Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. október 15. 18:39

Hali Gróf!

Ez az egyik sms, amit kaptam kintről, és én vagyok alpári. A szöveg pontosan ez, ami itt olvasható, egy mondat az egész.

Ugyanarról a 25 éves nőről beszélünk? Helyesírási hibákkal együtt így szól :) 

"Te faszopo kurva hogy a rák egye ki a picsádat hogy nyomorogyál föl a gyerekeddel együtt jobb ha elköltözöl ahol laksz ott a cigányok várnak engem meglátod az én familimet te köcsög kurva szarsz egy hétig te nyomorék te én leszurtam te egy rafinált mocskos büdös kurva vagy te patkány a jó isten megnyomorit a binét szop ki mélyig találkozunk nemsokára hozd a csapatodat ahogy te mondod ribanc nem maször menjel orvoshoz te bolond kurva"

Szép, ugye? De vannak még. A telefonban pedig azt az artikulátlan ordítást hallanod kellett volna, és én vagyok "bolond" :D

Ui: nem akartam k vinni senkit, őket várnák itt, ha idejönnének.

Na, ez az, amit senki sem tud überelni, bár én a végén már röhögtem.

Törölt felhasználó · 2011. október 15. 12:05

Szép napot!

Hadd írocskáljanak. Szerinted milyen befolyással van az életünkre? SEMMILYEN. :D

Meg lehet sértődni, lehet utálni, hazugságokat beírni, egál.

A Te küldetésedet már értem, az enyém is megvan, ezt meg Te érted.

Egy valakiét viszont még mindig nem, és tudod, ki az. Segítesz? :)

Törölt felhasználó · 2011. október 14. 20:17

Sőt! Én is Neked futok :)

Törölt felhasználó · 2011. október 14. 20:09

Mindjárt gondoltam. :D

Törölt felhasználó · 2011. október 14. 19:54

És bocs, hogy jóban vagyok a Szerkesztőséggel.

Nem tudod, miért, és a többiek sem. :)

Ez meg a mi dolgunk.

Törölt felhasználó · 2011. október 14. 19:33

Én meg bunkó vagyok, ha akarom, de nem mindenkivel. :D

Annyian járnának benned, mint bennem, éhen halnál! És ez igaz.

Ami neked 30 perc játék, az nekem legalább 60 perc kőkemény masszázs. Az meg, hogy kivel meddig megyünk el, ránk tartozik.

Cicus. :D

Sok vendéget kívánok, olyanokat, akikre vágysz! Őszintén.

Törölt felhasználó · 2011. október 14. 19:25

Szia Gróf! 

De nem ám! Ez csak tájékoztatás volt az illető "hölgynek" és sleppjének. Amúgy most akartam lemenni a Metróba, de Ivánom Pesten van, holnap mennek koncertezni Erdélybe, úgyhogy most a youtube-on lógok és hallgatom.

Aztán hallgatom winampon az akusztikusát, ami teljesen más, attól sírsz, nevetsz. Az együttes pedig metál :)

Mindegy, megdumáltuk, ha hazajönnek, hív, aztán beülünk valahova sörözni, meg dumálunk egy jót.

Péntekenként meg lent van a Metróban. 

Azért azt nem gondoltam, hogy tudod, kiről van szó, és ismered! :) Annál jobb!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2011. október 14. 19:24

Hova jutott ez az ország!?

Az alap-elv is megváltozott.

A szomszéd is pusztuljon a tehenével!?

Próbáljuk kicsit szeretni egymást, vagy esetleg ne gyűlölködjünk!?

Ezt csak anyósomnak írtam, véletlen sem gondoltam másra.

Köszönöm szépen a türelmet és a megértést. Szép pihentető hétvégét kívánok Mindenkinek.

Perla · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. október 14. 16:29

Kedves Dark Angel!

Miért olyan fontos neked,h számodra jelentéktelennek mondható emberek szóba álljanak veled??

Lehet,kimaradtam vmiből és rosszul látom a dolgokat,de ha nincs semmi ismeretség közted és más,olyan emberek közt,akiktől még egy kedves szót nem kaptál,és nem is igen fogsz,akkor miért küzdesz az igazadért?Mindenki a maga módján erős:van,aki fórum nélkül,csendben és van,aki látványosan arrogáns,holott élőben teljesen más képet mutatna esetleg.

Ez nem az a hely,ahol érdemes az igazságérzetedet megmutatni,mert bármennyire igazad van,nincs,akit megtéríts,ugye,tudod?Van erre egy frappáns mondás is,de inkább nem irom le:)

Nem vagyok egy irkamániás,de most tényleg muszáj volt belekotnyeleskednem,mert az eddigi hsz-aidat olvasva őszintén értetlen vagyok,mi a francért osztod olyannak az eszet,aki eddig is látványosan öntörvényű-és sokszor arrogáns-volt?

Nincs neked ilyesmire szükséged szerintem...

A legjobbakat kívánom neked is,másnak is!

Perla,az"alja":)

Nem vagyok rá én se büszke,de nem is kozmetikázom..

Törölt felhasználó · 2011. október 14. 10:26

A játék ellentéte nem a munka, hanem a depresszió

Az 1996-ban alapított amerikai The National Institute for Play (Nemzeti Intézet a Játékért) így fogalmazza meg hitvallását: ANemzeti Intézet a Játékért hisz abban, hogy amint a játék át fogja szőni a társadalmi szokások textúráját, rendkívüli módon át fogjuk alakítani a személyes egészségünket, a kapcsolatainkat, a gyerekeink számára nyújtott oktatást és a vállalataink innovációs képességét is.

Megfogalmazásuk szerint a játék a vitalitásra nyíló kapu. A játék egyedülállóan és magából fakadóan jutalmazó természetű. Optimizmust vált ki, új megoldásokat keres, a kitartást szórakoztatóvá teszi, ügyesít, lökést ad az immunrendszernek, fokozza az empátiát, és elősegíti az összetartozás és a közösség érzését. A játék ezen melléktermékei az egyén egészségének a jelzői, hiányuk egészségi problémákat és a személyiség törékenységét vetítik előre.

A játéktól részben vagy egészen megfosztott élet vagy kultúra fokozottan súlyos közegészségügyi kockázatot jelent. A depresszió, a stresszel összefüggő betegségek, az emberek közötti erőszak, a szenvedélybetegségek, és egyéb egészségi problémák gyakorisága mind kapcsolatba hozható a tartósan fennálló játékmegvonással, mint hiánybetegséggel.Mindenkinek megvan a csak rá jellemző játékszemélyisége, és ha ezzel kapcsolatban marad, ha megvalósítja azt, akkor az növeli a képességeit és az életét örömmel tölti meg. Arról, hogy a játék létszükséglet, az intézet igazgatója, Stuart Brown pszichiáter, játékkutató tartott szemfelnyitó előadást a TED-en, amit itt tekinthet meg magyar felirattal:http://www.ted.com/talks/lang/hun/stuart_brown_says_play_is_more_than_fun_it_s_vital.html

A békessség egy általad hozott döntés – mondja David R. Hawkins, amerikai orvos és pszichiáter, aki a tudatosságról írt műveivel vált világhíressé. Részlet a 101 út a békéhez előadásából: \"A békesség egy általad hozott döntés. A békesség még háború, pusztítás és katasztrófa közepette is jelen lehet. A békés természet kifejlesztésének útja: Először is lemondunk arról, hogy megpróbáljuk megváltoztatni vagy irányítani a többieket... A következő fontos dolog a lelki béke érdekében a lemondás arról, hogy elégtételt akarj venni másokon. ...\" A magyar feliratos youtube videó linkje:http://www.youtube.com/watch?v=ldDXAHq87KI&feature=youtu.be

Mind a 101 tanács a békességhez vezető úthoz itt olvasható (magyarul).

Törölt felhasználó · 2011. október 13. 13:10

Még valami. A fiam nem állítólagos, a hsz törölve, viszont ez nem egy kis összeveszés volt, hanem pontosan az, amit leírtunk.

Amúgy nem ugyanaz a "szakmánk", ezt ne felejtsd el! Az oldal nem csupán a csak szexpartnereké, vannak itt még rajtam kívül is MASSZŐRÖK. A kutya is tud b...ni, de masszírozni nem. Értve vagyok, cicus?

A véleményetek meg nem érdekel. Nem belőled élünk.

Törölt felhasználó · 2011. október 13. 13:05

Bocs, nem emlékszem, hogy valaha bántottalak volna, vagy semmibe vettelek volna.

Nem ismerjük egymást.

Az meg, hogy miért írtam be, az én dolgom. Az is olvassa, akinek szántam, csak a miheztartás végett.

A Csevegés a Tietek, ha akarod. :)

Törölt felhasználó · 2011. október 13. 09:34

Szia!

Én már hozzászoktam, hogy össze-vissza firkálják rólam a hülyeségeket, sértegetni próbálnak (voltam én már "Husika" is, aki lovakkal kefél :)), egy idő után megszokod, és lepattan Rólad minden. " Az első pofon a legnagyobb, a többit lassan megszokod..."LGT. :)

Ha valakit folyamatosan vernek, egy idő után már nem ézer fájdalmat.

Az igazságot viszont nehezen viselik az emberek, főleg, ha a képükbe kapják.

A kintről jövő fenyegetések között olyan is van, hogy nekem ezen az oldalon végem, majd írják rólam a "beszámolókat". :)

Írják, egészségükre!

Most megyek a bankba, befizetem a hirdetési díjat, aztán jöhet a mocskolódás, vendégeim nem olvassák, értelmes emberek nem adnak rá.

Ami az életveszélyes fenyegetéseket illeti, a Veszprémi Rendőrkapitányság felvette a jegyzőkönyvet, plusz a biztonság okáért az ORFK-nak is ment a jegyzőkönyv másolata, kiegészítve azzal, amit itt "kifelejtettek" belőle.

Tehát, ha valami történne velem, a yard tudja, kik voltak. Szerintem, jobb, ha elfelejtenek. Én már nem félek senkitől, de elgondolkodhatnak azon, megéri-e a börtön egy életért, vagy kettőért.

Mocskos egy világ ez, már tényleg unom. 

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. október 13. 00:37

Te biztos vagy benne,hogy amit teszel  az  jó, vagy neked kellemes??

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 12. 23:59

Akkor jól van, örülök! Okos leány Vagy, gratulálok!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. október 12. 23:41

Harlee...már tudom ki vagy............

Törölt felhasználó · 2011. október 12. 09:32

Szia, gondolod, hogy két év után én nem látok tisztán? :)

Engem különöse nem érint, hogy ki kicsoda, van normális életünk is.

Régebben bejöttem ide rendszeresen, most, ha van kivel beszélni, írok, ha nincs, lépek.

Nekem nem létkérdés ez, most meg pláne mással vagyok elfoglalva.

Tudod, ami engem illet, én a képmutatást utálom a legjobban, tudnék mesélni pl. a chatről, amikor pasiként léptem be, és ment a szöveg rólam. Utána visszaléptem ÉN, és gratuláltam, korrekt, de legaláb tudom, mi folyik a háttérben.

A gáz, hogy aki ilyen fórumokon, sőt bármilyen fórumon éli ki magát, az tényleg nem normális, tehát mi se :)

DE a többiek se.

Törölt felhasználó · 2011. október 11. 22:01

Lassan megyek, fiam álmos, meg elég szar napunk volt.

Talán holnap jobb lesz.

Jó éjt, és ne hergeld a népet! :)

Sok igazságot leírtál már, de időnként te is tévedsz.

Rólam is azt hittétek, hogy Tiger is én vagyok, pedig nem, csak mellette álltam. 

Törölt felhasználó · 2011. október 11. 21:58

Viszont a bőréből senki sem tud kibújni.

Törölt felhasználó · 2011. október 11. 21:56

Úgy érzem,neked fáj, hogy kitiltottak onnan. Nem tudom, miért, kimaradtam belőle, akkor pont nem volt net.

Miért nem hívod fel, beszélitek meg, hogy ki mit miért, lehet, újra ott lehetnél. Bár a történtekről tényleg semmit nem tudok.

De az egyik fő hibád neked is, mint nekem, hogy osztasz, akkor is, ha belül tudod, hogy nem kéne. Ezért utálnak sokan.

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen