Szexpartner fórum kaposvár

Kaposvári szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2013. augusztus 14. 19:52

de komolyan ha sajat magatok reszere keresnetek a p*nzt...de szerintem mindenki tudja ez nem igy van...szépithetitek a dolgokat meg ellehet küldeni a moderat,,,a velemenyet mindenki kifejtheti szabad szolasjog  van meg.meg akkor is ha egyes embereknek ez nem tetszik.....!!amugy meg valojaban igy van aki egyszer ellkapott barmilyen nemi uton terjedö betegseget az hordozo marad....kezelni lehet,,évike neked meg annyit szeretnek igy zaroszokent mondani,,,

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 19:46

Egy újabb kielégítettlen ember..... :D

kefekötő · Újonc (47 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 19:24

Látod Évi én szóltam hogy vigyétek el a ház elől a bömöst, a zuradnak meg nem kell alsógatyából is N*ke-t venni! :D

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 14. 19:24

hogyne en meg maga vagyok a pápa

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 19:02

Eszeském,mi párban is dolgozunk,külön-külön is.

Aki hozzám jön nem találkozik párommal,aki párommal akar lenni nem találkozik velem.Csak akkor vagyunk mindketten a szobába,ha az úr hármast,vagy bi hármast akar.

De ajánlom figyelmedbe a web-lapunkat,a bemutim alatt van.

Nekem-nekünk nincs főnökünk,nem is lesz.A második nevem Éva,mindig jobban szerettem,mint az elsőt.

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 14. 17:01

TEHAT TE  NEVED SE ÉVA!!!UGYE BAR!AHOGY ALIZE SE !!DE SZERINTEM NAGYON IS ERTED MIRÖL VAN SZO UGY ADNAK VESZNEK TITTEKET MINT VALAMI ROSSZ HUSÁRUT,,...CSAK AZERT HOGY A STR*CID AKI A SZOBADBAN KUKKOL MIG TE SZOPSZ..JOL ÉLJEN VILLOGJON :::::SZEGYEN MI VAN EBBEN A VAROSBAN 

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 16:24

A taxis,meg a Dia nem ugyanaz.Vagy már Dia is?!Sííííírva fakadok mennyi itt a f*ttató.

Az AIDS-ből nem gyógyulsz ki,meg a hepatitisz egyik formájából.Szifiliszre is ott a jó kis penicilin kúra.

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 16:21

Repülős Gizi!:)Jól nyomta a korához képest!:DD

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 15:24

Nem találtam ilyent...... :D

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 14. 10:45

meg valami fontos minden lánnyra vigyaznak futatok audi bmv markaju autokal futkaroznak ,,,,!

Törölt felhasználó · 2013. augusztus 14. 10:11

üdv-szeretnek irni iletve hozza szoln az itt ellhangzotakrol-nemi betegsegekröl,,,csak hogy tudjatok  rola aki egyszer megkapott valami nyavajat az nem lehet kigyogyitani csak kezelni!!!a masik a taxis nem mas mint ***moderálva*** hirdetö személy-pontosan ***moderálva***:::

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 08:57

"Taxis m*dam" :)))

Ez majdnem olyan név, mint a "Repülős Gizi"! :))) Gondolom, nála azért egy kicsit fiatalabb. :)))

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 08:19

Olvasd végig,amit a lány írt itt hírdet Taxis A.Nézd meg a lányokat,leesik.

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 06:43

Ki az a Taxis?

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 06:43

:)

gubás · Őstag (884 hozzászólás) · 2013. augusztus 14. 06:41

Érteni Betty akkor! :)

Kowboy · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. augusztus 13. 22:42

Na szóval visszatérve rád árva Virágszálam. Akkor nem lett volna egyszerűbb ez a túlokoskodás helyett annyit mondani, hogy menstruálok? Vagy ezt ciki kimondani? Vagy mit kell itt női betegségekről dumálni? Vagy tudom is én mit mondtál de a nemi meg a női könnyen félreérthető a mentruálok vagy a piros betűs ünnep annyira nem... Na ennyit erről nekem elég volt, hogy az életbe ne keresselek többet főleg amit írnak itt rólad...

Kowboy · Újonc (6 hozzászólás) · 2013. augusztus 13. 22:39

Senki nem akart lejáratni. Nem értem, hogy itt mi ez a fórum pályafutási elméletek. Mivan ha eddig nem volt véleményem? És nem akartam megosztani senkivel semmit sem? De amilyen beteg dolgokat lehet itt a fórumon olvasni. Taxisok, strigók meg aids. Akkor már kérdezni kell, hogy van még normális lány is vagy csak kamuképes, kamuméretes, kamuszolgáltatók... Rettenetes, főleg ezek a gumi nélküli majmok. Ha gumi nélkül akar valaki szexelni menjen el valahova ahol tud szerezni egy házinyulat aztán abba dugdozhatja a mérgező (vagy nem mérgező) kobráját. De ne olyanba dugdossa amibe másik is dugdosnák...

A volt leányotthonban van pár lepukkant ribi akiknek még a szájába is kakálhat bárki még meg is eszik. Ez mellett a gumi nélküli szex semmi... Még jó, hogy mikor a horgászboltba megyek mindig ez ugrik be, hogy itt micsoda egy fertő van ott felül az emeleteken... Fújj. Fújjjj... Hányás...

kefekötő · Újonc (47 hozzászólás) · 2013. augusztus 13. 19:46

Mióta is vagy 33éves?2011 óta?:D

Egy potencionális vendéged kért ,hogy mutass kicsit többet magadból. Olyan jó szolgáltató vagy, hogy magasról tettél rá. Még csak egy nemet sem irtál neki.

Gondolom úgy érzed a vendég van érted ,nem fordítva. Te vagy az a nő, akinek az egóját fizetik meg nem a minőségi,odaadó hozzáállását.

Évica · Őstag (462 hozzászólás) · 2013. augusztus 13. 18:18

Hajlamos az ember több férfinek,és egy dolgozó lánynak hinni.

Az is érdekes,ahogy a mondás szól:akinek nem inge ne vegye magára.Rögtön magadra kaptad.

Részemről le is van tojva az egész,amíg engem nem zaklatnak pióca,élősködő m*damok,stricik.Az a nő,aki meg másnak csinálja a p*nzt,megérdemli a sorsát,modern kori rabszolgaság.

Téma indítva: 2010.02.26., 3761 hozzászólás összesen