Szexpartner fórum nyíregyháza

Nyíregyházi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2011. július 13. 19:50

Sehogy. :)

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 13. 20:34

Szia!

Én se találtam meg, de akkor mi a túró a bal felső sarokban, hogy üzeneteim?

Törölt felhasználó · 2011. július 13. 20:38

Az a hirdetőké, de lehet, hogy a fórumozóknak is van. A Szerkesztőséggel lehet levelezni.

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. július 13. 21:18

Aham. Kössz!:)

Gina37 · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. július 13. 21:36

Szia Candym!  Probaltalak hivni, de nem sikerult. Kerlek csorrgess meg ha raersz! Szeretnem folytatni veled a dumcsizast, tudod ahol a multkor abbahagytuk! Leakartal beszelni valamirol, emlekszel? Sajnos akkor mar nem volt idom, hogy meghallgassalak. Fontos lenne errol beszelnunk, mert hamarosan aktualis lesz a dolog. Szeretnem a velemenyedet kerni a temaban.  Koszonom a lélekepítő irasodat, borzasztoan jol esett!           Puszillak!!                                                                                                                                  

freddy · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2011. július 13. 22:19

Korábban már lemondtam Gináról, mert nem sikerült elérnem, de most adok magamnak egy utolsó esélyt vele. Ha tényleg abbahagyja szomorú lennék, hogy nem lehettem az egyik legjobb nővel a városban. Csupa jót hallottam róla, szeretném élvezni is. Merész húzással kivárom a pillanatot és egyszer de hosszasan megcsörgetem, remélem szerencsém lesz. Régebben sajnos a félóránkénti folyamatos hivogatás nekem nem vált be. Talán majd most. :) mindent bele, drukkolok magamnak.

tekergő39 · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. július 13. 22:20

Szia Gina37 hamar megjártad Tokajt.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 13. 23:09

Na! Elvtársak!

"A nemzetközi helyzet egyre jobban fokozódik!" Keményen nekimentetek missionnak, de frankón le is írta az igazságot. Megírtam, akinek nem inge ne vegye magára. A baj a ***moderálva***van, legtöbbször. Már azt is írtam, hogy ha felmegyek nyiregyig, akkor azt kapjam már ami a hírdetésben szerepelt. Sajnos itt elég szegényes az étlap, mivel a 80%-a kamu, a maradék meg csak 2-3 fajta választást hagy.

Szal. azzal kell főzni ami van, én is azért mentem el Cleo-hoz hogy végre egy igazi kis csinibabával legyek, de annyira nem jött át, a viselkedése hagy kivetni valót. Úgyhogy marad a próbálkozgatás, hátha valaki elnyeri a tetszésemet.

Apropó! Nem tud ajánlani valaki egy nem itt hírdető lányt. Vékony, fiatal, gyerektelen. Megköszönném. Régebben az a hír járta hogy egyes fősulis lányok csinálnak ilyesmit. Erről tud valaki valamit?

Maradok tisztelettel!

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 14. 17:31

Fütyülős!! Köszönm szépen,hogy kiálsz melettem!!  Rendes tőled...Már amugy sem volt kedvem vitatkozni ezekel a fatöküekkel... Könyörögnek itt a lányoknak, nemhogy barátnőt keresnének maguknak..  Olyan nevetséges

freddy · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2011. július 14. 19:04

A hirdetőknek szerintem nem kötelező nyilvánosan email címet megadni, mert nem látom mindenkinél. Ha viszont kiírja valaki, vegye már a fáradtságot válaszolni, értelmesen, korrekten. Ebből is leszűrhető ki intézi maga a dolgait és ki az akit a management nyom. Egy tipp: ha van email írjunk és korrekt válasz esetén esélyes, egyébként kerülendő kategória. Tisztelet a kivételnek, például Edit, Lilla ... aki nem hiszi próbálja ki, ez ingyen van.

freddy · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2011. július 14. 19:07

Lassan a vége a ribizli szezonnak, mindenki csak számkijelzett hívást fogad. Talán ha megcsappan a forgalom, akkor majd én is bejutok valakihez, de erre legalább igaz, hogy bátraké a szerencse.

Törölt felhasználó · 2011. július 14. 20:39

Roxi 19 éves, Liza 18 éves, Kitti 23 éves róluk ki mit tud?

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2011. július 14. 20:44

Hát barátom, én a helyedben rászánnám azt a plusz ***moderálva***, és inkább átmennék debrőbe.

Nézegettem az ottani lányokat, és a kommenteket. Ég, és föld a két megye ***moderálva***minőségben.

Konkrétan az ott elérhető fiatal lányokra gondolok. Itt már senki nincs, sajnos az ínyemre. :((((

Ezt NE KÜLD MODERÁLÁSRA!!!

Mira22 · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. július 15. 13:44

Sziasztok!

Szeretném tudatni kedves régi és új partnereimmel, hogy ma vagyok utoljára elérhető!
Aki szeretne meglátogatni, az ma még megteheti!
Puszi:Mira

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2011. július 15. 15:30

hello mindenkinek tegnap voltam virág nevezetü csajnál aki egy magyar nönek van feltüntetve de valójában egy cigány lány aki csúnyán lehuzza azokat akik hozzá mennek én ***moderálva*** és megkért hogy menjek a méreg akkor volt bennem amikor megtudtam hogy csak ***moderálva*** többet én hozzá nem megyek és nem ajánlom sekinek sem.

ui:vigyázzatok magatokra ha nem az a lány fogad titeket akihez mentetek akkor nem vagytok kötelesek ott maradni és ha pampog a kiss csaj hogy majd igy meg úgy elintéznek a barátai te meg mond meg neki jól van én meg rád hivom a rendöröket és öket biztosan érdekili majd hogy itt mi folyik.

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 15. 16:37

Gergely!!  A képeken is látszik,hogy egy ***moderálva***!! Mi a francnak kell hozzá menni, mikor régen Dalma néven futott, és akkor is sokan panaszkodtak rá! ***moderálva***

mission · Lelkes újonc (89 hozzászólás) · 2011. július 15. 16:39

Baszod ha velem csinálnák ezt meg, nem usznák meg szó nélkül..Szétverném a házukat egy baltával..simán visszamennék, oszt az ajtót is szerte szét basznám nekik.

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2011. július 15. 19:58

hello valaki nem tud valamit dorcikáról idén februárban még voltam nála 2-szer azután teljes mértékben megszünt létezni vagy más néven fut?

meg tud valaki megbizható lányt ajánlani akihez érdemes elmenni és nem fog becsapni és lenyulni?

elöre is köszönöm Gergely

Törölt felhasználó · 2011. július 15. 20:29

Fütyülős nem tudom nekem jött-e e ez a válasz, de ne haragudj de ezzel a válasszal nem lettem kisegítve. Roxi 19 érdekelne engem ha valaki valami konrktéat tud írja le köszönöm.

Gergely · Lelkes újonc (88 hozzászólás) · 2011. július 15. 20:36

lenne még egy kérdésem a hozzá szólást hogy lehet megnézni?

Téma indítva: 2010.02.25., 17386 hozzászólás összesen