Persze, hogy nincs harag. Azt hiszem, számodra másképp jött át a mondanivalóm, mint ahogy szerettem volna. Megvilágosítom, hogy mire gondolok. Szerintem Lola is tudná felém nyújtani azt, amit elvárok. Nem olyan túlzott elvárások azok, mint ahogy neked lejött. Nem is kell hozzá káprázatos színésztehetség. Persze ha van, akkor az még jobb. Azt írtam mindjárt a mondandóm elején, hogy: "Amúgy, ha egy kicsit mosolyogtál volna rám, már mindjárt más lett volna." Ehhez nem kell színésztehetség. A zöldségárus kislány a piacon tudott mosolyogni, amikor vettem tőle egy kiló banánt? A savanyúságárus hölgy, akitől egy fél kiló savanyúkáposztát vettem, nem vágott savanyú képet. Kedves volt. Vagy az a kislány, a mobilszolgáltatónál, akitől új mobiltelefont vettem? Színésztehetségek? Dehogy. Ez tanulható. Végső soron egy megjátszott viselkedésforma. És én sem gondolom azt, hogy a zöldségárus kislány, a savanyúságárus hölgy és a mobiltelefonárus lány érez valamit irántam, mert rám mosolygott. Mégis jobban érzem magam, ha így szolgálnak ki. Sőt, ha van választási lehetőségem, akkor a piacon ott vásárolok, ahol az áru is szép, és az eladó is kedves. Amikor elmegyek egy hirdető lányhoz egy nagy csokor rózsával, akkor még inkább elvárom ezt, mivel itt közelebbi intim kapcsolatba is kerülünk egymással. Az lenne a minimum, hogy az ilyen kapcsolatot a lány azzal alapozza meg, hogy végig mosolyog, kedves, és tartja a szemkontaktust amikor lehetősége van rá, és rám figyel attól a perctől amikor beléptem, addig a percig, amíg kilépek az ajtón. Ezek nem nagy elvárások, ennek kellene lenni az alapnak. Erre jön rá a szakmai tudás. Amikor mobiltelefont veszek, elvárom, hogy tudja az eladó, hogy milyen szolgáltatásai vannak a készüléknek, és az én telefonálási szokásaimnak melyik híváscsomag felel meg a legjobban, melyiket érdemes megvennem. Amikor elmegyek egy hirdető lányhoz egy nagy csokor rózsával, akkor is elvárom, hogy értsen a szakmájához. Ez azt jelenti, hogy ha megegyeztünk, hogy csókolózni fogunk, akkor tudja, hogy milyen a csók. Úgy fizikailag, nem érzelmileg. A csók nem szájrapuszi. A csóknál bedugjuk egymás szájába a nyelvünket. Ha ezt nem engedi meg, akkor átverve érzem magam, úgy, mintha a savanyúságárus hölgy rothadt savanyúkáposztát adott volna. Ha megegyeztünk, hogy franciázik, akkor tudja, hogy az hogyan jó egy férfinak. Ez már nem olyan egyszerű, mert nem minden férfinak jó ugyanúgy, ezért javasoltam, hogy variálja, közben figyelje a partnerét, és úgy csinálja, ahogy a partnerének jó. Nem úgy, ahogy neki kényelmes. Ez a szakmai tudás. Tanulható, mint bármi más. Persze, akinek tehetsége van hozzá, az magasabb szintre juthat, át is jön a partnere számára is, de egy jó alap technikát nem hiszem, hogy művészet lenne elsajátítani, ha már erre a szakmára adta a leányzó a fejét. Az aktusnál dettó ugyanez a kép. Nem igaz, hogy színész tehetség kell ahhoz, hogy ne úgy csinálja, ahogy neki kényelmes, ne egy fadarab módjára feküdjön, hanem egy kicsit rámozogjon, de ne ellenkező fázisban és nyögdécseljen közben. (Ahhh, ahhh, ahhh) Nem nehéz a szövegkönyv. Az igazi színészek ettől sokkal bonyolultabb szöveget megtanulnak kívülről. Azt sem hiszem, hogy megoldhatatlan feladat lenne, hogy két menet közben beszélgessen a partnerével.
Összefoglalva: Nem azt várom el a lánytól, hogy a barátnőm legyen az együttlétünk időtartamára, hanem azt, hogy fizikailag csinálja úgy a dolgokat, ahogy egy barátnő szokta. Csak játssza el. Nem kell, hogy érzelmeket tápláljon irántam, én sem táplálok ő iránta. Ha a lány külselye megfelel az ízlésemnek, és megcsinálja amiket leírtam, úgy viselkedik velem szemben ahogy leírtam, megtalálja a módját, hogy kellemesen kielégüljek, akkor az a barátnő feeling. A feeling azt jelenti magyarul, hogy érzés. Tehát barátnő érzés. Olyan érzést kelt, mint egy barátnő, de nem az. Ezzel mindketten tisztában vagyunk. Ez csak egy illúzió. Ez az illúzió segít felidézni azt az élményt, amikor még fiatalabb voltam, és nagy rózsacsokor nélkül is megkaptam egy fiatal és szép lánytól ezt. Egy kezdő kislánytól el is nézhető a rutintalanság, ha amúgy igyekszik beletanulni.
Ellenben ennek a fórumnak az lenne az értelme, hogy azokat a lányokat, akik készakarva át akarják verni az embert, kamu képpel hirdetnek, nem tartják be a megbeszélteket, nyafiznak, hogy így nem szeretem, meg úgy nem kényelmes, aztán megkérdezik, hogy tényleg végig akarod dugni a megbeszélt időt, kiszűrjük. Ne legyen sok vendége, és egy idő után inkább menjen el zöldséget árulni.