Minek a mondat végére az hogy puszika? Normálisan nem lehet beszélni? Mindenkit puszikálsz? Ááááá
Minek a mondat végére az hogy puszika? Normálisan nem lehet beszélni? Mindenkit puszikálsz? Ááááá
Annyra okosnak hiszed magad, már az első ki írásodól tudtam hogy te vagy konkurens :) az utóbival végképp el árultad magadat ha nem tetszik valami tudod hogy hol lakom már többször jártál itt :)
puszika vágod
Konkurencia???Hisz te hirdetsz marcaliba meg Nóri akit B.keresztúron van,de amugy marcaliba akit most nem látok.Mixeres a konkurencia????Kitalálta,hogy mit csinálsz-csináltok??
Sziasztok!
A kedves és mélyen tisztelt konkurenciának üzenem legyen szíves befejezni a hazudozást és áskálodást.Ha valami nem tetszik azt a szemembe és ne itt!!
Puszi:Szilvi
Jaj, szóval a 'kaposváripár' az. :)
Én régebben jártam Szilvinél, tőlem soha nem lopott semmit. Sőt nagyon elégedett voltam Vele.
Aki lehúzott Marcaliban az Suzy volt, aki már több néven hirdetett.
Nagyon vigyázzatok Szilvivel MarcalibolVagy nem is tudom,hogy hivjam hisz a napokban volt már egy pár neve!!!!!.ELLOPJA a PÉNZT!!!OLvasátok el a negativ tapasztalatoknál mixeres is hogy járt vele!
Most Látom csak hogy Alice van már. A városban azt hallottam volt némi nemi probléma a lányoknál. ebből adódóan minden makktárs ügyeljen a biztonságra!!!!!!!!!!!! ja üdvözöllek Alice. Kereslek!
Alicét már rég éreztem én is. már vágynék rá. merre vagy Alice?
Helló! Én ma voltam Zoé-nál és nagyon jó volt vele! Rögtön beindul tőle az ember! A bőre finom, selymes, tapintása kellemes, jó volt tapogatni, puszilni!! Isteni volt a lovaglása, utána előlről nem is bírtam sokáig! Ez a lány egy kincs! Vigyázni rá, még nagyon fiatal, de nagyon jó vele lenni!! És beszélgetni is lehet vele, ami plusz pont!! Köszönöm neki!!
volt már valaki zoé-nál?
a képek alapján isteni de vajon milyen ,lehet a szexben?
Sziasztok! Magasbarnánál volt valaki?
Anitával egy kéróban dolgozik. Mindkettőt jól ismerem. Anita eléggé kiégett az elmúlt évek alatt, de mint igazi profi, mindig hozza a megszokott magas szívonalát. Barbarában csalódtam. Olyan tessék-lássék munkát végez.
küldtem privit.
Régebben voltál nála? Van tapasztalatod róla? Érdemes meglátogatni? köszi. a tel száma 70-es és667-re végződik elmondása szerint 30 feletti a kora. Azért írom, hogy egyről beszélünk-e. Csak a somogyiba találtam a hirdetését a neten nem találtam. Állítólag hárman vannak egy lakásba csajok. Köszi
Miután elvitték Kaposvárról, Miskolcon hirdették. Azóta nem kísértem sorsát figyelemmel. Egyrészt nem érdekel, másrészt amióta a konkurens fórum Kaposvár topikja megszűnt, az apróhirdetéseket se nézem. Ott hirdették. A névről és a helyesírási hibákról felismertem.
Lányfüggő! Tudsz valami infot Gina nevü hölgyröl? köszi
18-20 éves vékony lányt nincs kaposváron.
Szia! Én voltam Zsófinál (38) Kaposváron. Az első 1-2 alkalommal "csak" a fr-ig jutottam el, mert annyira tökéletes a franciája. Most már rendszeres vendége vagyok, és még mindig ugyanolyan tökéletes, finom, gyengéd,ügyes, kedves, a szexben is kiváló. Mindig sajnálom, amikor az időm lejár, mert annyira jól érzem magam nála. Egyszerű környezet, de tiszta, rendezett. FONTOS! Nem lenyúlós! Megbízható! MÉG VALAMI! Valóban Ő van a képen! Mindenkinek bátran tudom ajánlani aki Kaposváron átutazik, vagy netán kaposvári. A teste egy kis finom vékonyság, melyet félve fogsz meg, de roppant ügyes, energikus. Volt Kaposváron olyan lány, akihez ezelőtt jártam, de most Zsófi a prím!!!! Merem ajánlani.
Kidrült, hogy Jázmin kölcsön adta a telefonját valakinek amig nem dolgozott. A másik hölgyet Szandrának hívják, Jázmin semmit sem tudott az egészről. Mindenki vonja le a következtetéseket.