Beszélgessünk...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 15:20

Az enyém már este bök:)) ha reggel  borotválom,  az a  jó  ha a vendég is borostás:)))és  bök:))))

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:18

Az idő meg szomorú, ugyan köd itt nincs, de szürke minden.

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 15:07

De még milyen izgis téma a végleges szőrtelenítés. Van rá lehetőség, de sokszor kell menni és elég drága. A másik lehetőség, hogy megvárjuk, míg magától kihullik az összes, de addigra megvénülünk és már a kutyát se érdekli. Én próbálkoztam a szálankénti kitépkedésse, fáj. A borotvától csak erősödik. A krémek semmit se érnek, másnap ugyanúgy bök. Marad a gyanta, de ahhoz meg kell várni egy bizonyos hosszúságot és addig bök. Szóval?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 15:00

SZIA KATÓ!!

Nálatok milyen az idő??Itt nálunk az állandosult  köd,A

Azt mond meg ,hogy szörtelenitsük magunkat, tartosan::))??Ez izgis téma ugye skacok??:)))

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 14:52

Nem lehet, hogy a gyűjtő keze van a barátod eltűnésében? Ki tudja, ki ez a fickó?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 14:45

Sziasztok!

Az tény,hogy vannak megmagyarázhatattlan dolgok,  bár én sem hiszek  a varázslatokban, sámánkodásban:))átokszorásban:))Ám elgondolkoztattó amit Ilko irt,   Tények birtokában valoszinü  még jobban...Mond a rendőrség kideritett  valamit?  és az a gyüjtő akinél  van egy példány,nem kerestéttek,hogy jutott hozzá??Milyen tapasztalata  van   vele  kapcsolatban??

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 14:23

De jó helyen jársz! Légy üdvözölve! :)

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 14:22

Lehet, hogy a srác előkerül, élve és semmi baja, csak elvonult egy kicsit a világtól. Nem? A véletlenekben én sem hiszek, de filmeken látok hasonló történeteket, én csak magamról írtam, attól még igaz lehet. A hit nem iskolai végzettségtől függ,bár magamtól is észrevettem, hogy értelmiségi vagy. A wuduban se hiszek, de ez az én bajom, viccelődök csak vele.

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. január 19. 13:32

Lehet nem jó helyen járok?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 19. 13:08

Szia!

Ezt hogy érted? A srác eltűnt, ez tény. Az is lehet, hogy semmi összefüggésben sincs a dologgal, de legalábbis furcsa, nem? Ami meg a maileket illeti, azok is tények, és nem hiszem, hogy véletlen lenne, hogy pont mi kaptunk ilyeneket, és pont akkor, amikor...

Hidd el nekem, én sem veszek bármit készpénznek, már csak a végzettségem miatt sem. Ugyanis közgazdász vagyok!:D

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 12:18

Jav. Azt kapjuk,amit adunk. :)

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 12:17

Üdv. ilko!

Nem lehet, hogy túl sok filmet nézel? Meg Gróf is. Én nem hiszek az ilyen hókusz-pókuszokban, varázslásokban, átkokban, meg társaiban. Abban egyetértek Gróffal, hogy a dolgok visszaüthetnek és azt kapjuk általában, amit kapunk. Persze lehet, hogy én nagyon pogány vagyok, meg ami nem kézzelfogható, az nekem nincs is. Most a levegőt próbálom elkapni :)))

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 12:12

Mit ittál korán reggel,édes? :) Ég a telód?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 19. 12:11

:) Majd próbálkozom értelmes dolgok beírásával is!:D

Igazából nekem más fajta dologról van tapasztalatom. Mint az effajta dolgokhoz laikus, ugyanakkor valamilyen szinten hívő ember, elhatároztam (ez cirka fél éve volt), hogy szerzek egy eredeti Necronomicont. Itt a hangsúly az eredetin van. Ami meglepő volt, hogy előre nem látott komoly akadályokba ütköztem. Aki tudja, hogy mi az a Necronomicon, az talán nem csodálkozik ezen. Nagy nehézségek árán sikerült rájönni, hogy van egy példány egy észak-skóciai templomban, míg egy másikról azt az infót kaptam, hogy Párizsban van egy gyűjtőnél. A gáz az, hogy akinél vannak ezek a könyvek letagadja a létezésüket, mert állítólag nagyon veszélyesek. Nos a helyzet az, hogy nem egyedül vágtam ebbe bele, de a haverom jóval fanatikusabb nálam. Ő (bármennyire is igyekeztem lebeszélni) elutazott Skóciába, ennek lassan már 4 hónapja, de azóta nem tudok róla semmit. Ami tekintve, hogy manapság már van net, meg telefon, nagyon furcsa. Természetesen a családja már rég bejelentette a rendőrségen az eltűnését, de eddig semmi!:(
De ami engem igazán ledöbbentett az az, hogy amikor kicsit mélyebben beleástuk magunkat ebbe a dologba, számtalanl olyan ismeretlen eredetű mailt kaptunk (magyart és külföldit egyaránt), ami mind figyelmeztetés volt, hogy nem kéne ezt a témát erőltetni. Ha a haverom nem tűnik el talán vehettem volna viccnek ezeket, de azt hiszem ahhoz túl komoly volt a jelentős részük, ráadásul manapság már egy kis info tudás segítségével meg lehet állapítani kb honnan jött egy mail, és valóban a világ különböző tájairól küldték őket...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 10:57

Lám a  szeme,láma szeme  sötétkék.......  lehet becsiptem:))))))

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 09:40

Szia Pircsi! Gondolom Bush nem pisi/kaki szexet akart :))) Én szeretem, ha egy pasi nem csak elfekszik,mint egy liszteszsák, hanem vannak ötletei, nem beszél, csinálja, majd elhúzodok, ha nem tetszik valami, de ami jó, az jó! Bush szerintem nem aberrált, biztos normális dolgokra gondolt.

Amúgy jól vagyok, kicsit lustán, még pizsamában, pedig össze kéne rántanom magam, csak ez a borotválkozás naponta!!

Törölt felhasználó · 2011. január 19. 09:35

Szia! De, nagyon érdekel,csak buta vagyok hozzá meg műveletlen.:))) Írj csak, kedves Gróf a keleti kultúráról, meg a woodooról is, szívesen olvasom, legalább tanulok belőle. Szerintem Pircsi a Dalai Lámára gondolt.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 08:51

SZIA..

Üdvözlünk itt, csak  nyugodtan  irkálj, szivesen olvasunk, ill  vitatkozunk vagy egyetértünk veled...

Bár  nekem ez a vudu téma  gáz ,inkább a  szexben végzek ki  valakit:)))))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. január 19. 08:48

Hi!

Először is bocsi a topiknyitótól, hogy bepofátlankodok ide (is), gondoltam miért ne?:) Meg aztán úgy látom, Pécsről nem túl sűrűn írkálnak ide, ez a hely az ország egy másik szegletében van!:D

Azért az, hogy valaki "igazi vudus" nem azt jelenti, hogy soha nem használja amit tud...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 19. 08:46

SZIASZTOK...

Látom itt csak este  van élet, én akor általában dolgozom..

Olvaslak Bush,  van egy-kettő dolog amit én sem  szeretek szex közben,az egy-kettőnél nálam ez ki is merül,...Mindenkinek, van általában mit jobban szeret mit kevésbé, itt  inkább az előadásmódal van a probléma,nem mindegy hogy.. ,és melyik pillanatban mmondjuk,vagy eleve ugy alakitom,hogy azt a helyzetett kikerüljem...Talán én ennyit tudok  hozzáfüzni..

Katónéni, mi ujs veled?,neked  véleményed erről??

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen