Tisztelt szerkesztőség! Miféle lejárató kapámpányról beszél itt nekem. Ennek a fórumnak az a neve "Negatív tapasztalatok"! Ez egy fórum a fórumnak az a funkciója hogy a látogatók megbeszéljék megvitassák egymás között és nem a szerkesztők között a negatív tapasztalataikat! Maguk semmit nem tesznek meg ennek érdekében azon kívül, hogy a hatalmukat fitogtatják és a szólásszabadság fogalmát semmibe vegyék és cenzúrázzanak! Ha vennék a fáradságot és arra is használnák az éles elméjüket, hogy átlássák azért írok vagy válaszolok egy másik kedves kommentelő megnyivánulására hogy elejét vegyük annak a negatív élménynek az átélését amit már átéltünk! Szerintem maguknak nem az a munkájuk ,hogy elhalgattatják azt aki informál átverésről, lehúzásról, bűncselekményről mert ha az teszik joggal gondolja azt üzleti kapcsolat van önök között. Mielött törölt visszaolvasott egyáltalán, hogy nem alaptalanul írok arról a bizonyos személyről akinek naponta változik a neve, székhelye, telefonszáma és rajtam kívűl még többen is "negatív tapasztalatot" írtak róla! Ráadásul úgy, hogy az információ nem jutott el hozzájuk az önök állandó moderálása végett?! Nem érzik magukat egyáltalán felelősnek az ilyen tetteikért ennek nem arról kellene szólni, hogy megelözödjenek ezek a dolgok? Magam csak fórumozok és visszaolvasok de már most tudom milyen nick neveken írnak vissza mert tükrözi milyen helyesírási hibarátával írnak mert tükrözi a kilétüket és ezt mind úgy, hogy nem vagyok a munkatársuk nem ez a munkám! Jogi pályán dolgozom és nagyon jól tudom mik a jogaim és önöknek is mi a jogos mi nem. Ezt a levelet most elmentem függetlenül attól, hogy semmi olyan tartalma nincs amiért moderálni kellene. De még nem válaszolták meg nekem az előző fórum hozzászólásom moderálását mert semmi olyan nem volt benne ami ezt indokoltá tette.
Üdvözlettel : Egy az önök oldalán hirdető l*ny által pórul járt vendég