Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. január 30. 12:25

Hali, dehogy írok ilyet többet! XD

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 30. 06:39

Jó  reggelt  Vietnám!!!!!!:)))

Üdv  Katóka,  Bush, Gróf, Pál, Kasza,és  még akit kihagytam annak is Jó reggelt!!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 30. 06:37

Szia!!

Az én véleményem , és tapasztalatom az Kedves Bush, hogy az a nő  aki  megteszi,...a  hármas szexet, nem féltékeny,  és általában szereti a  nőket  igy már  más a  képletnem csak engem duga párja,ő is maxra ki van elégitve,..én részemről,és párja részéről is,...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 29. 21:30

A másikon párvállalós lányt keresnek, ez fura lehet. OK, az egy pasi két ribi sima, de psychésen értem, hogy fura, hogy mongyuk egy házaspár bekér egy csajt 3.nak... Megjegyzem jó lehet (a pasinak tuti:)) de a indítékot meg az egész hátterét nem tudom elképzelni, világosítsatok fel, a párból a nőci ezt hogy éli meg? Kató, Pircsi, voltatok már párnál?  Nem volt szar a nőnek, hogy a pasijuk egy másik, valósz. jobb nővel kefkózik?

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 29. 21:24

Sziasztok, tegnap este nem voltam gépközelben. Kató az exed sztem eléggé átlagon felüli volt ha ezt éveken át bírta. Megjegyzem, kevés olyan nő van aki ennyit szexelne magától, a többséget mindig fűzni kell, hosszútávon elég unalmas. De lehet, hogy csak én fogtam ki a szendeszüzeket tartósra...? Veled kellett volna találkoznom!!! Persze az exed előtt :)) Mert utána túl magas lett volna a mérce :)) De figyu, azér nem mondd, hogy a többi palid is simán nyomta a napi 3-4-et !?!?!? Ha igen se írd, hogy igen, mer depressziós leszek!! :))))))))))))))))

Törölt felhasználó · 2011. január 29. 21:21

Kb. néhány másodpercig tartott és Fehérvár nem dőlt össze. :)))

Törölt felhasználó · 2011. január 29. 21:08

Nem, tényleg volt, most írta, korábban fejeztük be a beszélgetést egy kicsivel. Azt mondja barátnőm, elég erős volt, rázta a fotelt, édesanyja ült benne éppen, a bejárati ajtót meg mintha be akarták volna törni. Igaz a hír. Bocs.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. január 29. 21:07

Szép, bár ködös és "nyikorgóan-havas" téli estét Mindenkinek!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. január 29. 21:01

Természetesen igen, én is mindig és mindenben!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. január 29. 20:59

origo pont hu   koponyeg pont hu   index pont hu  (mindenki hazudik? )

Törölt felhasználó · 2011. január 29. 20:53

Jó estét Pál!

Ma beszéltem barátnőmmel, Fehérváron lakik, nem mozogtak a tárgyak, szerintem vaklárma. :) Illetve mozgatni kellett őket hozzá.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. január 29. 20:24
18:58 | Székesfehérvár | mikes
18:40 körül földrengés volt érzékelhető Magyarországon. Budapesten és Székesfehérváron is többen tapasztalták, hogy mozognak a tárgyak. Várjuk a beszámolókat!
Törölt felhasználó · 2011. január 29. 19:14

Sziasztok!

Van erre valaki? Pircsi? Bush, Te nagyon hiányzol! Szabad az estém már és a gép is az enyém. Ilyenkor hol vagytok? :)

Vki1234 · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. január 28. 21:46

Sziasztok!

Tud vki olyan lányt Deb-ben, aki párokat is vállal, illetve házhoz eljön, csinos és az arca is szép? Köszi.

Törölt felhasználó · 2011. január 28. 20:44

Ja, és Te vagy a kivétel. Még jó, ha egy-két órával és nem 10-20 perccel előtte telefonálnak. Alig van kivétel. Vagy azonnal, vagy majd a jövő nyáron! :)

Törölt felhasználó · 2011. január 28. 20:29

A 10 nem lehet igaz, mert lehetetlen egyeztetni, nem érdekel, mit mondanak. Nincs annyi vendég, 3-4 lehet átlagban naponta. Higgy nekem! 10-12 nem igaz, kivétel lehet a nem szexpartner, hanem rövid francia, ha valakinek ehhez gyomra van.

Törölt felhasználó · 2011. január 28. 20:26

Hali Bush!

Én meg erre reagálnék. :) Az én exem (lehet, hogy kifogtam, sőt biztos) egy szexmániás, nagyon potens pasi volt. Hétköznap 3-4-szer voltunk együtt, sajnos elég sokat kellett dolgoznunk, hétvégén viszont egész nap ettünk, szexeltünk, fürdőszoba, kis szünet, szexeltünk, mindenhol. Este elmentünk vacsorázni, utána szexeltünk, kicsit aludtunk, aztán szexeltünk és nem lehetett úgy jönni hozzánk, hogy ne ugrasszanak szét bennünket. Na, ezt nem lehet überelni. A többi barátommal is szexeltünk és szexeltünk. :) Csak én lennék a kivétel?

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 28. 20:02

Közben reagálnék arra is, hogy: "Azt akartam ebből az egészből kihozni, hogy sokkal intenzívebb nemi élete lehet egy nőnek egy stabil barát, férj, élettárs mellett, mint a popszakmában" nna ez erős, azér nem gondolom, hogy egy pasi naponta min. 5x helyben tudja hagyni a partnerét? Valósz. arra gondoltál, hogy kevesebbszer, de alaposan. Ez viszont lehet, hogy így van...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 28. 19:58

Sziasztok! Kató a lányok között tényleg van aki azt mondja, hogy egy nap 10en is megfordulnak nála. Ez félórás periódust használva 5 óra elvben, de azt tényleg nem tudom, hogy hogyan oldják meg, hogy ne találkozzanak össze a kuncsaftok? Én legalábbis nem szoktam, és nem is szeretnék, szóval valahogy megoldják. Az időbeosztás egyébként sztem csak attól függ, hogy mennyivel előtte telefonálnak. Mert ha 1-2 nappal előtte már szólnak, szépen ki lehet sakkozni. Ahogy olvasom Nektek (Pircsi is) mindig előtte 1-2 órával telefonálnak. Magamból kiindulva (időben elég szorosan élek) mindig min.1-2 nappal előre tervezek. Én lennék a kivétel?

Törölt felhasználó · 2011. január 28. 09:43

Jó reggelt Mindenki!

Pircsi, én már semmin se csodálkozom. Amikor egy szülő összeharapdálja a kisbabáját, csak mert sír!! Kész horror, ezért nem nézek már híradót, csak időjárásjelentést.

Veszprémben -5 fok van, kellemes hideg, süt a nap, a tegnapi köd eltűnt. Nagy meleg nem lesz, de majd felöltözünk, vagy tornászunk egész nap. :) Jó vendégeket Néked, drága! Nékem is! :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen