Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 19:41

Papi, te leszel a harmadik, ezt már megdumáltuk. :)))

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. február 09. 17:23

Pircsi, köszönöm a segítséget! Ma délután elhúztam a házad előtt, de nem láttalak az ablakba! :))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 09. 17:21

Szeva Kató, IMÁDLAK, igazi NŐ vagy, dehogy akarlak Anikóval megcsalni! Egész pontosan kb. 6 lánnyal akarlak megcsalni :) hogy aztán rájöjjek, mekkora tévedés volt ennyit várni RÁD :)))

Gróf hallgat, elijesztettétek, pedig mit melóztam a fordításán Pircsinek. Alig értékelte valaki, pedig viccre ment, remélem Gróf is jól értette. És még most sem tudom, mit jelent az, hogy "vki benkós"....?

Viszont én is szeretném megkérdezni, milyen volt néger csajjal?

Kató, Neked meg milyen az analfabéta vendég? Szó szerint, vagy eccerűen csak balfingó?

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. február 09. 17:19

Velem mi lesz? Én kimaradok?

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 15:12
Kedves pircsi! Képzeld el a telefonomról írok, fiam most meg gitározik. Kösz, elvagyok,ma csak 1 analfabéta hívott, egy kedves vendég eddig,meg estére egy jelentkező. Jampeccal attól még el tudok menni, hogy debrecenbe is meg hozzád is akarok. BUSH MEG AKAR CSALNI Anikóval, muszáj sietnem! :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 09. 14:53

Szia Drága!!

Hát szerinetm  az én ajánlatomra gondolt.Jampec...Mi ujs feléd?? Idő??Kedved??

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 13:46

Ugye. Erős testszaguk van, na ezért hagynám én inkább. Jó nekem a magyar, meg az osztrákokat szeretem, ők is jók. :)

Egy vendégen túl vagyok, de nem szexeltünk, kézimunkával kivégeztem. Mindegy, majdcsak jön valaki keménytökű legény még ma, úgy néz ki, esti partner lesz. :) Közben meg ki tudja. Hát, így telnek napjaim, egy kis ez, egy kis az, közben dolgomat is kell intéznem.

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 13:41

Szia! Rémlik már, de nem utasítottalak vissza. Most milyen ajánlatot kaptam meg kitől? Lehet, hülyülök? :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 09. 12:59

Alapból nem rossz, sőt, de csak akkor ha megfelelően erős izzadásgátlót használ, mert nekik alapból erősebb a testszaguk. Nem tehetnek róla, nem azért írtma, de így van!

Majd leírhatnád a nem tudomot!:D

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. február 09. 12:25

Egyébként néhány gondolat erejéig visszatérve az ázsiai örömökre, mint sok minden más ez is a saját, természetes környezetében az igazi, azaz, ha valóban meg szeretnéd tapasztalni a szépségét, akkor bizony legalább Tájföldig kell utazni. A többi hazai kínálat sajnos csak utánzat.

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. február 09. 12:23

E a szótár fantörpikus!

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. február 09. 12:21

Hááát. Én csak a Hotel Divinusba vagy Erdőspusztára csábítottalak, de be kell látnom, hogy a jelenlegi ajánlatoddal nem tudok versenyezni.

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 11:31

Szia!

Kösz, jól vagyok, csak egy kapkodásban, még reggelizek, aztán vendég, aztán posta, aztán nem tudom...

Milyen volt a négerrel? Az ázsiaitól majdnem hánytam, pfúúúj. Tudod, mit csinált a végén? Inkább le se írom!!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 09. 11:23

Szia!

Én itt is vagyok, csak éppen az ázsiai témához nem tudok hozzászólni!:) Mondjuk néger nővel már voltam együtt...

Hogysmintvagyma?

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 09:43

Jó reggelt, derűs napot mindenkinek! De eltűntetek. Mi történt? Pircsim dolgozol? Ilkonak már rég itt lenne a helye, Bush a jó ég tudja, biztos talált ázsiait. :)

Törölt felhasználó · 2011. február 08. 21:20

Persze, ázsiai picilány! Jó katónéni már nem is kell neked? :( Na, jó éjt!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 08. 21:19

Na mára sziasztok, jó dumcsizást, lelkizést, fantáziálást, álmodozást,,............  sehol egy ázsiai pici lány :(

Törölt felhasználó · 2011. február 08. 21:17

Eskü így volt, felizgult :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 08. 21:17

Neizéljmár, a mensestől felállna a póninak!? Nem logikus, hiszen az egy fogamzásmentes periódus... de a sztori, hogy a gyerek 5öt számolt, mindenképp muris

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 08. 21:15

Kató, Téged imádnak sztem a fickók, megadod nekik, amit otthon nem kapnak meg, ők lesznek a Naagy Maacsóóók Nálad, jól csinálod, és eccerű is, sajna a lányok nagy része nem érzi, hogy ilyen simán lehet többletet nyújtani: egy kis anyás-apás, vagy cicó, vagy vadmacska (tom, ezt szereted:)
 vagy nebáncsvirág, valami pszicho kell bele, erre írja Geróf, hogy a "NŐ" meg "belső indíttatás" stb, szóval a ráizgulás kérdése.  Nyugodtan lehet tiltakozni :))

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen