Negatív tapasztalatok

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. április 09. 17:28

Remek megfogalmazás! Majdnem, mint amit én írtam! :D Tetszett! Más mai nyelven! BIG-LÁÁÁÁJK! :DDDDD

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. április 07. 14:29

Ejjjjjjjjjjjjjjjjj de konkrét, és jóféle megfogalmazások vannak itt! Lehetne indulni kérem, szépen a Szép Magyar Nyelvért Alapítvány elnöki címéért! Másolom egy régebbi beírásomat! Csak ha már ennyire elszabadultak itt az indulatok! Azért kicsit hozzá is írok..... :D :D :D :D :D

NEGATÍV TAPASZTALATOK!!!!!

Szerintem ez nem a lejáratásról szól, hanem ha vki nem korrekt, akkor azt leírják itt róla....... De hát a sok védő reg.- kik egy, kettő hozzászolásért reg,-el, általában a dolgozó leányzó, vagy a háttérben álló főnök........ :D Mindig azt a példát mondom: Nincs negatív vélemény a boltban sem, ha a k*fizetett füstölt sajtos párizsi a papírban, füstölt sajtos párizsi, és nem sima....... Nincs meglepetés, nincs negatív tapasztalat...... :D :D :D :D :D

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Az, hogy ilyen nagyon szép szavakkal beírtatok, ti 8 általánost végzett agyon műveltek, csak arra volt jó, hogy magatokat lejárassátok, illetve, hogy így a vasárnapomat bearanyozzátok..... Bár belegondolva, hogy titeket szennyeket az én tisztességes adómból tartok el..... hmmmmmmmmmmmmmm Megéri ám! :DDDDDDDDDDDDDDDD

''''''''''''' · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. április 06. 21:29

Annak a helynek már évek óta ne bisztro a neve.DE ÉN TUDOM,HOGY KI VAGY,MERT OTT MENTÉL EL MELETTEM ÉN IS LÁTTALAL.NAGYON-NAGYON LEBUKTATTAD MAGAD.........BEFEJEZTEM VELED.Figyelj tágra nyilt szemekkel......

''''''''''''' · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. április 06. 21:05

?????????????????????????????????????,

mesélj'''''''''''''''''''''''' mi van be szartál???????????????

''''''''''''' · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. április 06. 21:00

hogyan és mikor mesélj te csufságpotlék nem tudsz mit hazudni 

totoka1 · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. április 06. 19:36

kedves olver 

légyszíves meséld el nelem hogyan mikor és hol lettél lehuzva??????

noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. április 06. 17:01

Olyan lányhoz nem értem minek mentek el aki eleve meg akar győzni meg rábeszélni,mi ez kinai piac???

TOTOKA · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. április 03. 20:43

Ebből a játékbol elég volt ha nektek ez igy jo lessz akkor HAJRÁ meglátjuk kinevet a végén én nem bujok álnevek mőgé a lejáratok NAGYON VIGYÁZZANAK.

rinti · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. március 29. 13:34

Sziasztok!

Adri 20 Pécsen, Teljesen gáz. Képek jók, de nem vele randizol!!!!!!

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 15. 17:01

úgy mint a lányok pozitiv hozzásólasainál kukancsátokmeg kicsit áttekinthetöbb szeritem nem?

rico · Tag (155 hozzászólás) · 2013. március 15. 16:59

De gyerekek legalább írdoda milyen városból irsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!itt mindenki irkál de ha valaki olvassa azt sem tudja melyik várásból van és melyik csajra vonatkozik köszi szevasztok

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. március 14. 22:21

De legalább elküld a boltba, hogy tisztába legyél az aktuális *rakkal....... :DDDDDDDDDDDD

Jóci 1 · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. március 14. 21:36

Katrine 21 rendkivül sötét  buta valaki.Megbeszéltem vele hogy megyek hozzá.De ilyet még nem látam,nem tudta elmondani laza 10min alatt hol lakik jöttem -mentem.Nem találtam oda.Ja meg vigyek gumit mert neki elfogyott:)

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. március 10. 08:47

NEGATÍV TAPASZTALATOK!!!!!

Szerintem ez nem a lejáratásról szól, hanem ha vki nem korrekt, akkor azt leírják itt róla....... De hát a sok védő reg.- kik egy, kettő hozzászolásért reg,-el, általában a dolgozó leányzó........ :D Mindig azt a példát mondom: Nincs negatív vélemény a boltban sem, ha a kifizetett füstölt sajtos párizsi a papírban, füstölt sajtos párizsi, és nem sima....... Nincs meglepetés, nincs negatív tapasztalat...... :D :D :D :D :D

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

att · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. március 07. 15:03

Különben meg itt mindenki olyan néven hírdet amin csak akkar. Nem lejáratás az nem én szokásom. Sajnos igy jártam. Lehet nem mindig meri megcsinálni de könyörgöm csinálja meg egy héten kétszer az böven jó neki anyagilag. Na de ezt nem hagyom annyiba az biztos. Azt nem mondtam a csajnak rendőr vagyok. És ha minden jó megy hamarossan Marcaliban dolgozom. 

att · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. március 07. 14:54

Sajnos ez nem lejáratás igy jártam különben nem írnák ilyeneket ha nem történt volna meg. Na de nem hagyom annyiba ezt a dolgot.Beugrik a csöbe ő is ezt garantálom. Aki meg nem hiszi hogy igy jártam kívánom neki legyen szerencséje hozzá. 

Bellamiaa · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. március 07. 14:41

Az olyan aki lelép a pénzel gusztustalan. Eléggé felpaprikázott a dolog... felhivtam hát a csajszit.... mondjuk ugy hogy TÉNYLEG  NAGYON NAGYON RÁMENŐS. Csak az a baj ..:D:D hhogy egyszer ezt majd meg fogja valaki elégelni..... ennyi a véleményem .

dr.úr · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. március 07. 14:16

Suzy is hirdet és hirdetett már több néven amugy!!!

dr.úr · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. március 07. 14:14

Szerintem meg valakit nagyon zavar a hirdetése!És igy probálja lejátatni!!!

pöcsike · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. március 07. 13:53

dr.úr

én nem a szolgáltatókat szeretném lejáratni.én így jártam nórikával aki régen maja néven hírdetett itt keszthelyen de elment szerencsét probálni máshova ahol nem ismerik.vigyázzatok vele én csak ennyit szerettem volna.

Téma indítva: 2010.02.25., 764 hozzászólás összesen