beautyfan94· Újonc (5 hozzászólás)· 2023. február 03. 13:57
Üdv !
Nyíregyházán Ketrint (25) mindenki MESSZE kerülje el. Csak a lehúzásra és az átverésre utazik. Azt állítja várja a vendégeit de kapcsolatfelvétel közben azt mondja csak napokkal később lesz személyesen látogatható. Videó- és képanyagot ajánlgat, de amint megkapja a pénzt, eltűnik!
Lacafasza· Újonc (2 hozzászólás)· 2023. január 27. 08:35
Sziasztok vivien 33 vigyázzatok!
Kimci· Újonc (0 hozzászólás)· 2022. november 27. 21:08
Detto ugyan ez....azt hittem csak velem van gondja....
Lali88ka· Újonc (0 hozzászólás)· 2022. november 25. 14:30
Hali
Mia győrből nagy csalódás volt, nagynehezen elértem telefonon megbeszéltünk fél órát.
Amikor ajtót nyitott mintha nem is ő lenne a képeken, sokkal husibb a valóságban.
Végig bunkózott, lekezelő volt, elhiszem hogy fáradt de akkor ne fogadjon, szinte el is aludt amíg zuhanyoztam.
Kandur1xxx· Újonc (2 hozzászólás)· 2022. október 21. 23:21
Sziasztok!
Vikit Nagykanizsán ajánlott kerülni!
Bizalmi viszonyt színlelve pénz csalásban utazik.
Az már csak mellékes hogy valójában 50+ a hölgy!
Any36· Újonc (14 hozzászólás)· 2022. október 07. 15:11
Gusztustalan és felháborító a viselkedesed. Betűt sem érdemelsz.
Adamquah· Újonc (16 hozzászólás)· 2022. október 07. 00:05
Ez kulturált volt, helyesírási hibáktól mentes, rendesen megfogalmazott kis iromány. Neked az a bajod vele, hogy rontja az üzleteteket. Ld.másik kommentem. Mostmár kirakhatsz! Köszi!
Adamquah· Újonc (16 hozzászólás)· 2022. október 06. 23:54
Most értettem meg a játékszabályt! Ti meg az úrikisasszonyok-egy csapat, egy érdekeltség. A fórumozó, lányokhoz járó pedig a másik csapat. Ti éltek belőlünk, mi meg fizessünk és kussoljunk. Ha mi itt a szánkra veszünk valakit, azt bevéditek, mert rontjuk az üzletet! Végre megvan a megfejtés! Köszi, hogy itt lehettem!
Lánykereső Szerkesztőség· 2022. október 06. 19:08
Kértük már párszor, hogy kulturált formában próbáljatok fórumozni. Úgy tűnik ez nehézségekbe ütközik.
Kérlek, vedd ezt utolsó figyelmeztetésnek.
Lánykereső Szerkesztőség· 2022. október 06. 19:05
Őszintén szólva eleve nem igazán szeretnénk ebbe belemenni, de a "visszaszájalni" kifejezés után még akkor se tennénk, ha lenne.
Szegénységi bizonyítvány.
Adamquah· Újonc (16 hozzászólás)· 2022. október 06. 16:29
Kedves @admin! Biztos' jó így egymás közt fórumozni a felhasználói oldalon, hogy beregiznek a szolgáltatói oldal képviselői és nekiállnak visszaszájalni arra, amit mi egymás okulására írunk? Bennünket se engednek be hozzájuk...
Adamquah· Újonc (16 hozzászólás)· 2022. október 06. 15:51
Addig a 20 percig se kellett dolgoznod, mama, amíg a butaságot hallgattad.Örülök, hogy pszichológusnak érezted magad, mert mások azt kilenc évig tanulják, nem csak érzik. Az "élet iskolája" a hozzád hasonló tanulatlanoknak való. Az a 120 amúgy 130, viszont frissen fürödve érkeztem abba az ágyba, ami nem a tied, hanem az egész városé. Higiéniás tanácsot pedig ne az adjon már, akiben előttem 5 perccel még más volt...
Any36· Újonc (14 hozzászólás)· 2022. október 02. 00:48
Kedves🤐! A gyerekekhez lehet értesz, de a hölgyekhez biztosan nem. Mindenki rossz, csak te vagy tökéletes a 120kg-mal, nem beszélve arról, hogy folyamatosan kifogásolható a viselkedesed. Egyfolytában sírsz és lenézed a lányokat. Pl. Igen. El jöttél hozzám de volt előtte másik két vendégem előtted. Te felhivtal és kértél hogy fogadjalak mert rosszul jártál. Megerkeztel. Le sem zuhanyoztal a 120kg-mal befekudtel az ágyamba. 20percig pszichológus voltam, mert csak a butaságot hallgattam. Az életről lehúztal. Nem 50 évesnek éreztem magam hanem 60!!!!! Azok után még mosolyogva foglalkoztam veled!!!! Szégyelld magad!!! Nem a lányokkal van baj, hanem az egóddal! Túl sokat képzelsz magadról, mert te iskolákat végeztél. Az élet iskoláját viszont nem is ismered!!! Gondolkozz mielőtt írsz!!! Any
Márk14· Újonc (0 hozzászólás)· 2022. október 01. 21:23
Sziasztok Pápán Fanni (20) senkinek sem ajánlom hazudozik csak chat szex van és a pénzre megy nem azt adja amit igér vigyázzatok vele több emberrel megcsinálta. Ígérte azt is,hogy az árban benne van a találkozás és lehet vele szexelni de folyton csak követeli a pénzt mikor megkapta.
Adamquah· Újonc (16 hozzászólás)· 2022. szeptember 29. 14:21
Debrecenben szkippeljétek Déziát! Fényes udvari full igénytelen szutyok. Cserébe térdig érő tőgyei vannak huszonéves létére. Kb.annyit lehet nála csinálni, hogy felállítod magadnak és 3 perc alatt telibevágod. Ezt meg ugye nem akarod. A nyalás extra, de nem is pályáztam rá, mert a randi előtt egy perccel esett haza valahonnan, eléggé be lehetett pállva...A másik Alma, aki 45-nek hirdeti magát, de valójában inkább a 60 felé cammoghat. Annyira otrombán néz ki, hogy rendesen megijedtem tőle! Van még Olívia, aki miközben úriemberként egyeztetni akarsz vele, kérdésekre csenddel válaszol, végül kinyomja. Gondolom, zavarja a választékos stílus. Végül van Any, aki 41-nek hirdeti magát, valójában 50+, előre azzal fenyeget, hogyha késel, nem kapsz több esélyt, ezzel ellentétben negyedórát várat az utcán, te meg látod kijönni a házból azt, aki egy perccel előtted vette ki belőle a farkát. Nem túl diszkrét...
GabenVip· Újonc (2 hozzászólás)· 2022. szeptember 21. 21:01
Lizike (Győr) felhasználóval vigyázzatok. Szép és profi tolvaj.
Dingó29· Újonc (244 hozzászólás)· 2022. augusztus 23. 11:11
Helena(22) re gondolsz ha jól értem
Brockhauser· Újonc (346 hozzászólás)· 2022. augusztus 23. 07:47
A konkrét történetet írd meg, már ha volt egyáltalán!
Zsoltopeles· Újonc (0 hozzászólás)· 2022. augusztus 22. 05:42
Írisz végre van!! Vége a szabinak!
Zsoltopeles· Újonc (0 hozzászólás)· 2022. augusztus 22. 05:41
Csak lehuzasra megy!Becstelen , és drogos .Nem ajánlom!
Téma indítva: 2010.02.25., 767 hozzászólás összesen