Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. január 18. 20:30

Szia!

Igazad van, az orális szex is szex, de nálam, ha már szex, akkor aktus :) A lányok nyafogását én sem értem, van egy bölcs mondás, biztos ismered: "Aki k-nak áll, ne sírjon, ha..." XD Nekem csinálhatnád Bush, én szeretem! :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 18. 18:11

Sziasztok, nem vesztem el, csak külf. vagyok és nyűgös a net, meg ha hozzájutok, egy csomó dolgom van. Nagyon élvezem Kató, ahogy kommentáljátok a vendégeket, egy kicsit mintha átlátnánk a paraván túloldalára! Írjatok olyan sztorikat amiket esetleg meg tudunk magyarázni, de lehet rajta szórakozni is. Pl. a "sexbe belefér egy aktus?" nem olyan hüje kérdés, sok helyen csak pettinget, ill. kézimunkát, max cumit jelent, de NAGYON pozitív, hogy Nálad a pakolás természetesen benne van :) Egyébként meg akartam kérdezni Tőletek (hello Pircsi), hogy miért lombozza le sok lány a vendéget az ilyen (ne csináld ezt ne csináld azt dumával és persze nem extrém dolgokra gondolok). Aki nyafog, minek hirdet?

Grófom, nem reagáltál arra, hogy az igazi vudus sosem vuduzik, így aztán nincs is vudu?-féle kérdésre!

A Zarathustra téma sem rossz, de ilyen mélységben csak az fog tudni hozzászólni, aki foglalkozik vele, tehát a tanulmányaihoz kellett, mert privát hobbiként kevesen veszik elő... pláne annak ismeretében, hogy a "saját" vallásunkat (értsd kereszténység) sem értjük egészen. Visszaevezve érdekesebb vizekre: azt írtad, sok esetet tudsz, amikor a mágia visszaütött. Na ez érdekelne!

Törölt felhasználó · 2011. január 18. 10:44

Szia Pircsi! Itt sütötte reggel a nap a ködöt, érdekes látvány volt. Már egy vendéget kivégeztem az előbb :))) Kérem a következőt!

Törölt felhasználó · 2011. január 18. 10:42

Szia papi! Tudom, de azért próbálkozom. :)

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2011. január 18. 08:44

Jó reggelt!

Bármit írhatsz, aki nem érti, az ezután sem fogja érteni!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 17. 22:47

Menjünk akkor aludjunk.. Szép álmokat...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 17. 22:46

Szabadéjjem van:)))) Itt  nagy köd van,  az éjszakás vendég messsziről jött volna áttettük holnapra:))Neked  van már programod holnapra??

Törölt felhasználó · 2011. január 17. 22:45

Mindjárt megint holnap és kelni kell, pedig nagyon tudok reggel aludni. Lassan lépek. Ha elmentél, álmodj szépeket!

Törölt felhasználó · 2011. január 17. 22:41

Ajjaj! Ennyi év után...Tudnék mesélni!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 17. 22:41

Még kitartok kicsit:)

Törölt felhasználó · 2011. január 17. 22:41

Bízom benne, hogy az ÁFÁ-t már elintézte mindenki! A boldog életbe!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 17. 22:40

Akkor  neked is vannak sztoriaid,, humoros esetek vendégel:)))

Törölt felhasználó · 2011. január 17. 22:39

Most mégse alszol? :)))

Törölt felhasználó · 2011. január 17. 22:39

Akkor jó éjt!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 17. 22:39

Ejj dőre Katónéni, méghogy öreg...  tudod hány évesek vagyunk?? 28+Áfa:))

Törölt felhasználó · 2011. január 17. 22:38

Kész van. 86-szor írtam át már :) Sokan nem értik. Mi az a masszázs? Főleg szakszerű. A svédet még megértem, hogy nem értik, bár már néhányszor itt leírtam. A szexet se mindenki érti! Egyik nap felhív egy pasi és megkérdezi, hogy "a szexbe belefér egy aktus?" Mér, mi a fene a szex??

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 17. 22:37

Már én pihenetm  egy kicsit megyek mindjárt, csa ka telefon felébresztett,korán szoktam  aludni, szerintem néha téli álmot alszok én is:)))

Törölt felhasználó · 2011. január 17. 22:34

Akkor visszajavítom, kösz.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 17. 22:32

Puszi drága!!

Nos  nem sértelek meg, ha leirom,hogy én kihagynám a vagyot  belőle,inkább azt irnám, hogy akár...

Törölt felhasználó · 2011. január 17. 22:29

ÉS TE?? Légy szíves olvasd el a hirdetésem szövegét! Szerinted érthető?

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen