Szia!Most hirdett egy Kamilla nevű lány Nagyatád apróban ő lenne az elvileg Berzencei.Válaszod előre is köszi Szia
Szia!Most hirdett egy Kamilla nevű lány Nagyatád apróban ő lenne az elvileg Berzencei.Válaszod előre is köszi Szia
Üdv mindenkinek!
Kiara nevű hirdető Nagyatádon hirdet,de 2településsel odébb található kerülendő.
Lehúzos a hölgy pénzt el teszi, és pont.
Újabb rossz tapasztalatot szereztem.
Ne járjon más is így.
Dorina 24 ma Emily 24 lett 6 nap után!Állandóan villog a zöld ikon helye sincs lefogadom vendége sincs!A tarifa az gondolom magas így is!Nem látja be nem itt van a helye!
Dorina 24 ma váltott nevet Dior 23-ról 9 nap után!!!!!Hihetetlen,hogy miért lehet változatlan hirdetéssel neveket váltani hetente!Hát erre van ez az oldal?Hol van a cenzúra???
Felettéb beszédes, hogy régóta jelen van de egy kib..tt vélemény sincs róla...
Sziasztok fiúk!Dior 23 kerülendő!Épp ma váltott nevet vagy huszadszorra 1 év alatt volt Vivike 22!Nem veszi magát észre,hogy nem itt van a helye!Vagy pocsék amit csinál vagy lehúzos vagy mindkettő,de oka van a gyakori névváltásnak!A sablon szöveg nem változik sosem!
Tud valaki infót adni a Mezőcsokonyai Gertrúdról / Cica/
Naomi nem dolgozik már,,befejezte azt mondta
Kaposvári Naomiról lenne szó csak ez lemaradt.
Sziasztok!Naomiról tud valaki valamit elég hosszú ideig az apró hirdetésben hirdetett,majd utána lett több képes hirdetése egy hete.Majd egyszer csak eltünt a hirdetései.Esetleg ha valaki tud valamit előre megköszöném.Sziasztok.
Sziasztok Johanna24 Marcaliban milyen volt már vele valaki mik a tapasztalatok
Sziasztok!
Naomirol valaki tud infót adni??
Szép arcú? Milyen a hozzáállásaa dolgokhoz?
Alakja milyen?
Sziasztok érdeklődnék Éviről van valami tapasztalat?
Üdv, Kamerad,
hát igen, közös imádatunk tárgya a negyvenes évei elején jár, ha gyereket akar, akkor most van a vállalhatósági határon. Az Úristen áldása legyen a Szépségen, mert megérdemli.
De ábrándozni azért kell, mert ha a régi jó időket nem felejtjük el, akkor azok újra ránk köszönhetnek.
Kedves Sógorom ! Ne ábrándozzál, mert azt már régen megmondták, hogy az ábrándozás az élet megrontója.Örülj neki, hogy /érzésem szerint/, most talán jó úton jár.
Egyébként szerinted hogy bírna ki most
már lassan egy évet, ahogy írtad "normális" férfi nélkül?
Igen, igazad van, de én egy önző dög vagyok, aki nagyon szeretett vele lenni, és alig várja, hogy újra elérhető legyen.
Különben a férfinem szégyene, hogy ezt a jó nőt egyetlen normális hím sem markolta fel, nem vonszolta oltár elé, és nem gyártott neki 4-5 gyereket.
Sziasztok! Nekem csak három különböző telószámom van,de hála Isten egyiken sem lehet elérni. Sokat beszélgettünk, és nekem az a meggyőződésem, hogy Ő nem ide való.
Ezzel egyáltalán nem a többi szolgáltatót szeretném leminősíteni, hanem inkább őt felmagasztalni.Bár nagyon fáj, de remélem hogy a csalódásai után megtalálja az igazi utat, amit
kijelölt a sors a számára. Ha mégis visszatérne, ami persze előfordulhat, az szerintem számunkra öröm, számára egy újabb csalódás végjátéka lehet. Úgyhogy akkor fogadjátok kellő
tisztelettel és határtalan szeretettel
Nem azért kaptam tőle magánszámot, hogy terjesszem. Ezt én megtiszteltetésnek érzem, nem élhetek vele vissza.
Ne zaklasd a Királynőt! Ha szabin van, hát ott van. Majd ha visszatér, úgyis megtudjuk.
Köszönöm az infót ! Esetleg privátban eltudod küldeni a számát ?