Helló!
Méri 49 ről van tapasztalat?
Helló!
Méri 49 ről van tapasztalat?
Anita!
Örülnénk neki ha gyorsan pakolnál és tudnánk menni.
😊
Várom a visszatérésed!
Sziasztok volt már valaki Méri49 nél? Vélemény jöhet privátba.
Ki az a Nelly és Kelly?
ill. a szentháromság milyen tagokból áll?
-Anita
-Hanna
-3. az mindig változik?
Keresek olyan lányt akine van Strap-on, felcsatolt műpénisze és jól tudja használni.Válaszok jöhetnek privátban is.Köszönöm!
Szia.
Teljes mertekben igazad van. Sajnos nagyon fontos es halaszthatatlan dolgom jott kozbe..
Aznapra tobb vendegem is be volt hozzam jelentkezve de sajnos nekik sem tudtam fel venni a telefont..
Nem fogok regenyeket irni hogy mit, miert, merrol, hany meter, mert folosleges..
Ha elozo nap be jelentkeztel hozzam es en be irtalak, es meg ennek ellenere sem vettem neked fel a telefont annak biztos nagyon nyomos oka volt...
Nem az igazamat szeretnem keresni, mert termeszetesen neked van igazad...!!
De sajnos ez a nap ez igy jott ossze, tenyleg halaszthatatlan dolgom jott kozbe.
Irtad, hogy feltetelezesed szerint a penzehsegem miatt egy rogton erkezo vendeget fogadtam helyetted..😆🙈
Akik hozzam jarnak rendszeresen, vagy voltak mar nalam azok tudjak hogy ilyenrol szó nincs...
Na de vissza terve a serelmeidhez, még egyszer el nezesedet kerem tenyleg nagyon kellemetlen nekem ez a helyzet..
Julius vegetol vagy Augusztustol ujra dolgozom csak masik helyen es ha gondolod varlak szeretettel es karpotollak az allitasod szerint el cseszett delutanert! 😘
Egyem a draga szíved nem tudom milyen hanyatlasról beszélgetünk.... Nelly es Kelly mar a vilagba sincs...
Nem vagyok egy nagy forumsztar, nem igazan szoktam valaszolgatni de ez a Nelly Kellys temat nem tudom szo nelkul hagyni...😆😅🤣
Nelly Kelly az 11evvel ezelott volt.
Ebbol Kelly maradt, Nelly 10 eve nincs..😀
Olyan paros mint Nelly es Kelly nem volt es nem is lesz...aki volt annak idejen nalunk az tudja hogy nem a fellegekbe beszelek...
Mindegy temahoz vissza terve...
Kelly maradt, Nelly nincs. Remelem ez igy ertheto.
Jelenleg Anita neven dolgozom majdnem egy eve es nem Nellikevel hanem egy masik lannyal
Aki szep es jo es nagyon ugyes de Ő attól még nem Nelly..
Ettol fuggetlenul en ugyan az maradtam csak Nelly nelkul.
Ezert igazan nem kell ossze csinald magad.
Nagyon sok szep es ugyes lany van az oldalon es tudsz valogatni kedvedre ha nem jon be a musor..
Na puszillak kedves Nandi😉😘
Es Nellyke is puszil 😀😉😘
Összene csináljam magamat! Nelly Kelley még pörögve volt, és jó volt! Most azért érzek némi hanyatlást.
Az Anita29 biztos hogy nem lehúzós átverős csajszi. Van most tény egy kis problémája,dolga,mint bárkinek lehet,ami sos be jön. Annyi igazság van ,hogy ha fel ír megbeszélt időpontra, legalább egy sms- t írhatna burkoltan. De nekem a Debreceni hölgyek közűl No1...!!!!!!
Kedves Urak!
Nem tisztem védeni Anitát, én is beszéltem vele tegnap és mondta, hogy nem biztos a randi mivel sok személyes dolog jött közbe neki.
Egy kedves vidám jó kedélyű jó indulatú hölgyről beszélek.
Biztos vagyok benne, hogy a vele töltött következő randin kárpótolni fog ezért a félreértésért!
😊
Köszönöm szépen a választ bárkitől is jön jól jön 😁
Személy szerint nem csípem,ezt a "hívj fel a randi előtt" verziót.Ugye van olyan szituáció,amikor nem illik a telefonnal bíbelődni a hölgynek,hisz az aktuális vendéggel kell foglalkoznia.Ez ugye lehetetlen feladat,hogy egyszerre két fele figyeljen!Ha meg bejegyzett,akkor adja a címet és ott a helyszinen felhívom.
Bizalmi elven működik ez az üzletág.
Anitában én még bízok,hogy nem ilyen a hozzáállása.
Ez van.Nem lehet mindenkinek jó a hölgy.
Megbízható, kedves "kollégák" ajánlása nyomán hívtam fel tegnap az Anita (29) nevű hirdetőt, s ma délutánra kértem időpontot egy látogatásra. Fel is jegyezte, s kérte - a szokásos protokoll szerint - hogy félórával a megbeszélt időpont előtt hívjam majd, s erősítsem meg a látogatási szándékomat. Ezt én megtettem - VOLNA - s 35 perc alatt 6 vag 7 alkalommal hívtam, de a lány nem fogadta a hívásomat. Ez egy végtelenül inkorrekt eljárás, arra tudok gondolni, hogy a pénzéhség felülírta az ígéretét. Feltehetően egy rögtön érkező vendéget fogadott inkább és lesajnálta a megbeszélt előjegyzésemet.
Inkorrekt, átverős, lehúzós szolgáltatóból túlkínálat van városunkban, s igen sajnálatos, hogy egy rendesnek mondott lány is így bánik egy bejelentkező vendéggel.
Anita! Csak "megköszönni" tudom, hogy elcseszted a délutánomat, a mai nap hátra levő részére a hangulatomat.
Nem igazán értem mit is akarsz!
Értelmezd a hirdetést!
Sok bagarolt ettél, illetve nem az idén és nem a napon barnultál!
Van még kérdés?
Kézcsók! Nagyon örülök ! Hely-hely ha hamarabb jelentkezel............. puszi Z
Nándi Te szerencsés vagy, mert az indulásnál ott voltál, és azon kevés vendégek közé tartozol, akit Viki a bizalmába fogadott.
Így volt szerencséd meglátogatni ill. ha lehet akár máskor is elmenni hozzá..
Úgysem látogatod, add át nekem a jogot a hölgy felkereséséshez
Mint írva van "nem futószalagon" !! Nagyon figyel a hölgy a minőségre!
És mivel korlátozott időkeretben van jelen nem kell csodálkozni azon, hogy csak azokat fogadja akikkel Ő is jól érzi magát.
Aműgy nagyon csinos dekoratív Nő a Viki.
Bár nem tőllem de kaptál választ! :D
A hírdetés nem az újjaknak szól.Felesleges próbálkozni is.Én sem jártam szerencsével.Mi csak nézegethetjük,hogy vajon milyen nő lehet a drága Viki.Nem szagolhatjuk meg a tubáját.