdezed popot.guminélkül,lenyeled???hogy mit kérdezem erre rám nyomja a telefont.Tisztelet a kivételnek.
Ez már luxus lenne sajnos:)
Kedves Lányok!
Én elszoktam olvasni a lehetőségeket..... de mikor felhívom az adott hölgyet, telefonon keresztül hamar kiderül, hogy a felét sem v*llalja annak, amit az adatlapján feltüntetett. Kérdem ; - Miért? Válasz: - Nem én csinálom a hirdetésem! :-) Most sajnáljam őt vagy legyek mérges rá? :-)