Beszélgessünk...

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 02. 17:27

Köszönöm a válaszodat.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. szeptember 02. 13:37

Szimpatikus, amit írtál, egyetértek Veled!:)

nowone · Tag (141 hozzászólás) · 2011. szeptember 01. 18:00

Helló!

Mi a véleményed arról, hogy miért gondolják és mondják azt az emberek, hogy "élni kell"?

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 21:04

De rendben, elismerem a hasonlat kissé sántít!:D Mondjuk inkább úgy, hogy nyilván nem véletlenül kerül "kicsit" többe a MU, vagy a Barca meccseire a beugró, mint mondjuk a PMFC - Videoton "örökrangadóra":DDD

Remélem a MU játékára nem fogom megkapni, hogy felhígult, főleg egy bizonyos (nem túl távoli:D) eredmény miatt !:)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 20:56

Valóban nagy lehet a bűnöd, ó Sötétség Angyala. Ne habozz, nyisd ki ajkad, és szólj harsányan! Hallja meg mindenki, s rőkönyödjék.

Már itt a bűn, csak rajta a lepel, valódi arcát a tett tárja fel.

A tett tüzére jeget fúj a szó!

Az valódi nagy, ki fel nem indul, ha nagy oka nincs. De szalmaszálért is küzd nagyszerűen, midőn becsület, ami fennforog.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 20:45

Nem mindig, de ebben az esetben valóban érdekelne...

(És ha én már válaszoltam rá, akkor az nem túl jó előjel a hölgynek, ezért próbálkoztam, hátha!:D)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 20:42

Még, hogy nem létezik a Trabant!:DDD

És hidd el, nem szoktam "mindent elhinni":)

big dick · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 19:51

szevasztok Betty érdekelne de eltünt az oldalról. vki tud róla vmit? 06705567161 ezen a számon hirdetett de nem lehet elérni

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 18:09

Nem hiszem,hogy sok ember haragját kivívtad volna.

Én személyszerint igazat adok neked.

Ha ezt az egészet máshogy tálalta volna,nálad sem verte volna ki a biztosítékot..ebben biztos vagyok.

Nagyon tetszett ahogy kifakadtál....még mindig mosolygok:)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 17:39

Édes vagy Ditke...  de nem bosszantó ez?? azt hiszi ha visitok  akkor élvezek is... ez  azt hiszi ő Isten?? odaveri és hagy visitson,  arra nem gondol hogy egy puncival  ugy is lehet bánni mint egy hangszerrel,persze valamilyen szinten igazza is van.. ha időre megy a dolog akkor mindent belead, de akkor se beszéljen ilyen tiszteletlenül..

Ezzel most kihivtam magam ellen sok ember haragját, remélem lesz aki érti miről van szó ,és reagál is!

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 14:51

A lihegés előttem sem ismeretlen:)

De van olyan is,aki felhív,érdeklődik,és utána megkérdezi,hogy nem segítenél kiverni?:)Erre azt szoktam mondani:bocs,telószexben nem vagyok jó.

Egyébként nem biztos,hogy a csóróság az oka az ilyen telefonoknak.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 14:48

Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők szexuális kedve növelhető. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL

Üdv  pircsi!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 14:34

Szia Bush!

Örölök,hogy látlak itt!!

Sajna nagyon sok kamus van,, meg tudod volt egy idő mikor  rendszeresen azért hivtak,hogy beszélgessünk,,állitolag van valami a hangomban amit szeretnek,,,mai napig van akivel egy fél éve csak telefonon beszélgetünk,,,,, No nem félreérteni nem teloszex..azt elutasitom,  Inkább a vibrim:))))

De pl  3 napja is hivott valaki, és liheget a telefonba éjjel 3-kor.. mondtam te kis köcsög vered a f...d,  mert nőt nem kapsz ugye... rögtön kinyomta a telefont,,,én meg a szemét szeretném:))))   ezt hirtelen felindulásból mondtam, mert ha eszemnél vagyok belelihegek kettőt,   ettől még  jobban  bedurran, és szépen leteszem a telefont, hadd élvezkedjen, és   számlázon neki  a telo, mert akkik ezt teszik azok nagyon csórók, és nem tudnak megfizetni egy hölgyet sem..

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 13:43

Sziasztok!

Azzal semmi probléma,ha felhív valaki és érdeklődik.

De szerintem Angel is arra gondolt,hogy a sok kamu időpontegyeztetéssel van gond.

Nálam is megszaporodtak ezek a dolgok.

Felhívnak,érdeklődnek,megbeszéljük az időpontot és nem jön el.

Mostanában előfordul naponta többször is.

Ezek javarészt névtelen telefonok,de van aki számkijelzéssel teszi meg...azt azonnal tiltólistára teszem.

Ha nagyon kamunak tünik a telefon,akkor megszoktam kérni,hogy hívjon vissza számkijelzéssel,mert csak akkor tudom komolyan venni.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 12:52

Üdv mindenkinek!:)

Azért ennyire ne legyél naív!:) Egyfelől vannak olyan fiatalkorúak, akik eldicsekszenek vele később, hogy felhívtak egy hölgyet!:D Másrészt létezik konkurrencia is a világon. Az még az enyhébb eset, ha csak telóznak és felmérik milyen a hölgy, mit vállal és mennyiért. A durvább változat, mikor kérnek időpontot sorozatosan, és nem mennek el. Ez ugyanis az illető hölgynek komoly bevételkiesés...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 11:42

Szeva Pircsi, ez óriási sztori volt, imádom olvasni a természetes hozzászólásaidat! :)) 

A kamu-telefonálókat én sem nagyon értem: mi értelme lenne bejelentkezni és nem elmenni? Másrészről velem is többször előfordult, hogy egy lány a telefonban nem volt szimpatikus: unottan válaszolt, igen, nem, ennyi meg ennyi, szinte hallottam, hogy haggyá má', hát hagytam is, de ilyenkor aszongya az ember, hogy ok, köszi, ha aktuális lesz, hívlak. Minek szivatózni?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 10:48

Szia Dark Angyal,!

Köszönöm a dicsérő szavaid... ha eljössz meghálálom:))))))  tudod én lányokkal is jól elvagyok:))) én sajna nem láttom a hirdetésed,,,

Nekem régebben  volt elég sok kamus,már én  nem 100al hirdetek, aki fontos el van mentve, de azért volt egy két idióta... mindennap más néven mutatkozott be, de már megismertem a hangját,,  aztán   kérdeztem tőle,  hogy  van -e még név  amit  nem használt, többet nem hivott...erre jó ha visszakérdezel, mikor van a  nevednapja,,,, ha már gyanus kicsit!!! aztán a  szokásos szöveg,,,azzal kezdi  leszopol??   Válasz..nincs akkora?,hogy magadat szopd le!!

De a legjobb sztorim az volt mikor  albérletet kerestem, és ugyanazt  a telefonszámot adtam meg,,    veszem a telot,   kellemes  férfihang.  a hirdetésem felől érdeklődne!!Én ugye elcsacsogtam neki,,, épp valahol a popo környékén jártam, mikor beszolt, hogy van kiadó albérlete,,, gondolod a döbbenetem, majd elsüllyedtem....

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 10:19

Helló

Milyen bünti?

Lemaradtam valamiről?

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 10:19

Helló

Dehogynem. Mercedeszt megkaphatod egy Trabant áráért. Akár több órára is, extrákkal... (persze lány Mercedeszről beszélek)

:-)))

Üdv

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. augusztus 31. 05:20

Csak nyugodtan PP..Igérem nem reklamálok, majd azt mondjuk ikrek vagyunk:))):)))

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen