Addig-addig rúgod azt a focit, hogy lassan túl messzire gurul....
Addig-addig rúgod azt a focit, hogy lassan túl messzire gurul....
Szia !Miért szerinted ha felhívsz egy örömlányt ,és azt mondja hogy fél óra 20 ezer Ft akkor rossz helyen jársz!?
Vannak kivételek vannak jó szolgáltatók igen is !
van aki kevesebbért jó szolgáltaó van akki többért!
van aki kevesebbért rossz szolgáltató van aki többért!
Már ne is haragudjatok tényleg nem szeretnék megsérteni senkit !Ezeket írjátok aztán számtalan vendég eljön hogy járt már nagyon sok lánynál igen 5000 ft al olcsóbb volt de feleslegesen kidobott pénz volt inkább megvárja míg leszek vagy leszünk !Nem a szépséget fizeted hanem a minöséget !
Azért maradjunk annyiban hogy nagyon kevés a normális korrekt jó szolgáltató!Meg kell becsülni őket !
Mert a végén aztán tényleg nem marad csak a frecskázás vagy 4 óra utazás !
Olvasva a beszámolóitokat Lassan kezdem azt látni Debrecenbe se jobb a helyzet mint nálunk Nyíregyházán eddig azt hittem csak én telefonálok rossz helyre de látom hogy más is így érez elszálltak az árak a színvonal Meg Leesett sok lány meg azt hiszi hogy szépségért fizetünk Visszagondolok Debrecenbe is volt nagyon sok jó szolgáltató abbahagyták azóta egy két jó szolgáltatót nehéz találni
Sziasztok!
Róla tudtok esetleg valamit (Ginger26, masszőr volt)?
https://videkilany.hu/ginger-tDi
Jó ideje nem hirdet, nem tudjátok esetleg, lesz vajon még? Illetve mintha a legutolsó találkozáskor azt mondta volna, hogy ha lesz is, akkor nem biztos hogy aktív hirdetéssel. Viszont a számát elfelejtettem, nem mentettem el.... :D
Na mind1, tudtok esetleg róla valamit?
Előre is köszi! :)
Persze hogy nem szerettem volna megbántani senkit ,mint ahogy írtam is !Nem egyszerű munka ez mert úgy gondolom ha ez olyan egyszerű lenne nem lenne ekkora kérdés hogy kihez menjetek el!Nem csak szétdobott lábakról beszélünk ! Én is dolgoztam más munkakörökben tapasztalatból írom helyesbítek az egyik legnehezebb munka a világon !Ezt a munkát nem azért végzi a lányok 95 százaléka mert ez az álma !
De ezeket nem részletezném ,nem szeretnék már ettől jobban belefolyni mert felesleges! Mindenki magának dönti el nyilván hogy mennyi fér bele!
Sajnos sok lány tévedésben van saját magával.A covid óta(amikor lasszóval kellett fogni a vendéget)sokan kicsit elszédültek.12-20ról,15-25,20-30ra szökkentek fel hirtelen.Ez csak a kisebbik probléma.A gond a "szolgáltatás"minősége.
Sőt Szabolcs Vármegyében nemcsak itt de a sajtóban is lehetett tudósítást olvasni róla.
Törökországból meg már rég vannak vendégmunkások Európában szóval keteszteződhettek a mi kisebbségeinkel is........
Viszont az is megeshet, hogy ez pusztán reklámfogás!
Erre látok nagyobb eselyt.
Mindennek annyi az ára, amennyit megfizetnek érte.
Én is úgy vagyok vele, hogy az árak kezdenek kicsit elfajulni, de ha ez nekem igy nem jó, akkor egyszerűen csak nem megyek. Senki nem kényszerit rá hogy mennyek.
A hölgyek biztosan betudják árazni magukat, legalábbis a piac mindig beárazza magát. Legtöbb szolgáltatásnál ez igy megy. Majd elkezdenek a (újonnan jött) hölgyek egymás alá licitálni és akkor könnyebb lesz mindenkinek megfelelő árat találnia.
Zita, nem akarlak megbántani, de remélem Te sem akartál senkit megbántani azzal a mondatoddal, hogy "A világ legnehezebb munkáját végezzük ". Ez elég lenéző azokra akik ténylegesen iszonyatos körülmények között dolgoznak egészségüket nem sajnálva fillérekért napi 20 órában, amiből kapásból feltudnék sorolni minimum 30 félét. Azt a munkát amit Te végzel, nem sorolnám a "világ legnehezebbjei" közzé, sőt mégcsak nehéznek sem mondanám. Legalábbis nem nehezebb mint egy teljesen átlagos ember munkája, azt nézve hogy mennyit össze lehet vele szedni.
A héten én is terveztem , hogy meglátogatok egy csajt de mikor a második hölgy is benyögte , hogy 20k félóra akkor rájuk is nyomtam a telót 🤣🤣
Szerintem ideje más hobbit keressek 😁
A piac úgy is beáraz előbb vagy utóbb ha jól dolgozol mindig lesz vendéged.....de azért én a sűrű fillért mindig jobban értékeltem mint a ritka forintot...
Sziasztok!Szép Napot kívánok mindenkinek!
Nem is értem mit vagytok sokan kikészülve 2,3,4,5000ft.on. Mai világban semmit nem kapsz már szinte ennyi pénzért!!!
Nem igazán gondolom azt hogy akkora árkülömbségeröl lenne szó hogy az embernek le kell hogy essen az álla!
Szerintem a szolgáltatás az amit tudsz értékelni !
A világ legnehezebb munkáját végezzük !
Nem szeretnék megsérteni senkit csak unalmas hogy ekkora hülyeségekkel van tele a fórum !
Vannak rossz szolgáltatók mint ahogy vannak rossz vendégek is !
Szép estét kívánok
szia
https://videkilany.hu/szexpartner/debrecen/lola/p4z
komoly csaj, aki törökül is tud, infó kell nézzétek szét nyíregyen, van róla beszámoló bőven
török az egyenlő a romával?
igazad van teljes mértékben, ugyan ezt tapasztaltam én is, elszálltak az árak meg a fejek, sokan elkérik a 20-at, aztán 1 ft nem ér a szolgáltatás...
Olyan tizenennyi mennyi látogatás alapján nekem csak jó van róla.
Sziasztok!
Dior (40)-ről van valamilyen tapasztalat, vélemény?
A válaszokat előre is köszönöm.
Írisz thai masszázs ott van, nem tudom hogy minden esetben van-e, de szokott lenni. Jázmint olvastam hogy ott is van. De láttam most van egy uj szalon (bai-pai) talán, arról tud valaki valamit?
Az engem is érdekelne.....
Sziasztok
Thai masszás a végén plusz szolgáltatást Debrecenben merre tudok találni ?
privátban is jöhet
Köszi! Nem fogok, pont ezért kérdeztem!;)
Tifanyval rendesen belenyulsz! Aztán ne legyen az, hogy nem szóltam.