Ennyi Évike mond csak véggig olvasva semmi hüjeséget nem írsz ,csak szerény véleményed fejted ki.
Ennyi Évike mond csak véggig olvasva semmi hüjeséget nem írsz ,csak szerény véleményed fejted ki.
Te Csillucska mért szólongatsz be olyan szép vagy párod nincs e világon ,ahelyet véleményed osztogatnád told el a magad réti légkörödbe istálóba Mezőcsoknyába magad szakma befejezésre koncentrálj mert mezőgazdaságba többet keressel bórjúk etettésével és tehenek fejésével :))))) Tyúkókat etetted még Csilluka?:DDD
Csilluska,én is ilyen randa vén banya lennék lehet féltékenykednék a fiatalabbakra,akik jól keresnek.Bár én nem az a gyatra jellem vagyok,mint te,úgy hogy nem fordulna elő.Az az arcképed nagyon nem kellett volna.
Szépen menj el,tetesd magad rendbe,tán még pénzt is keresel a végén,ne itt féltékenykedj.
Mivel kedves Vuk a nevemmel viccelődött,mutattam neki pár nevet,amin tényleg köszörülheti a nyelvét.
Köszönöm Csillus,jól állok,a napom,12-14órára már kialakul,és a telót sem nagyon tudom felvenni,sajnálom,hogy te idáig nem jutsz el.
Ja,és bocsi,még csak hirdetésed sem akad,én f*z*tek,tehát jogom van véleményt nyílvánítani.
Tartalom az akad,de IQ kell felfogni,sorry,ha neked nem akad:)
Egyébként miért nem a saját városkádba rendezkedsz?
Osztom a véleményedet! Évike itt gugyul és mindenkinél okosabb akar lenni! Jólenne ha már nem az ö beszólásaival lenne tele a fórum! De talán észreveszi magát. Persze a vendégei az ablakban!
Évike nincs dolgod, hogy mindig másokkal foglalkozol? Magaddal foglalkozz inkább, tudod sokat beszélsz, de üresek a mondataid, csak hallatni szereted a hangodat, de tartalom az nincs...
Nem is értem mi ez a sok felesleges csicsa sallang a nevekkel,némelyiket szegény vendég kimondani sem képes:D
Barby,Vicky,Alice...más városba Whiteangel,Jessy,Diamond...ehez képest én a saját második anyakönyvi nevemmel beérem:)
Nem tudom mi bajod a nevemmel.Tán Évynek kéne lennie?:)Amilyen kacifánt művésznevek vannak ezzel cseszegess mást.
Ezen a "Repülős Gizi" hasonlatodon felnyerítettem :D De igazad van, találó!
Amely településen én felnőttem, közismert volt egy, az átkos rendszert túlélő vén prosti: Pipi néni. Emlékeim szerint öt-hat éves lehettem - ő meg már a hatvanon is túl..-, minden délután és este ott kínálgatta a bájait a város központjában nem zavartatva sem mást, sem magát; színes ruházatával, vérpiros rúzssal kihúzott szájával és bohócénak is beillő sminkjével amolyan helyi nevezetesség lett. Olyannyira, hogy a mai napig a határban nevét viseli egy terület (általában oda vitte a klienseit): Pipi-liget.. (A térképeken is így szerepel!)
Nem stimmel a vicc,a 307 sajnos kevés:)
Megkérdezhetem mi bajod velem?Nem tudtál viselkedni,feketelistára kerültél?Kinyomlak miatta,ha hívsz?
Tudod az egészségügyben dolgozik a fél familiám,én is oda készültem.Álltalánosba már előre tanultam,élettant,pszihopatologiát,ápolástant.Sajnos viszont az élet kikúrt velem.
Nagyon nehezen viselem,ha egy hülye okoskodik egy olyan témában,amiről lövése sincs.
Mirellával én még ingyen se.
ferfi kerdi sex utan a nöt-hivhatlak évanak?miert?mert te voltal az elsö!!akkor en peugeotnak hívlak teged!miert,?MERT TE VOLTAL A 307.
szöke nö megkerdi aktus utan partneret.hasznaltal gumit?nem-aids van e?nincs-akkor jo,.nem szeretnem megegyszer megkapni,,,
mi a különbség a nö es a szalma között?_semmi mind a kettöre marha fekszik
hogy szol a kurva üzenet rögzitöje??a szám pilanatnyilag foglalt,,
bemegy egy pasi a gyogyszertarba ellorditja magat :kerek egy kotont mert dugni megyek!na de uram vigyazzon a nyelvere!!!!igaza van kettöt kerek!!!
szerintem éva vagy barmi is a neved nagyon hülye vagy!!!!fogalmad sincs semmiröl csak irogatsz marhasagokat,,miert nem mindjart profeszor is vagy ???