De,sajnos van, sajna ilyen korszakot élünk itt komám setét Szabolcsban. Igyál inkább egy jó szatmári szilvát, és küldj utána egy pofa sört. Egyenlőre jobban jársz.....szerintem...
De,sajnos van, sajna ilyen korszakot élünk itt komám setét Szabolcsban. Igyál inkább egy jó szatmári szilvát, és küldj utána egy pofa sört. Egyenlőre jobban jársz.....szerintem...
Sziasztok! Kendy ről mi a véleményetek?
Komám úgy ragaszkodsz Ehhez az Amira témához mint kutyasz@r a recésbakancshoz 😀 De lehet te vagy az edzője
Az viszont nem mindegy hogy mit vesznek le üresre! Az erszényt vagy a zacsit?
Nem baj, ha nem teljesen roma, csak legyen korrekt.
KÖSZÖNÖM E kedves sorokat!!Hamarosan újra találkozunk!Szép Napot kívánok mindenkinek!
Nekem mindegy lenne! Csak vegyen már le valaki üresre! :-D De szívesen el mennék én is egy roma csajszihoz az biztos! Vagy akár egy jó fél roma csajszihoz is!
Nem rólad volt szó😊Nem tudok rólad véleményt nyílvánítani mivel nem jártam nálad😊azért mert valakinek nincs profilképe annak lehet számos oka😊De hidd el a néhány év alatt megfordultam rengeteg hölgynél,tehát a véleményeket tapasztalatból mondom és nem halandzsa😀
Teljesen roma lany vagy jo a fél roma csajszi is??
Várok minden kedves úriembert , ebben a csodás napos időben , sok szeretettel egésznap , mivel a jövőhéten valószínű nem leszek elérhető.
Ha egy kis kikapcsolódásra vágynátok, keressetek bizalommal, mai napon elérhető leszek😘
Ragyogó napot kívánok mindenkinek ! ☺️
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni. Én egy megbízható roma lányt keresek, akinél nem a lehúzás, hanem a korrekt vendéglátás a fontos. Ha tudtok ilyen lányt és segítenétek, azt megköszönném.
Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyháza Sóstón várom kedves vendégeimet Non-Stop ,👄
Előzményt lekövetve, Dóriról volt szó.😘
Köszönöm hogy szóltál kedves, csak már hozzá szoktam hogy általába én vagyok a téma … most kivételesen nem, de pár nap és megint én leszek, csak a szokásos ☺️
Kedves Hanna!
A makktársak nem rólad írtak, hanem Dóri 25 nevű hirdetőről.
Én nem túl beszédes? Már erről levágom hogy hazugság🤣
Nálam beszédesebbet nem igen találni 😄😆
Hozzá álásom nem távolság tartó! Ez egy szolgáltatás , én úgy fogadom a vendégeimet, hogy azt érezzék mintha már rég ismernénk egymást , ne érezze magát kellemetlenül . Pont az ellenkezője amit ti leírtok , de ezt úgyis azok a vendégeim tudják, akik jártak is nálam, és nem halandzsákat irkálnak rólam . Nem tudom mire megy ki a játék de ez már több mint sok az biztos. Azt hiszitek ha ti beírtok minden hülyeséget rólam ami nem a valóságot fedi hogy én távolság tartó vagyok csak azért hogy ne jöjjön el hozzám senki akkor nagy tévedésbe vagytok ! Nem egy , nem kettő vendégem mondta már , hogy ez már tényleg furcsa hogy rólam van mindig a téma! Nem kell hozzám jönni ha nem tetszett a ti állítólagosan leírt hozzá állásom és kész ! Szerintem sincs jobb dolga egy profilképtelen , nick name-s emberkének, mint sem mást engem ocsmárolni már hetek óta.! 🤦
Köszönöm Szépen várni foglak még puszi neked!☺️
Az újoncok háborúja
Ugyan ezt tudnám megfogalmazni én is!Képek alapján sokkal többet vártam,nincs plussz kiló és ilyenek…cicik nagyon rendben vannak(ez az 1 biztos),más pozítivumot nem tudok,lakás rendben, távolságtartó volt és velem sem túl beszédes!
Nem éreztem magam átverve megcsinálta a dolgát, de semmi plussz
nekem egyszeri alkalom
Zitával nehéz egy lapon említeni jelenleg bárkit a mezőnyben, nagyon magasra teszi Zita a lécet!😊