Üzenőfal

Barbi-nurse · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. március 07. 11:34

Sziasztok!

Én kifejezetten örülök,hogy létre jött a fórum,ugyanis remélhetőleg kiszűrhetőek lesznek azok a lányok,akik nem a saját képeikkel vannak ezen az oldalon.Van egy ezzel megegyező oldal,melyről azt hallom,hogy egyre rosszabb,"két fillért nem ér",és megmondom őszintén én is így látom,viszont a VL.nagyon jó,leg.is jó volt eddig és az is maradhatna amennyiben nem "fajulnának" el a "dolgok"(értem ezalatt a kamu,valótlan hírdetéseket,nem saját képpel ellátva stb.)

Az Uraknak pedig annyit üzennék,hogy ha 1-1 hírdetőnél nem engedélyezett a vélemények írása,akkor itt a lehetőség arra,hogy közzé tegyék!!!

Természetesen nem csak a negatív véleményeket értem,hiszen magamról tudom,hogy örömet okoz amikor olvasom a rólam írt véleményeket is,amit itt is szeretnék megköszönni azoknak,akik olyan jókat írtak rólam:-)

Igyekszem,hiszen úgy gondolom oda-vissza alapon tud csak működni a "dolog".

További szép napot kívánok Mindenkinek!!!!

Törölt felhasználó · 2010. március 04. 23:17

Krisztina és barátja néven vagyunk hirdetve ..miskolci fiatal pár vagyunk szeretnénk mindenkit tudatni arrol hogy március 12-dike után nem 10 orátol leszün este 10 ig hanem 17 orátol hajnal 2 ig.megértéseteket elölre is köszönjük.Krisztina és Jani.

Törölt felhasználó · 2010. március 04. 18:25

Senki ne foglalkozzon ezzel az úrral,  tel.30-5760150.

Törölt felhasználó · 2010. március 01. 08:26

Sziasztok kedves  vendégek!Várlak  benneteket továbbra is szeretettel!Remélem hasznos  lesz  ez a funkció mindenki számára!Puszi!Erika42

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. február 25. 13:06

Oldalunk Hirdetői küldhetnek itt információkat egymásnak, partnereiknek, az oldal látogatóinak, illetve tehetnek közzé többeket érintő információkat.

Téma indítva: 2010.02.25., 905 hozzászólás összesen