Évica· Őstag (462 hozzászólás)· 2013. augusztus 13. 12:34
Hiába vagyon kipirgálva,hogy óvszer nélküli szexet nem vállalok,már ketten erőszakoskodtak vele, pedig csak fél egy van.
Nem tom' van e összefüggés,de köszönöm Mirella,hogy egy kalapalá vesznek a te felelőtlen,agyatlan hülyeségeddel.
A nem sokára beszerzett AIDS-edhez,szifiliszedhez,hepatitiszedhez egyéb nemibetegségedhez meg előre gratulálok!
vicky· Újonc (1 hozzászólás)· 2013. augusztus 13. 08:12
AZÉRT AZ KICSIT ERŐS HOGY GÉPIES LENNÉK ÉS LERÁZOS PONT AZ A TIPUS VAGYOK AKI MÉG AZ IDÖT SE NÉZI ES TÚL SOKAT BESZÉL RÉGOTA DOLGOZOK KAPOSVÁRON DE ILYEN PANASZ MÉG NEM VOLT!!!!!!!!!!!!!!!KÖSZ
Betty· Újonc (39 hozzászólás)· 2013. augusztus 13. 08:00
Kedves gubas! (bocsi nincs ekezetem) szoval...ennek a Bettynek mar nem is lesz hirdetese mert...bar volt neki de nem itt hanem sopronban viszont vegleg kiszallt es elkoltozott az orszagbol is :) Azert kicsit olvasgatok neha ha nem baj! Szep napot
gubás· Őstag (884 hozzászólás)· 2013. augusztus 13. 05:50
Az Orkok már csak ilyenek.....
kefekötő· Újonc (47 hozzászólás)· 2013. augusztus 13. 00:17
Eszembe jutott egy régi vicc:
Bőröndke és szatyorka régóta őrt állnak egy kerítés mellett, szatyorka már nagyon hisztis - bőröndke nyugtatja:
- Már csak egy kicsit kell várnod, és itt van vál(l)táska! :D
Dórika, üzenem a madamodnak hogy addig okés, hogy ha nem megy a kupi nem a bútorokat kell kicserélni - na de Etiópiába sem viszek rántotthúst árulni bélszín-áron! ;) /Neki küldöm az előbbi poént is! Valami gáz van hogy ennyi haknizós lány váltja egymást ilyen gyakorisággal? :D /
Kowboy· Újonc (6 hozzászólás)· 2013. augusztus 12. 22:14
Erről a Lilláról tud valaki bármit is?
Kowboy· Újonc (6 hozzászólás)· 2013. augusztus 12. 22:14
Csak egyetérteni tudok veletek. Pár napja voltam nála és annyit mondott, hogy ha tudok vigyázni akkor nem kell gumi. Ezzel nagy baj nem is lenne ha a csajod lenne nem pedig egy f*z*tős cigó. Szerintem ez olyan csaj aki a popószexet gumi nélkül vállalná és utána még le is cumizná a csokis farkamat. Egészségetekre. Én megköszöntem a dolgot és mivel tartottam attól, hogy bajom lesz ha nem hagyom ott a fél órányi p*nzt azonnal elhúztam.
Évica· Őstag (462 hozzászólás)· 2013. augusztus 12. 21:39
Aha,és a str*cijével mit kezdjünk?Ugorjunk neki mi lányok?:)
Ráadásul roma,egyet szólsz oszt' máris a nyakadba a kiccalád.
Bubu80· Lelkes újonc (74 hozzászólás)· 2013. augusztus 12. 21:24
Ilyenkor kéne összefogni lányok, és lekapcsolni a kiscsajt! A saját érdeketekben és a vendégek miatt is.
gubás· Őstag (884 hozzászólás)· 2013. augusztus 12. 20:20
Hé ennek a Bettynek még mindig nincsen képe!? :D
gubás· Őstag (884 hozzászólás)· 2013. augusztus 12. 20:19
:)))))
Betty· Újonc (39 hozzászólás)· 2013. augusztus 12. 14:01
Mindig lesznek ilyen elmeroggyantak csak tobbnyire ki sem derul a dolog.Vannak helyek ahol a szolgaltatast magat nem buntetik de az ovszer nelkuli eszement dolgokat igen..Ha jol meggondoljuk ez foglalkozas koreben elkovetett gondatlan veszelyeztetes ..most ugyan mosolygok de nem vicces :(
Évica· Őstag (462 hozzászólás)· 2013. augusztus 12. 10:58
***moderálva*** Gyanúm szerint a kép alapján a régi Ivett.
Az egy dolog,hogy ő vállalja,egy dolog,hogy van pali,aki megteszi,de innentől minden lány veszélyben van.
Csillus· Lelkes újonc (74 hozzászólás)· 2013. augusztus 12. 10:50
Nagyon felelötlen! Miért is tesz ilyet? Nem ismeri a szabályokat? Sajnos mindig akad ilyen. Nincs tisztába a veszélyekkel! Kiő hol hirdet?
Évica· Őstag (462 hozzászólás)· 2013. augusztus 12. 09:54
LÁNYOK!!!
A kedves vendégek tájékoztattak,hogy egy Bianka nevű észlény óvszer nélkül vállalja a szexet.Fel is hívtuk,hogy igaz e,inkognitóban.
Fokozottan vigyázzatok magatokra,amíg ténykedik,és fokozottan vigyázzatok az óvszernélküli extrákkal!!
Mindenkinek sok vendéget:)
Évica· Őstag (462 hozzászólás)· 2013. augusztus 09. 14:13
Már fent van,vége a szüneteltetésnek:)
taibox bajnok· Kvázi-tag (110 hozzászólás)· 2013. augusztus 09. 13:05
Évike hát nem láttjuk a hírdetésed ,lehet láthatatlan lett !!!!:))))
Évica· Őstag (462 hozzászólás)· 2013. augusztus 09. 08:32
Ha kint van a hirdetés elérhető vagyok.:)
Kalandozó· Újonc (2 hozzászólás)· 2013. augusztus 08. 21:45
Szóval ezért nem tudtalak utolérni, hiába üldöztelek tegnap egész nap :( Na talán lesz még legközelebb és akkor több szerencsével járok.
NagyB· Újonc (15 hozzászólás)· 2013. augusztus 08. 20:33
Mondjuk Alice,Vivien azok a lányok akikből többet is szeretnék látni "mellesleg".
Téma indítva: 2010.02.26., 3734 hozzászólás összesen