Szexpartner fórum kaposvár

Kaposvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. augusztus 13. 12:34

Hiába vagyon kipirgálva,hogy óvszer nélküli szexet nem vállalok,már ketten erőszakoskodtak vele, pedig csak fél egy van.

Nem tom' van e összefüggés,de köszönöm Mirella,hogy egy kalapalá vesznek a te felelőtlen,agyatlan hülyeségeddel.

A nem sokára beszerzett AIDS-edhez,szifiliszedhez,hepatitiszedhez egyéb nemibetegségedhez meg előre gratulálok!

vicky · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. augusztus 13. 08:12

AZÉRT AZ KICSIT ERŐS HOGY GÉPIES LENNÉK ÉS LERÁZOS PONT AZ A TIPUS VAGYOK AKI MÉG AZ IDÖT SE NÉZI ES TÚL SOKAT BESZÉL RÉGOTA DOLGOZOK KAPOSVÁRON DE ILYEN PANASZ  MÉG NEM VOLT!!!!!!!!!!!!!!!KÖSZ

Betty · Újonc (39 hozzászólás) · 2013. augusztus 13. 08:00

Kedves gubas! (bocsi nincs ekezetem) szoval...ennek a Bettynek mar nem is lesz hirdetese mert...bar volt neki de nem itt hanem sopronban viszont vegleg kiszallt es elkoltozott az orszagbol is :) Azert kicsit olvasgatok neha ha nem baj! Szep napot

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. augusztus 13. 05:50

Az Orkok már csak ilyenek.....

kefekötő · Újonc (47 hozzászólás) · 2013. augusztus 13. 00:17

Eszembe jutott egy régi vicc:

Bőröndke és szatyorka régóta őrt állnak egy kerítés mellett, szatyorka már nagyon hisztis - bőröndke nyugtatja:

- Már csak egy kicsit kell várnod, és itt van vál(l)táska! :D

Dórika, üzenem a madamodnak hogy addig okés, hogy ha nem megy a kupi nem a bútorokat kell kicserélni - na de Etiópiába sem viszek rántotthúst árulni bélszín-áron! ;) /Neki küldöm az előbbi poént is! Valami gáz van hogy ennyi haknizós lány váltja egymást ilyen gyakorisággal? :D /

Kowboy · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. augusztus 12. 22:14

Erről a Lilláról tud valaki bármit is?

Kowboy · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. augusztus 12. 22:14

Csak egyetérteni tudok veletek. Pár napja voltam nála és annyit mondott, hogy ha tudok vigyázni akkor nem kell gumi. Ezzel nagy baj nem is lenne ha a csajod lenne nem pedig egy f*z*tős cigó. Szerintem ez olyan csaj aki a popószexet gumi nélkül vállalná és utána még le is cumizná a csokis farkamat. Egészségetekre. Én megköszöntem a dolgot és mivel tartottam attól, hogy bajom lesz ha nem hagyom ott a fél órányi p*nzt azonnal elhúztam. 

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. augusztus 12. 21:39

Aha,és a str*cijével mit kezdjünk?Ugorjunk neki mi lányok?:)

Ráadásul roma,egyet szólsz oszt' máris a nyakadba a kiccalád.

Bubu80 · Lelkes újonc (74 hozzászólás) · 2013. augusztus 12. 21:24

Ilyenkor kéne összefogni lányok, és lekapcsolni a kiscsajt! A saját érdeketekben és a vendégek miatt is. 

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. augusztus 12. 20:20

Hé ennek a Bettynek még mindig nincsen képe!? :D

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. augusztus 12. 20:19

:)))))

Betty · Újonc (39 hozzászólás) · 2013. augusztus 12. 14:01

Mindig lesznek ilyen elmeroggyantak csak tobbnyire ki sem derul a dolog.Vannak helyek ahol a szolgaltatast magat nem buntetik de az ovszer nelkuli eszement dolgokat igen..Ha jol meggondoljuk ez foglalkozas koreben elkovetett gondatlan veszelyeztetes ..most ugyan mosolygok de nem vicces :(

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. augusztus 12. 10:58

***moderálva*** Gyanúm szerint a kép alapján a régi Ivett.

Az egy dolog,hogy ő vállalja,egy dolog,hogy van pali,aki megteszi,de innentől minden lány veszélyben van.

Csillus · Lelkes újonc (74 hozzászólás) · 2013. augusztus 12. 10:50

Nagyon felelötlen! Miért is tesz ilyet? Nem ismeri a szabályokat? Sajnos mindig akad ilyen. Nincs tisztába a veszélyekkel! Kiő hol hirdet?

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. augusztus 12. 09:54

LÁNYOK!!!

A kedves vendégek tájékoztattak,hogy egy Bianka nevű észlény óvszer nélkül vállalja a szexet.Fel is hívtuk,hogy igaz e,inkognitóban.

Fokozottan vigyázzatok magatokra,amíg ténykedik,és fokozottan vigyázzatok az óvszernélküli extrákkal!!

Mindenkinek sok vendéget:)

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. augusztus 09. 14:13

Már fent van,vége a szüneteltetésnek:)

taibox bajnok · Kvázi-tag (110 hozzászólás) · 2013. augusztus 09. 13:05

Évike hát nem láttjuk a hírdetésed ,lehet láthatatlan lett !!!!:))))

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. augusztus 09. 08:32

Ha kint van a hirdetés elérhető vagyok.:)

Kalandozó · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. augusztus 08. 21:45

Szóval ezért nem tudtalak utolérni, hiába üldöztelek tegnap egész nap :( Na talán lesz még legközelebb és akkor több szerencsével járok.

NagyB · Újonc (15 hozzászólás) · 2013. augusztus 08. 20:33

Mondjuk Alice,Vivien azok a lányok akikből többet is szeretnék látni "mellesleg".

Téma indítva: 2010.02.26., 3734 hozzászólás összesen