Hát vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. A képei nagyon jók. Túl jók.. Barátnő feelinget ne várj. Legalább is velem elég távolságtartó volt. Nem egy Zita stílus.. Átverni nem fog, de szerelmes sem leszel. Szerintem.
Hát vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. A képei nagyon jók. Túl jók.. Barátnő feelinget ne várj. Legalább is velem elég távolságtartó volt. Nem egy Zita stílus.. Átverni nem fog, de szerelmes sem leszel. Szerintem.
Magam jártam a Hanna ügy végére!
Azt kell, hogy mondjam TOP a kiscsaj!
Dögös tini külső és remek hozzáállás,
és az a selymes bőr, ilyet nagyon ritkán tapasztalni
szinte el sem akartam engedni! 😋😁
Én tuti megyek még! 😘
Sziasztok! A szőke Dóri 25-nél járt valaki mostanában? Tudnátok egy kis infóval szolgálni róla? Jöhet privátban is. Köszi előre is a válaszokat!
Szia ! Azért kerdeztem mert van Millio telefonszáma és nem tudom melyiken lehet elérni vagy egyáltalán csinálja e , mert nem volt rossz . Kar hogy bekapta a legyet . Mondjuk nyeli mint kacsa a nokedlit :)
Ezt szépen meg fogalmaztad Staffi. Ha valamire nem érkezik válasz először, valószínűleg nem is fog. De érdekes hogy egy hírdető kérdezi,hogy mi van Amirával! Sokan azt mondták,hogy bekapta a legyet. Na de ki tudja! Ebben a szakmában meg esik az ilyen :- D
Van négy darab hozzászólasod az mind csak Amira,Amira,Amira es Amira... ha ennyire "Amira fan vagy" ,hogy az istenbe nem éred el?? Ha nem hirdet akkor lehet nem melozik, vagy lehet fogad törzsvendeget akkor is ha nem hirdet.... de ha te törzsvendegje vagy akkor elérhetnéd ilyenkor is... annyira oda vagy érte akkor kérj tőle privát elérhetőséget.... ha bízik benned akkor megadja ha nem akkor felesleges aggódnod majd ha hirdet akkor eléred telon.... akkor csak egy vagy neki a sok vendégje közül....
Sziasztok! Amirárol valaki tud valamit ? Jó szolgáltató pedig !
Sziasztok. Latihoz volt már valakinek szerencséje?
Kérdezz mi érdekelne?
Kállói út környékén családi házban van. Sem a házat sem a hirdetőt sem sikerült megnézi belülről. A látványtól nem elmentem, hanem eljöttem, de nem a ház nem tetszett...
Engem is érdekelne
Sziasztok! Alisa28-ról van valakinek infója?
Engem is érdekelne Emma26! :)
Emma26 ki volt? Infó jöhet privátba is.
Szia!
Régebben jártam hozzá, akkor még más néven hirdetett!
Azóta felszaladt 1-2 kiló, de még mindig nagyon dögös!
Extrái nincsenek, de érti a dolgát és lehet döngetni rendesen!
És a külső tényleg nagyon ott van!
Remélem sokáig marad!
Negatív reklám is reklám!
Én tuti elkaplak egyszer! 😅😁🤭
Névtelen, profiltalan, emberek mogott nem tudhatja senki ki áll .. írhatja még az is aki még nem is volt nálam, vagy esetleg aki ki akar túrni :) … mindegy az biztos, hogy olyan negatívakat írnak le rólam ami a 3 negyede nem fedi a valóságot ! Lehet nyugodtan itt hazudgálni meg rámszállni, ezzel csak nagyobb nézettséget és több vendéget szerzek, hogy rólam van mindig a téma, még csak kiváncsiságból is ellátogatnak hozzám. Puszi 😊
Sziasztok ! Amirával 27 mi lett hogy nem látni a hirdetést ? Valaki tud róla valamit? Vasvari streeten rendelt . Privatba is jöhet info . Hiányzik nagyon .
Huh de fel tudjátok b.s.ni az agyam..
Ha elmész autókozmetikába, kifizeted azt, de foltos marad az autó. Érdekel téged hogy pont aznap a “mester” miért nem tudta a kocsidat rendbe hozni? Nem. kivered a hisztit? Ki.
Akkor miért más szolgáltatásnál “be kell nyelni” a minőségtelen munkát? Dehogy kell.
10 éves, 1 éves vagy 1 napos regisztrációval…mit számit? Nem volt megelégedve, leirta.
Sziasztok!
Adelin (23) szeretném meglátogatni, elég szép lány.
Van esetleg valakinek valami tapasztalata róla?