Üzenőfal

BellAngel26 · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. május 07. 07:36

Kedves Vendégeim!

Vasárnap és Hétfőn nem leszek elérhető Pécsett!

Keddtől már várlak titeket!

Puszi

Professzor · Újonc (12 hozzászólás) · 2017. május 06. 08:17

Kedves meglévő és leendő vendégeim!Az eddig jól sikerült partykra való tekintettel ,ma este ismét szeretettel várunk a barátnőmmel.Pusszantás !Szép napot !

Törölt felhasználó · 2017. május 03. 11:55

Kedves Vendégeim ! 

Már csak péntek délutánig vagyok elérhető Szolnokon!

Várlak benneteket ugyanolyan odaadással, mint eddig 🤗😘

Csók ! 👄

Luca

Bianka2013 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. május 02. 18:16

Kedveskéim! PÉNTEK estig vagyok elérhető Győrben! Siess hozzám! ;-)

Szvetike · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. április 20. 19:45

SZEX LEGJOBB JÁTÉK A VILÁGON, CSAK TUDNI KELL JÓL JÁTSZANI!! LESZEL A JÁTSZÓTÁRSAM?? :-) HA IGEN , VÁRLAK SOK- SOK SZERETETTEL!! :-)   PUSZIM SZVETI!!

InKa · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. április 14. 14:10

KEDVES  TORZS, -es LEENDO VENDEGEIM!

UNNEPI RELAXRA INVITALLAK BENNETEKET, HETFO KIVETELEVEL!

PUSZI: InKa

Alíz70 · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. április 11. 18:07

Kedves Vendégeim!

Szerdán, csütörtökön nem leszek elérhető. Egy kellemesnek ígérkező szülinapi wellnes után pénteken 15 órától várom ismét a lazulni vágyó urakat. Üdv. Alíz

Ramona26 · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. április 11. 12:22

Sziasztok !szép napot mindenkinek 😘jo idő van a huncutkodáshoz😉😋

Momóka · Lelkes újonc (8 hozzászólás) · 2017. április 01. 12:59

Szép napot az uraknak!Ma is kedveő feltételekkel várlak titeket Győrben csinos othonomban!Puszim Linda

Fannyyy · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. március 24. 20:06

Sziasztok! 

Első alkalommal találtok meg Debrecenben ezen a hétvégén!! Várlak titeket egy felejthetetlen hancúrra, amibe akár barátnőm is csatlakozik hozzánk ;))) Pusziiiii

Alíz70 · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. március 22. 09:01

Sziasztok!

Szerdán és csütörtökön este 7-ig,  pénteken este 10-ig leszek, szombaton is elértek 9.00 - 16.00 óráig!

Olyan vendégeim  várom, akik szeretik a formásan teltebb negyvenes csajokat. Puszi! Alíz

Momóka · Lelkes újonc (8 hozzászólás) · 2017. március 13. 12:11

Szia!Linda vagyok,Győrben várom régi és leendő partnereimet egy kellemes kikapcsolódásra!Puszim az uraknak!

Ginababa · Lelkes újonc (52 hozzászólás) · 2017. március 10. 11:10

Sziasztok. Ma éjfélig vagyok elérhető. Uttana márcsak áprilisban tudtok meglátogatni. Köszönöm az eddigi kedvessegeteket. Csók Dorina Pécsről 

Sln · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. március 06. 20:53

Sziasztok drágáim! Zalaegerszegen elérhető vagyok ,nem tudok sokáig maradni sajnos ,de ha eljössz hozzám 2 eytrát szabadon választhatsz ajandékként 😉✌🏽️ Csók nektek ☺️

Selena😘

Momóka · Lelkes újonc (8 hozzászólás) · 2017. február 13. 10:16

Leszek Valnetin napkór a Valentinod!Gyere és kényeztessük egymást!Győrben diszkrét othonomban várlak sok szeretettel!Puszika!Linda

BeatrixAranykéz · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. január 29. 20:44

Drága Uraim!

RÉG JÁRTAM NÁLATOK, MOST HÉTFŐN ÉRKEZEM 01.30-ÁN! SOPRONBAN* REMÉLEM VAN AKI MÉG EMLÉKSZIK ÉS VÁRTOK??

HA SZAKSZERŰ KEDVES AKÁR EROTIKA MENTES ALAPOS ÁTGYÚRÁST SZERETNÉL NYUGODTAN KERESS,NE A TV.BŐL TANULTAM !

DE HA RELAXÁLNI KISZAKADN A MÓKUSKERÉKBŐL NÁLAM AZT IS MEGTEHETED!

ÉRÉZÉKI MASSZÁZSOM AMI A MINŐSÉGRŐL, VÁGYFOKOZÁSRÓL SZÓL MARABUTOLLAS ESZO-TANTRA VAGY SZEMÉLYRE IS SZABHATJUK.

EZ MIND MIND RŐAD SZÓL,

ÉLVEZD AZ ÉRINTÉSEMET.

OLVASS, ÉS FOGLALJ IDŐT HA SZERETNÉL MEGLÁTOGATNI!

ADDIG IS PUSSZ HATALMAS ÖLELÉS,

BEATRIX. 

Adlinka · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. január 27. 17:20

Szeretnék tájékoztatni minden kedves és jövő beli vendéget hogy, újra elérhető vagyok!:)  aki ismét kedvet kap hoztam az jelentkezzen!

Adiln💋

Törölt felhasználó · 2017. január 26. 17:24

Drága Vendégeim!

Továbbra is várlak titeket a megszokott kedvességemmel, odaadásommal. Hívjatok bátran mára még van szabad időpontom. Szeretnélek elvarázsolni gyengéd franciámmal, de még sok sok lehetőség. Részletekért hívj bátran! Puszi Nina💋🌼🌻

Marcsika · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. január 17. 21:47

Egy hétig vagyok Zalaegerszegen. Szetettel várlak nagyon hangulatos, diszkrét lakásomban, a Belváros közepén! Puszi Marcsika

Mandy21 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. január 16. 12:12

Sziasztok, szeretném közölni kedves vendégeimmel hogy nem vagyon elérhető jelenleg egy két hétig! Puszi szép napot mindenkinek

Téma indítva: 2010.02.25., 904 hozzászólás összesen