Szia!
Igazad van, az orális szex is szex, de nálam, ha már szex, akkor aktus :) A lányok nyafogását én sem értem, van egy bölcs mondás, biztos ismered: "Aki k-nak áll, ne sírjon, ha..." XD Nekem csinálhatnád Bush, én szeretem! :)
Szia!
Igazad van, az orális szex is szex, de nálam, ha már szex, akkor aktus :) A lányok nyafogását én sem értem, van egy bölcs mondás, biztos ismered: "Aki k-nak áll, ne sírjon, ha..." XD Nekem csinálhatnád Bush, én szeretem! :)
Sziasztok, nem vesztem el, csak külf. vagyok és nyűgös a net, meg ha hozzájutok, egy csomó dolgom van. Nagyon élvezem Kató, ahogy kommentáljátok a vendégeket, egy kicsit mintha átlátnánk a paraván túloldalára! Írjatok olyan sztorikat amiket esetleg meg tudunk magyarázni, de lehet rajta szórakozni is. Pl. a "sexbe belefér egy aktus?" nem olyan hüje kérdés, sok helyen csak pettinget, ill. kézimunkát, max cumit jelent, de NAGYON pozitív, hogy Nálad a pakolás természetesen benne van :) Egyébként meg akartam kérdezni Tőletek (hello Pircsi), hogy miért lombozza le sok lány a vendéget az ilyen (ne csináld ezt ne csináld azt dumával és persze nem extrém dolgokra gondolok). Aki nyafog, minek hirdet?
Grófom, nem reagáltál arra, hogy az igazi vudus sosem vuduzik, így aztán nincs is vudu?-féle kérdésre!
A Zarathustra téma sem rossz, de ilyen mélységben csak az fog tudni hozzászólni, aki foglalkozik vele, tehát a tanulmányaihoz kellett, mert privát hobbiként kevesen veszik elő... pláne annak ismeretében, hogy a "saját" vallásunkat (értsd kereszténység) sem értjük egészen. Visszaevezve érdekesebb vizekre: azt írtad, sok esetet tudsz, amikor a mágia visszaütött. Na ez érdekelne!
Szia Pircsi! Itt sütötte reggel a nap a ködöt, érdekes látvány volt. Már egy vendéget kivégeztem az előbb :))) Kérem a következőt!
Szia papi! Tudom, de azért próbálkozom. :)
Jó reggelt!
Bármit írhatsz, aki nem érti, az ezután sem fogja érteni!!
Menjünk akkor aludjunk.. Szép álmokat...
Szabadéjjem van:)))) Itt nagy köd van, az éjszakás vendég messsziről jött volna áttettük holnapra:))Neked van már programod holnapra??
Mindjárt megint holnap és kelni kell, pedig nagyon tudok reggel aludni. Lassan lépek. Ha elmentél, álmodj szépeket!
Ajjaj! Ennyi év után...Tudnék mesélni!
Még kitartok kicsit:)
Bízom benne, hogy az ÁFÁ-t már elintézte mindenki! A boldog életbe!
Akkor neked is vannak sztoriaid,, humoros esetek vendégel:)))
Most mégse alszol? :)))
Akkor jó éjt!
Ejj dőre Katónéni, méghogy öreg... tudod hány évesek vagyunk?? 28+Áfa:))
Kész van. 86-szor írtam át már :) Sokan nem értik. Mi az a masszázs? Főleg szakszerű. A svédet még megértem, hogy nem értik, bár már néhányszor itt leírtam. A szexet se mindenki érti! Egyik nap felhív egy pasi és megkérdezi, hogy "a szexbe belefér egy aktus?" Mér, mi a fene a szex??
Már én pihenetm egy kicsit megyek mindjárt, csa ka telefon felébresztett,korán szoktam aludni, szerintem néha téli álmot alszok én is:)))
Akkor visszajavítom, kösz.
Puszi drága!!
Nos nem sértelek meg, ha leirom,hogy én kihagynám a vagyot belőle,inkább azt irnám, hogy akár...
ÉS TE?? Légy szíves olvasd el a hirdetésem szövegét! Szerinted érthető?