Üdvözlet Mindenkinek!
Alexandrához ill. a „rendeléséhez” szeretnék hozzászólni. ...TÖRÖLVE...
Tettem már *** moderálva ***, de nem akarok ide hivatkozást beszúrni lehet, hogy úgy is törölnék a moderátorok:) Persze ha valaki keresi úgy is megtalálja az írásom, azonban ölelésből, szeretetből, -ebben az esetben- dicséretből sosem elég, ezért írok ide is. Számomra az igazi rátalálás.)))
Kedves, aranyos, mosolygós, és lehet hó, eső, sár, napsütés, nem érzed ha gondja van, akkor te vagy az első és hogy jól érezd magad. Okos, bölcs és fantasztikus a humora, nekem nagyon bejön.)) A beszélgetéseket alig lehet abbahagyni azt is olyan jó vele tenni:)) A lakás nekem egy kedves kis otthon, amit Alexandra dolgossága, pedánssága elkoptat lassan:)) Igaz nem tegnap óta ismerjük egymást de én rá mernék bízni bármim. Korrekt és full. becsületes! Röstellem is, hogy ezt szóba hozom, mert ez számomra természetes, de olvastam lentebb, hogy mi maradt elől valahol és nem tűnt el.... Na akinek ilyen kételyei vannak nem is ajánlom neki Alexandrát mert nem érdemli meg Őt!:)) Most ha valaki azt hiszi, hogy bármi állta ezen sorok mögött téved, egyszerűen lehet az ember elégedett ennyire mint, „kedves” vendég.
Remélem segítettem a döntésben, és itt főleg talpig úriemberekre gondolok!
Teszem persze Alexandráért is, mert van amit csak kedves őszinte szavakkal lehet megköszönni!
Köszönöm Alexandra!
-Csp-