Szia!
Na ebben igazad van sajnos. Most jön az, Pál=Alex vagy megvettem a lámpát, meg ami onnan nyílik. Kicsit gyerekes dolgok ezek?
Szia!
Na ebben igazad van sajnos. Most jön az, Pál=Alex vagy megvettem a lámpát, meg ami onnan nyílik. Kicsit gyerekes dolgok ezek?
Hátha még ismernél, de igazán! :)
Ki a fenében lehet megbízni? Unom, hogy csak magamban, meg a fiamban.
Jaj, neeee!!!! Elég már.
Persze, csak nem értem, mi a célja már?!!!
Üzlet ide, vagy oda, nincs díszlet, csak a masszázságyam, meg egy kis Buddha szobor :)
Mi a címe? :)))
Jut eszembe! Te látsz másik Lindát Veszprémben rajtam kívül? Valaki érdeklődik odaát Linda iránt, ment is válasz, csak nem tudom, én vagyok-é az a Linda, mert én biza semmilyen Petrát nem látok itt, de a lakásban se. De a vidékilányos Lindáról ír a pofa, az meg ugye én volnék. Nem értem. Sose szállnak már le rólam?
Hali!
Hogy tetszik a séróm? Vagy 6-7 centit lekaszált a fodrász belőle, de áll végre valahogy. Alulnézetből is fotóztál? :)))
Előlnézet, oldalnézet megvan. Féloldalt is, álló, fekvő is :) Amúgy, ha nincs vendég tundrát hordok, tudod, azt a szép rózsaszínt, nem harisnyát, utálom.
Más: kitől kéne még nekem óvakodnom szerinted. Nem vol elég, azt hiszed? Teszek rá, én is bohóckodtam egy sort.
Üdvözöllek az elmén!:))) Végre egy lány!
Madárdalos szép napot mindenkinek!!!!
Szia!
Neked is egészségedre! Kinek a szex, kinek a pia :) Köszönöm, jól vagyok.
Csá Kató mamó,hogy vagy ?
Elvoltam egy kicsit lazítani Villány környékén,hát mit nem mondjak,tudod írtam már,hogy a veres bort nem nagyon csippantom de amit arrafelé háznál kapni az üti az egész egerhegyaját.
De elült a csevegés! Hol vagytok, skacok? Képzeld Gróf, levágattam tegnap a hajam. Jaj, nagyon szép lettem :)))
Már dobhatod is ki a kukába a fotóimat, amin a fejem van.
Egészségedre! :)))
Szombaton és vasárnap volt részem benne rendesen! Más nem is történt 2-napig. :)
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek, aki teheti, annak meg jó szexelést, ájulásig! :)
Merre jársz mostanság? Ritkán látni itt. Azt tudom, hogy a hétvégén hol jártál. :)
Ezt már szeretem! :)
Szia!
Még csak most lendül be Katónéni igazán! :)))