Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 05. 09:54

Szia Gróf!

Hát, mit mondjak, jól odakentél Debrecenben :))) De szépen írtam! Viszont ezzel a modira küdéssel nem tudom, miért kell szórakozni, tényleg felesleges munkát adnak, közben sokan arra várnak, hogy felkerülön a hirdetésük. Engem különösebben nem érint a dolog, csak eszembe jutott mikor közös "ismerősünk" osztott nekem, hogy nem odapiszkítunk, ahol eszünk.

Ha valaki nem érzi a sajátjának is az oldalt, miért nem húz el? Költői kérdés volt :)

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 03. 15:13

Szia! Sorstársak lettünk? Neked is oda a derekad? Meg tudnám csinálni, de messze vagy.

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 03. 15:00

Az nem jó!!

Álló is legyen, meg nyeles? Micsoda igények!!

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 03. 14:59

Szia!

Nem tüntem el, csak dolog volt. Most meg a derekam fáj, sikerült rosszul emelnem.

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 03. 08:57

Jó reggelt, Magyarország! Jó reggelt Gróf!

Igen, itt is vagyok, ott is vagyok, mindig ahol kell :)))

Bélapapa tűnt el most meg. ?

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 02. 13:51

Itt vagy, Bélapapa?

Leégett a porszívóm motorja, nagyon büdös volt! Nem tudod, hol lehet ilyen álló, nyelest venni? Tudod, az a designos :)

Vagy legközelebb cimbit megkérem, hogy szereljen belőlem porszívót, de akkor fiamé a meló, tologat engem... :D

Egyáltalán van itt valaki? Szabad vagyok. Még.

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 02. 09:13

Jó reggelt, szép napot!

Itt meg süt a nap, de hideg van. Nekem. 20 fok körül lesz, Szibéria :)

Mi újság a nagy Debrecenben? Ne az időjárásról beszélgessünk már! Benned megbízom cyber is.

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 02. 09:11

Kedvesem, fiatalon se árt észnél lenni! :) Mi az, hogy a "Te korodban"?? Most kezdődik a 2. gyerekkorom :)))

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 01. 17:49

Bezzeg nálunk? Esik az eső!!

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 01. 17:15

Neked is!

Remélem! Már hiányoztál. Te a munkahelyedről írsz? Mindig eltűnsz délután.

Kisütött a nap, de hűvöske van még mindig. Bezzeg Nálatok!

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. szeptember 01. 10:38

Szép napot!

Lassan négyesben?

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 01. 09:53

Szia Viktoria!

Üdvözöllek a csevegésben! Végre egy nő is!!! :)

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 01. 09:52

Elfelejtettem, bár mindenkinek ennyi jellembeli problémája lenne, mint nekem!!! Kösz.

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 01. 09:51

Szia!

Hülyeség, belül nagyjából rend van, egyszerűen volt egy kopásom, ami 40 felett normális és ráerőltettem a költözéskor. Nem kell mindenbe belevinni valami lelki dolgot. Most is gyúrok, cipekedek, rohangálok, aztán, ha elég, akkor egy kis pihi. Igazából az idő múlásával meg kell tanulni bizonyos nyavalyákkal együtt élni. Én ezt teszem. Akkor vagyok csak dühös, ha már nem bírok rálépni a lábamra, legalábbis elviselhetetlen fájdalom nélkül. So, nem kell túllihegni mindent, nem minden pszichoszomatikus, öregszünk, drágám!Majd 40 után megtudod :)

Kár, hogy egyre kevesebbet vagy itt, jó volt Veled. Lehet, hogy én is ritkítok, olyan sok minden úgyse történik itt.

Ja, Grác felejtős, nyálzik a pali, utálom az ilyet, más a kedvesség.

VIKTORIA BP. · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. augusztus 31. 22:19

SZÉP ESTÉT MINDENKINEK. PUSZY VIKTORIA 17-KER BP.

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 31. 16:00

Most végzett velem, élek! Mondjuk, nem fáj a lábam, meg a derekam annyira. Szar ám a porckorongsérv, csak az tudja, akinek volt, vagy van, kellemesen nyom valami ideget és sugárzik ki a lábadba, de alig bírsz menni, ülni... Nem annyira vicces és én ezzel dolgozom, mosolyogva sokszor. Na, kicsit jobb, Zoli megcsinálta, még jön néhányszor.

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. augusztus 31. 15:50

Itt még napos, kissé szeles az idő.

Most megszerelnek? Mi lesz belőled?

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 31. 14:27

Szakad az eső, Te meg hallgatsz, pedig most vagyok gépközelben. Tessék, kérem aktivizálni magát! Jön csontkovács cimborám, ha sokáig nem jövök, megölt! Vagy megszerel és többet sose fáj. Mindjárt kiderül, ez mindenre képes!! És éneklem Iván dalát boldogan "Nem fáj... soha már nem fáj" Ilyeneket ír és búgó hangon énekel egy szál gitárral a kezében. Máskor meg egy metál állat :)

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 31. 09:39

Jó reggelt!

Azért segítek, hogy ne kelljen mindent végig olvasniuk. Nagyon kellemes szolgáltatások, tényleg! Van aki 20 percig is dagonyázik :))) A meleg levegőt mától (mint sárkány) én szolgáltatom, olcsóbb. Kb. 10-12 fok van, a lakásban talán 18 is, ez a nyár utsó napja, szép!

70 éves nem lehetsz! Érzem az éteren át!! Amúgy a tatákat is bírom :) 'Egyszer meglátogatlak!' Mi ez? Csak egyszer?

Képzeld, megérintette valaki a nem létező lelkemet, nagyon gáz. Nem vendég, az ő zenéjét hallgatom, ha egyedül vagyok és elég, már írtam róla egyszer. Kiderült, hogy én is megérintettem az övét. Két nagyon állat és nagyon Ember találkozásából mi lehet? Nagyon gáz, papa! A fenébe is!

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. augusztus 31. 09:12

Jó reggelt!

Van, akinek ez a szórakozás, dolgoztatja a szerkesztőket.

Egyébként tegnap délután, már elég kellemes volt az idő, de ma reggel visszaállt a hideg. Micsoda szolgáltatásaid vannak, fürdés, meleg levegő?

Egyszer meglátogatlak és kiderül, hogy 35 éves vagyok, de lehet 70!! Milyen izgi lesz!!

Téma indítva: 2010.02.25., 10892 hozzászólás összesen