Sziasztok! Van itt olyan csajszi, akin kipróbálhatnám az öklözést (fisting)? Én 33 éves pasi, 186cm, 90 kg, átlagos testalkat, nem nagy kéz. :) Ha valaki tud valamit, kérem írjon ide: ***moderálva*** Köszönöm!! ***moderálva***
Szexpartner fórum kaposvár
Kaposvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
mynewlife · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. november 06. 17:47
Törölt felhasználó · 2013. november 05. 18:33
Ami itt a kaposvári fórumon megy,az már több,mint szánalmas. :D Az elején még elszórakoztatott,de most már egyre inkább nem... Minősíti azokat az embereket,akik ezt ennyire lerontották.
Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. november 05. 16:52
Van aki nem csak alááll a pofonfának,de jól meg is rázza:D
Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. november 05. 16:50
Ég és föld a különbség:) mármint Szfv részére
Fehér · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2013. november 05. 16:43
Pontosan,a szöveg Gabié Fehérvárról és már más is használta pl Kecskeméten az egyik lány.Akkor a Gabinak szóltam először most a másolónak.Amúgy nem konkurencia vagyok hanem én vagyok az egyik ápolt úriember a társaimmal együtt akikre a hirdető lányok várnak.
Hahh · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. november 05. 16:35
Hi!Kaposváron jó masszőzt tudtok ajánlani?
Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. november 05. 16:19
Tényleg,dettó ugyanaz a szöveg!
noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. november 05. 15:59
Egyebkent tényleg loptad a szöveget,Gabi-Székesfehervar.Hacsak nem te vagy ő is,akkor persze nem.
Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. november 05. 15:29
Honnan lett lopva?
Törölt felhasználó · 2013. november 05. 12:26
Milyen érdekes új registráció +negativ beszólás szegény konkurencia ,már megint dolgozik !! Saját szövegem nem lopott ,de ha úgy gondolod ám legyen ! Mondjuk hidegen hagy be irogatásotok föleg tudom maga ki irja be :))
gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. november 05. 11:41
Éppen sütöm a pizzám!!!!!!!!!!!! Ez azért sokkal jobb téma, mint alapban ami mostanában itt megy! :DDDDD
Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. november 05. 07:33
Mondhatod annak,akinek stílusa sincs.Mindenesetre a át írva is a szöveg a kocsma FILLINGERT árasztja.
Fehér · Lelkes újonc (64 hozzászólás) · 2013. november 05. 06:34
Nem szép dolog másik lány hirdetés szövegét egy az egyben lemásolni és azt használni saját helyett.Le kéne azt venni és saját szöveget írni.
Törölt felhasználó · 2013. november 04. 19:15
Évica tetszik valami??
laci76 · Újonc (37 hozzászólás) · 2013. november 04. 17:18
Kirát ha vándor madárnak is írjátok, ettől függetlenül finom, odaadó csaj volt velem. Kétszer voltam nála, nem bántam meg! :)
Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. november 04. 17:07
Basszus ezen a "fillingeren" reggel óta röhögünk.De már a szóhasználaba is beépítettük,hogy jobban derüljünk pl "viselkedj fillingeresen" , "fillingeresen vidd le a szemetet" .
Nap poénja.
KaposváriVándor · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. november 04. 16:48
Szia Kedves Bubu 80!Bejelentet lakcimem Kaposváron van,vagy is,nem átutazoba voltam hanem haza mentem!!!A vándor madár cimszó sem jelemzö rám,miurtán több éve vagyok egy városba,saját lakásba!!!Egyedül élek strici mentes az életem,str*cije a pritiv önállótlan lánynak van!!!Nem találtam a hozzám hason képeket,egy színü falat ez sem stimel velem kapcsolatba!!!Mindenkinek szép napot valoszinü Decemberbe haza megyek,a saját lakásomba ami pasi mentes!!!Sziasztok!!!!
rocco14 · Újonc (38 hozzászólás) · 2013. november 04. 15:42
Egyetértek mármint amit a jó pr*st*tuáltról írsz!
zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2013. november 04. 09:43
:DDD Ő az a lány, aki "szőke csaj" néven szokott ide írogatni, legutóbb Jázmin néven hiretett.
Sherlock14 · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. november 04. 09:10
Évica, ahogy a többi férfitársam is leírta ezen vándormadarak véletlenül sem azért költözködnek, mert akkora igény van rájuk országszerte mintha minimum ők lennének Miley Cyrus, ezt legfeljebb ők szeretnék így előadni. Mennek ahol éppen a több pénzt remélik, vagy iszkolnak valahonnan, ahol már forró a lábuk alatt a talaj.
Amúgy egy órája fetrengve nyerítünk az egyik apróhirdetésen, melyben egy nagyon igényes lány barátnő-fillingert ígér, és nagyjából a sarki kocsma hangulatában olyan szavakat használ mint numera, piás, stb. Tudjuk hogy adott hölgy az x+1. nevét használja éppen, nem is bántanám, de olyan szó hogy fillinger nincsen. What does it mean???? :DDDDDD
A barátnő-érzés szép magyar kifejezés, ha meg már englishkedünk, akkor feeling a helyes írása a szónak. Adott hirdetés minden marketingesnek kötelező negatívum, ever! :D