Üzenőfal

InKa · Újonc (0 hozzászólás) · 2016. november 25. 08:22

MA BLACK FRIDAY AKCIO!

Lorin · Újonc (0 hozzászólás) · 2016. november 24. 10:40

Kedves új és meglévő Vendégeim!

Már csak holnap este 19h-ig vagyunk elérhetőek Kecskeméten!

Puszi mindenkinek💋

Lorin & Luca

Törölt felhasználó · 2016. november 23. 19:46

Kedves Vendégeim ! 😊

Péntek este 19 h-ig leszek / leszünk elérhetőek Kecskeméten Lorinnal ! 🤗

Várlak benneteket ! 😘

Puszik 💋

Szofika · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. november 23. 11:21

Kedves vendégeim! Péntekig nem leszek elérhetö, megértéseteket köszönöm elöre is! Péntektöl szeretettel várok mindenkit! Puszi

Vera · Újonc (23 hozzászólás) · 2016. november 22. 19:24

Édeseim !

Mindenkitől elnézést kérek aki hozzám bejelentkezett illetve tervezte hogy meglátogat !

Rajtam kivűlálló okok miatt el kellett jönnöm a városotokból amit nagyon sajnálok mert már  voltam Nagykanizsán ,csupa jófej inteligens férfiak látogattak meg .

A hölgy akitől béreltem a helyet,Romina enyhén szólva inkorrekt volt !

Nagyon sajnálom és ígérem mihelyt találok normális lakást jelentkezem.

Millió puszi nektek !!!

Veronika

Barbyka00 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. november 18. 08:13

Drága SOPRONI Férfiak!

Még 2 napig várunk titeket Beatrix barátnőmmel.sok kedvességgel.érzékiséggel!!!

Várunk😉

Vera · Újonc (23 hozzászólás) · 2016. november 17. 17:50

Sziasztok !

A mai napon Lészi barátnőmmel várunk benneteket !!!

BeatrixAranykéz · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. november 16. 17:42

Drágáim!

Először vagyok a városban.sok szeretettel.kellemes igazi masszázsokkal és finom befejezéssel várlak!!

Remélem találkozunk

Csók

Momóka · Lelkes újonc (8 hozzászólás) · 2016. november 16. 11:07

SZÉP NAPOT AZ URAKNAK! A HÉTEN IS VÁROK MINDENKIT SOK-SOK SZERETETTEL SOK-SOK FINOMSÁGRA!

GYŐRBEN-TISZTA KÚLTURÁLT LAKÁSOMBAN!

KÖZELEG AZ ÜNNEP LEPD MEG MAGAD ÉN VELEM!!!CSÓK!

Mara34 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. november 14. 17:11

Sziasztok Szombathelyi férfiak!!!Jövő héten visszatérünk városotokba,röpke másfél év után egy kis időre ☺Várjuk szeretettel régi és új vendégeinket ☺Mara,Lészy

Vanessza25 · Újonc (0 hozzászólás) · 2016. november 14. 12:29

Hello sok szeretettek várlak ha most tudsz jönni saját lakásomon tudlak fogadni :)  ha egy érzéki meghitt szexre vagy akár vadabbra is vágsz :) keress bátran nem bánod meg a puncim nem bánt ne félj töle :) hívj bátran 

Lorin · Újonc (0 hozzászólás) · 2016. november 10. 13:21

kedves Uraim! 

Már csak holnap délután 16 h-ig leszünk Szolnokon Luca barátnőmmel! Várunk bennetek szeretettel!!! 💋💋💋💋

Puszillak titeket

Lorin💖

Vanessza25 · Újonc (0 hozzászólás) · 2016. november 10. 11:34

Kedves rosszlány vár!
25 éves független lány saját lakásban vár téged hogy,.ellazítson fél,egy akár több órára esetlegesen SOS lehetőséggel.
Ha szereted az izgató,igazi érzéki mély torkos franciát akkor nálam a helyed! ;) Nálam nincs csalódás,nincs TP,én egy végtelenül türelmes de angyalian édes szeximádó lány vagyok,aki szereti ha kényeztethet,és ha egyaránt kényeztetik.A nap 24-órájában elérhetsz,akár azonnal is fogadlak ha kedvet kaptál egy kis hancurra,vagy éppen egy kis pihenésre vágysz. Tőlem nem távozhatsz elégedetlenül minden vágyad kielégítem bőséges lehetőségeimmel,melyek közül mindegyiket imádom ;)
BEJELENTKEZNI félórával hamarabb ajánlott!
Késés esetén, ha NEM jelezed akkor 5 perc után a randinkat tárgytalannak tekintem!!
Tiszteljetek meg számkijelzéssel, "hiszen nem kezdhetjük a randinkat bizalmatlansággal" a hívásokat csak én fogadom és diszkréten kezelem.
Amennyiben nem érsz el, akkor foglalt vagyok, ezért kérlek hívj később vagy küldj egy SMS-t, 1-szer diszkréten visszacsörgetlek. Diszkrécióm 100%-os!(Nem vagyok zaklató tipus).

Vanessza25 · Újonc (0 hozzászólás) · 2016. november 09. 11:55

Üdv Uraim :) Nagyon sok szeretettel várlak ma titeket saját lakásomban Ramocsaházán ma este 11-ig :) Felejtetetlen élményben lesz részed ha engem választasz :) Puszi!! :)Látogass meg bátran nem bánod meg :)

Törölt felhasználó · 2016. november 08. 04:21

Tisztelt Uraim! 😊

Ezen a héten (péntek kora délutánig) Szolnokon leszek/leszünk elérhetőek! 

Most először látogattam el ebbe a városba...

Szerda reggeltől Lorin Barátnőmmel (is) tudlak fogadni,  ha szeretnéd kipróbálni két lánnyal 😈🔞💯✔ℹ💭💬

Ha úgy döntöttél,  hogy kipróbálod,  milyen, mikor két csinos lány kényeztet egyszerre, garantált éles lezbit láthatsz Tőlünk hálánk jeléül...❗❕

Ha felkeltettem az érdeklődésedet,  nincs más hátra csörgess meg....😘

Mivel elég elfoglalt vagyok napközben,  kérlek légy türelmes,  ha nem venném fel a telefont,  kérlek próbálkozz többször...☝🤗

Várlak,  illetve szerda reggeltől, már várunk Benneteket, egy kellemes kikapcsolódásra 😉😈🆒

Puszik 💋

Luca

Valeri · Lelkes újonc (6 hozzászólás) · 2016. október 28. 19:04

Elértek  egész  ünnepek alatt is.;) puszi  Valeri

Momóka · Lelkes újonc (8 hozzászólás) · 2016. október 28. 09:09

Kedves Régi és leendő partnereim!Várlak titeket angulatos magánlakásomban egy finom érzéki kikapsolódása!Gyere és kényeztetlek!--"Csók!

doktornő · Újonc (0 hozzászólás) · 2016. október 27. 13:47

Minden kedves Látogatónak és Hirdetőnek kellemes HALLOWEENT Kívánok szeretettel :)

doktornő · Újonc (0 hozzászólás) · 2016. október 27. 13:44

SZIASZTOK!

HA BÁRMILYEN SZEXUÁLIS JELLEGŰ  PROBLÉMÁD VAN SOK SZERETETTEL VÁRLAK TERÁPIÁIMMAL 100 %-os  SIKER. A HOSSZÚ HÉTVÉGÉN IS VAGYOK. ELŐZETES IDŐPONT EGYZETETÉS SZÁMKIJELZÉSSEL

Dr. Bahrehmad Carmelitta

pszichológus, szexológus, szex terapeuta, szexuálpszichológus, tini, pár, család, mature terapeuta, életmód-életvezetési tanácsadó, online szex tanfolyam oktató

Lorin · Újonc (0 hozzászólás) · 2016. október 23. 21:34

Drága Vendégeim!

Oktober 24-28-ig Hévízen várlak szeretettel benneteket ,természetesen Luca barátnőmmel is ,ha szeretnétek a kettős kényeztetést! A bejelentkezés ,felvilágosítás kizárólag telefonon történhet meg.Várom régi és természetesen új és lelkes vendégeimet.

Szép estét nektek!

Millio puszi

Lorin

Téma indítva: 2010.02.25., 904 hozzászólás összesen