Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 08. 19:47

Elégedetten távozott, kaptam két puszit is :) Látod, tudom én, hogy mit csinálok.

gergentyű · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. szeptember 08. 18:25

sziasztok

Balatonfürediek vagyunk és alkalmi kapcsolatot keresünk (lánnyokal) hely biztosított, elérhetőségek tel:06706609584 vagy e-mail:gergoatilla@citromail.hu

19-30év körüli lányok jelentkezését várom én 19 éves srác vok.

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 08. 17:08

Hogy érezte magát a kedves vendég?

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 08. 15:37

Szia!

Már volt egy önkéntes!

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 08. 15:36

Ja, de így nem jó! A gumikalapács a fájdalomcsillapító. Amúgy már egy látogatóm volt a részletes tájékoztatásra, azt mondta, az igazat írtam, csak elfelejtettem az MR2-t, de a végén kapott, gumikalapácsra nem volt szükség.

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 08. 14:43

Szia!

Mondasz valamit, de nekem csak két kezem van :)))

Lexi Gödöllőről · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. szeptember 08. 13:07
Szia! Négykezes masszázs esetén lecserélhető a boncasztal- műtőasztalra, a gumikalapácsot szikére.

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 08. 10:28

Szia!

Kedvcsináló? Azért kíváncsi leszek, ezek után fog még menni valaki hozzád.

Legyen szép napod!

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 07. 09:29

Szia!

Természetesen kedvcsináló. :) Meg úgyis sokan olvassák a hülyeségeimet, így nem kell megkérdeznie egyetlen új érdeklődőnek sem, hogy hogyan működik ez a masszázs nálam. Hát, így. :D

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 07. 08:56

Jó reggelt!

Micsoda leírás, minden lépésről-lépésre. Ez most elrettentés akart lenne, vagy kedvcsináló?

Azért bevállalnám, csak a kalapácsot rejteném el már az elején!!

Legyen szép napod!

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 06. 17:33

Nagyon csendes nap van ma, szomorú az idő.

Bélapapa, csak, hogy tudd, leírom Neked, hogy néz ki nálam egy svéd masszázs. Csak Neked, a többiek ne olvassák!

Bejön szegény áldozat, ha még idegen, kézfogás (fontos), bemutatkozás, közben én már titokban skubizom, de nem veszik észre. Tudom kb. kivel állok szemben. Betessékelem a tetthelyre, tusi, ha nem úgy jött, aztán hasra a masszázságyra Ádám-kosztümben. Én vagyok a főnök! :))) Szegény ember. Tudom az etikettet, de már csak azért se takarom le, hadd gyönyörködjek én legalább. Jól bemázolom masszázskrémmel, hogy ne tudjon elmenekülni, aztán adj neki! Az arckivágás alá teszek egy felmosóvödröt, hogy legyen mibe sírnia, ha fáj. Aki nem képes lazulni, van mellettem egy gumikalapács, picit fejbe vágom, csak annyira, hogy a fordulásig elaléljon. Közben kap MR2-t :) Jól átgyúrom hason, hanyatt, kb. úgy érezheti magát, mint egy boncasztalon, lábak, karok, mellkas, aztán, ha jól viselte, kap egy kis fincsi lingamot, hogy a kínok-kínját elfelejtse.

A lingamot nem írom le, titok. Nagyon szeretik, így visszajárnak. Vagy egyre több a mazo :)

Akarnád még??? XD

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 06. 15:20

Komolyan mondom, sajnálom, hogy ilyen messze van Debrecen! Igen, egy jó masszázs valóban csodákra képes, bár paplan alatt még nem csináltam :)

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 06. 14:53

Szia! Előkerültél?

Megértettelek. Most én is valami melegítőben vagyok, de, ha vendég jön, átöltözöm előtte. (Vagy átvetkőzöm? :))

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 06. 14:21

Köszönöm, megvan. De egy jó masszázs jó lenne neki, ha az a paplan alatt van, akkor is.

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 06. 14:20

Szia!

Én nem a hideg miatti ruházatról beszéltem, de gondolom értetted a célzást?

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 06. 12:51

Jut eszembe! Hogy van a derekad?

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 06. 09:40

Jó reggelt!

Én se kiabálásra gondoltam, ötleteket próbáltam adni kellemes csevegésekhez. Az oldal a miénk is, egy közösséghez tartozunk, ne csak a hívásokat várjuk, erre gondoltam. Ki lehetne élvezni a fórumot, kulturáltan is.

Drága papa! Hideg van, ezért a melegítő. Én paplanban fogadnálak, vagy alatta! :D Igényesen, megfürödve, megborotválkozva! :))) 10 fok volt reggel 7-kor, brrr...

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 06. 09:37

Köszönöm. Kicsit cinikusra sikerült, de én meg ilyen vagyok :)

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 06. 09:03

Jó reggelt!

Nagy csend van, ez igaz, én sem kiabálok.

Itt nem is kiabálni kellene, hanem beszélgetni, miről is?

Egyre több hirdetésben olvasom, hogy „igényes” nő keresi „igényes” partnerét. De mit jelent az „igényes”? Lepukkant lakásban, melegítőben fogad. Ez lenne az igényesség?

Szép napot!

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 05. 20:11

Sziasztok!

Délután egyedül voltam és így nézegelődtem különböző oldalakon, kutakodtam, olvasgattam, figyelgettem és rájöttem, hogy csend van a fórumokon. Itt pl. a nézettségem nagyon jó, legalábbis a kattogások száma. Nem tudom, miért, ennyien azért nem is hívnak, nemhogy jönnének, napi 2-300-an! De örülök, jól esik. A fórumokban meg semmi még az aktívabb városokban sem.

De miről is lehetne írni? Meg kinek? Mert azért..na például itt ez a csevegés. Szeretem Bélapapát, Grófot, szerettem volna Viktóriát is, vagy Viktort, nekem mindegy, de akármit írok, bárki olvashatja. Én másról beszélgetnék Bélapapával, mint Gróffal, de ez olyan intim lenne és azért ez mégse msn, vagy telefonbeszélgetés.

Pasikkal általában arról lehetne beszélgetni, hogy milyen típusú fejérneműre izgulnak, vagy melyik combfix jön be, a necc, vagy a hátul csíkos... nőkkel, hogy hol lehet olcsón ilyeneket venni, kapnak-e ajándékba pasiktól, mit esznek és mikor? Recepteket cserélhetnénk azokkal, akik főznek stb. A pasiktól még megkérdezném, hogy mért kell nekem a svéd masszázshoz combfix, mért nem jó egy rövidgatya :)))

De csak hallgat mindenki, pedig rengeteg témánk lehetne.

Szép estét mindenkinek, vidáman keljetek holnap, dolgozzatok serényen és örömmel, mert dolgozni jó! Kezeket a paplan fölé, ahogy Fábry szokta mondani!

Majd elfelejtettem! Ez a helyzet majdnem mindenhol, kivéve egy honlapot, de olyan más, mint tavaly volt, akkor élt, most meg néhányan próbálják generálni, más meg hagyni. Tehát nem baj ez a csend.

Téma indítva: 2010.02.25., 10892 hozzászólás összesen